Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
churguzijanac
Posts: 2102
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

Voja wrote:Interesantna smena... Mnogo toga se da videti iz desavanja u zadnjih 20-ak dana u klubu. Jedno je sigurno,iz Vojvodine se fudbalski ide u Zvezdu,Partizan ili u Evropu,a nefudbalski u Cukaricki i ostale prvoligaske klubove.
Ja volim likove poput Lalata. Covek ima svoj stav,svoj san,svoju ideju vodilju.... i nista ne moze da ga poremeti u zivljenju tog sna. Bez obzira na rezultate sa Vosom,covek je u klub doneo nesto o cemu smo mogli samo da mastamo,a to je predanost i posvecenost klubu u kom radi i od kog zivi,uz postovanje istog. Malo je likova koji su se tako poneli prema nasem klubu,cak i medju "nasim" ih je veoma malo. Tako da sa te strane gledano,Lalat zasluzuje moje postovanje. Dugo nisam video nekoga ni na terenu ni pored njega da unosi toliko emocije i strasti u svaki megdan na koji izadje.Zaista je bio pravo osvezenje u ovoj nasoj bari punoj krokodila. Lalate HVALA!!!! :lala: :thankyou:
Da,da prava retkost je taj karakter.Prosto se iznenadis, ko da vidis neku ugrozenu vrstu, a ne coveka :lala:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9950
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Voja »

http://www.telegraf.rs/sport/2356784-la ... -vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
User avatar
churguzijanac
Posts: 2102
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

Koji supak menadzerski mu je upao u kancelariju?
fare
Posts: 2848
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by fare »

Ljudi svaka čast Lalatu pokazao je da ima m..a kao malo koji trener, e sad kad bi još rekao koji mu se "stručnjak " mešao u sastav naklon do poda legendo.Voleo bih da ostane i za 2 kola da dobijemo Zvezdanu na sred Rajka Mitića pa da vidimo njegovu reakciju (smeh,tuga,bez emocija skakanje kao protiv crnog blizanca ) e onda bi dobili pravu sliku o njemu kakav je čovek . Ako ode Lalat očekujte u Decembru egzodus naših igrača (Trujić,Jovančić,Micić,Knežević,Gavrić,Trifunović....).On je uspeo bukvalno od panjeva iz Čačka da napravi igrače za svako poštovanje makar u našoj ligi ,mada velika mu je zamerka jako mala minutaža naših mladića iz podmladka Stamenić,Zličić,Đurišić... :( Lepo je čovek rekao ili mi se nemojte mešati u sastav ekipe ili ja odlazim .
carlons
Posts: 182
Joined: Tue Sep 22, 2009 9:32 pm
Location: Detelinara

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by carlons »

Posmatrajući iz ove perspektive, igra i rezultat protiv Rada deluju logični.
Danilo
Posts: 1017
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Danilo »

Po nekim info izgleda da nam je tata Kokeza.
Zato i necudi dolazak Sivica, ima smisla.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2102
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

Vidim, ne trazi vecu platu, samo bi da radi svoj posao koji inace radi sve bolje i bolje. Ali nasu upravu to ne interesuje.Oni su od onih sto vole Vosu do poslednjeg dinara, u talu sa menadzerom.Vec su nasli i novog trenera.Jebiga ovaj Lalatovic mnogo talasa.
User avatar
Milan
Posts: 4289
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Milan »

POŠTO OBRAZ ???!!!
Борчевац
Posts: 137
Joined: Wed Aug 31, 2016 11:12 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Борчевац »

Ево овако да вам напишем нешто наискреније моје мишљење.
Када сам чуо да Лалатовић долази у Војводину да клуб живне што се каже,ја сам одмах помислио биће добро ако Воша буде и 6,7 на табели на крају првенства,да ће се он нагузити Звезди када год то буде требало,међутим дај човјек је мене демантовао што ми је јако драго,човјек је дошао дигну клуб из мртвих тако рећи направио од пањева ИГРАЧИНЕ,на крају сте уз мало среће дошли до Европе ове године,довео је Вошу у плејоф за ЛЕ.
Имате феноменалан старт првенста са гол разликом 18:3 е 18:3 ко је то икада код вас од тренера имао овака старт сезоне,ајде ми само то напишите?.
И да на крају овде неки појединци пишу нека иде из клуба,сви требате да поштујете његов рад у Воши за ових 11 мјесеци којих је провео у вашем клубу,ви што то пишете нећу вас ни питати да ли имате образа и стида та тако нешто напишете,јер да имате образа и стида тако нешто никада не бисте написали,први пут сте добили тренера који има муда да изађе и јавно каже ствари о којима су многу прије њега ћутали,да се на њега врши притисак да морају да играју менаџерски играчи а не они играчи за које он одлучи и сматра да требају да буду на терену,и боље да човјек оде из клуба него да му они говоре ко треба да игра и када дође серија лоших резултата да га отјерају из клуба и сву кривњу пребаце на њега,човјек је показао да има муда и да неће дозволити да се баци љага на његово тренерско име које он мукотрпно гради и на томе му свака част.
User avatar
Stexman
Posts: 2605
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Stexman »

Mnogi ne vide šumu od drveća.

Nije bitno da li će Lalatović otići ili ne, (zapravo jeste bitno ako treba Sivić da nam dodje), već je problem zašto ide!
On trpi pritiske od nekih likova koji loptu nisu šutnuli u životu gurajući svoje igrače, a to traje bogami odavno. I šta kad ode Lalatović? Imali smo ekipu koja je druga i pored toga što pola njih ne zaslužuju dres našeg kluba, ali kad nam "oplemene" tim svojim igracima tek ćemo da vidimo šta je pilana. Imaćemo tim koji će da sastavljaju likovi koji su nisu celu utakmicu odgledali a ne odigrali? Tim koji će igrati kako drugi sviraju? Nekada smo mogli i da iznenadimo i osvojimo titulu ali takva iznenadjenja vise nisu moguća, ima ko će da se za to potrudi.

Ovo je mnogo zajebana stvar što nam se dešava... Postajemo taoci "stručnjaka" ne samo klub, već i mi. I sad kao niko ne zna ko se zakačio sa Lalatovićem?

A kad pomislim na Sivića muka me hvata... Taj će čovek upropastiti sjajnu generaciju mladih reprezentativaca tako što će ih odvojiti od velikih takmičenja svojim vodjenjem!
Kako je taj čovek postao selektor to mi je tek enigma.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4887
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by gospodinFKV »

Niko od nas nije bas bio lud za Lalatovicem, ali je to krajnje nebitno sada. Covek je oteran iz kluba, ljudi, dok smo drugi na tabeli, s gol razlikom 18:3. Jasno je izneo u javnost da hoce da mu kroje tim, i umesto da se ide na VB, da se istresu ovi iz kancelarija, mi imamo 15 likova na tribini koji ga vredjaju i pljuju (zasto i po cijoj naredbi?)...
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by recni galeb »

Vavane, majstore, vodi nas do titule! :idea2:
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by lesa »

Pitanje za sve sa proverenim informacijama...

Koji god da je razlog odlaska Lalatovića, pritisak mendžera, bolji finansijski uslovi u Čukaričkom, želja da živi i radi u Bg, itd., šta je Uprava FK Vojvodine uradila da trenera koji ima skor 6-2-0 uz gol razliku 18-3 ubedi da ostane u FKV?
Ili se baš nisu potresli nešto...
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by tulip »

Oprosti GospodineFKV Veliki Vođo ovog foruma što Te nisam pitao za dozvolu da odem do Novog Pazara da pružim punu podršku Voši da osvoji 3 nova boda. Evo izvinjavam se Tebi i ostalim dušebrižnicima ovog foruma što sam tamo razmišljao svojom, a ne Vašom glavom i na kraju utakmice izvređao gospodina Lalatovića. Treba da me je sramota što sam mu vikao da je izdajnik Voše, jer Bože moj, danas kada zaduži crno-belu trenerku, ista će biti u desnom džepu teža za 50.000€. Ja inače mešam babe i žabe, pa ne vidim da izgovor nije u lovi, već u 'svemogućem manager' Vavanu sa kojim naš gospodin Lalatović jednostavno sam nije mogao da izađe na kraj.
DAJ GOL!!!
v1o9s1a4
Posts: 67
Joined: Mon Nov 17, 2014 2:45 am

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by v1o9s1a4 »

playmaker wrote:Strasno sta smo dozvolili, od naprasnog odlaska Scepe videlo se da se nesto opasno mulja, ovo je kulminacija.

Jedino strasnije od ovoga je sto svi mi, "navijaci" po ko zna koji put bivamo namagarceni i samo cutimo i gledamo. :frown:
Postoji strasnije i od ovoga, na primer kada navijaci jednog kluba pokusavaju da namagarce druge navijace tog istog kluba .
Post Reply