Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Otići na stadion i sve ih vređati. 90 minuta. I na poluvremenu. Bez prestanka. Sve! Osim igrača.
Otkad sam počeo da slušam, to i radim, a bogami neće prestati do nedeljedulajlo wrote:Otići na stadion i sve ih vređati. 90 minuta. I na poluvremenu. Bez prestanka. Sve! Osim igrača.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- churguzijanac
Smesna je ova zgoda od pocetka do kraja
Ne vidim nikakav problem da Lalatovic to sto trazi i dobije.Ima rezultate i hoce covek da ostane do kraja sezone da zavrsi zapoceto.To je tako normalno.
Sta mi to nemozemo da garantujemo!?Jel ga placamo mnogo, pa je rizik prevelik!?Imamo odlicne rezultate u kontinuitetu pa se bojimo da ce ih on narusiti u narednih 10 ak meseci!?
On ce sam otici, posle mesec dana, ako ekipa ode u bunar.
Dajte coveku, to sto trazi inace vas nece oprati ni Dunav ni Sava.
Mnogo trazi!! Nemojte da se sprdamo.Valjda ima neko mozga i postenja u ovoj upravi!

Ne vidim nikakav problem da Lalatovic to sto trazi i dobije.Ima rezultate i hoce covek da ostane do kraja sezone da zavrsi zapoceto.To je tako normalno.
Sta mi to nemozemo da garantujemo!?Jel ga placamo mnogo, pa je rizik prevelik!?Imamo odlicne rezultate u kontinuitetu pa se bojimo da ce ih on narusiti u narednih 10 ak meseci!?
On ce sam otici, posle mesec dana, ako ekipa ode u bunar.
Dajte coveku, to sto trazi inace vas nece oprati ni Dunav ni Sava.
Mnogo trazi!! Nemojte da se sprdamo.Valjda ima neko mozga i postenja u ovoj upravi!
Last edited by churguzijanac on Thu Sep 15, 2016 3:55 pm, edited 1 time in total.
Nisi valjda poverovao u ovaj loš teatar? Kakav bal diletanata. Ne zna se ko je gori. Ispade voditeljka jutarnjeg programa novosadske televizije najprofesionalnija od njih.
Lalatović je već bivši trener FK Vojvodina, otud i potreba kriminalca na privremenoj poziciji predsednika da toliko puta ponovi da je Lalatović JOŠ uvek trener FK Vojvodina.
Konferencija je imala samo jedan zadatak: da skine odgovornost sa obe strane za prekid saradnje. Jedan zadatak. I ni taj nisu uspeli da ispune. Ispali su smešni.
Lalatović je već bivši trener FK Vojvodina, otud i potreba kriminalca na privremenoj poziciji predsednika da toliko puta ponovi da je Lalatović JOŠ uvek trener FK Vojvodina.
Konferencija je imala samo jedan zadatak: da skine odgovornost sa obe strane za prekid saradnje. Jedan zadatak. I ni taj nisu uspeli da ispune. Ispali su smešni.
Last edited by dulajlo on Thu Sep 15, 2016 3:54 pm, edited 1 time in total.
Mene je sramota na šta sam ja upravo potrošio 27 minuta života...
+1Rabba wrote:Mene sramota ovo da slušam
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
+1Rabba wrote:Mene je sramota na šta sam ja upravo potrošio 27 minuta života...
Najjaci detalj 10:57...

- Neizlecivi
Mene je sad prosla depresija, pa se smejem 
Ko je spominjao identitet??? Evo vam svima 28 minuta koji vas podsecaju na to zasto navijate za ovaj punk sastav iz Novog Sada

Ko je spominjao identitet??? Evo vam svima 28 minuta koji vas podsecaju na to zasto navijate za ovaj punk sastav iz Novog Sada

Molim vas da ne propustite milovanje pogledima i kulminaciju na 4:05

Pozdrav i za predsednika koji ne zna ni koji je najstariji klub u drzavi, ni koliko godina Vojvodina ima!

Da ponovim...

p.s. Nevezano sta o svemu mislio, da, nemoguca misija je nekome garantovati obavljanje svoje funkcije do leta, a pritom satro tezis stabilnosti kluba...

POŠTO OBRAZ ???!!!
-
sreca pa ja procitam prvo sta imate da kazete pre gledanja...
moze sad neko u kratkim crtama da mi kaze sta bi?

Ivo Andrić ovo u kratkim crtama ne bi mogao opisati...recni galeb wrote:sreca pa ja procitam prvo sta imate da kazete pre gledanja...![]()
Ne zaboravite da glasate:
https://twitter.com/FKVojvodina/status/ ... 6217326592" onclick="window.open(this.href);return false;
https://twitter.com/FKVojvodina/status/ ... 6217326592" onclick="window.open(this.href);return false;
bravo za komentarTurija wrote:Nikada ne bih pomislio da ću biti na strani Lalatovića, ali eto, sto napisa Tancha, paradoksalno je da je on poslednji bastion odbrane Vojvodine, bolje reći sportskog duha i trenerske časti.
Hteli su da ga sklone sa trenerske klupe, a nemaju argumente, pa lupaju gluposti, da je razlag zbog 50.000 evra (verujem Lalatoviću, da nije u pitanju povećanje plate, već garancija da nece dobiti otkaz za par kola).Pa, Milija moze da izvadi te pare iz malog dzepa, nego Lalat zna da ovi ne bi dali svoju zutu banku i da mu je to najbolja garancija.
Lalatović jeste temperamentan i nije proračunati špiclov, već sportista borac.Borio se od detinjstva za sebe, pošto je ostao bez majke sa 14 godina.Nekad i glavom kroz zid, ali ima tu energiju i preneo je na ekipu.Zato treba da ostane do kraja cele takmičarske sezone, ali da ga ne buše iz uprave.
Ako to ne moze, bolje je da ode, ali znamo ko je kriv za to.
Pa svako od nas bio otišao za veću platu i bolju podršku u drugu firmu, ako mu u aktuelnoj spremaju otkaz.Sasvim pošteno i legitiimno.Dok je u svojoj i tu ga poštuju, bori se za nju maksimalno.Kada oseti da je nepozeljan, a ukaze se prilika, ko ne bi otišao?
Budite ljudi malo realni - nismo deca.
Smatram da naši navijači nisu trebali da ga izvređaju u Pazaru.Lalat je u Novom Sadu postao netipičan cigan.Sazreo je i u velikoj meri je obuzdao temperament.Da nije tako, ko bi od gana u Novom Pazaru, pozdravio domaću publiku i ona njega.
Videćemo kako će se priča završiti, ali velik problem je za Vošu, ako sada ode i pogotovo dođe ovaj Sivić (pošto, verovatno, drugi niko neće ili neće biti 100% podoban zvezdinoj upravi).
Lalate, ostani bar do juna, uprava napolje - ne saplićite Vojvodinu.Mozda smo od vikenda, već na čelu tabele?