Voja wrote:Turija wrote:
Takodje i Lalatovic se nije trebao toliko baviti zvezdom.
Jeste da sam na brzinu poslusao konferenciju,ali mi se cini da Lalat uopste nije pricao mnogo o Zvezdi,sve dok novinari (kojima nije zanimljiv Dinamo Minsk ili holandski AZ) koji su ocarani istom nisu poceli da postavljaju pitanja i to na konferenciji Vose,pitanja o Zvezdi
Vojo, veruj mi da sam ja poslusao konferenciju jos manje od tebe, jer me ona, sa takvim ,,novinarima,, nervira, odnosno sramoti Vojvodinu.Stav sam napisao cvrsto verujuci dugogodisnjim forumasima iza cijih postova mogu da stanem, bez licne provere.To sam ucinio i u vezi Tozine posetu, za koju uopste nisam znao, dok ovde nisam procitao.Ona je, uvek, velika vest i cast za nas Klub.
Elem, ne osudjujem ja Lalatovica nimalo za te izjave, jer je kulturno odgovoriti, cak i na nekulturna pitanja tzv novosadskih novinara, koji su bruka i sramota nase Ravnice.Treba je samo skratiti ta baljezganja prisutnih.No, ne moze covek, narocito u trenutku, uraditi sve optimalno.
Brukaju nas, ti samozvani novirari, pred domacim javnim mnjenjem, a narocito pred stranim, kada igramo u Evropi.Gostujuci treneri ne mogu da veruju da su te prisutne persone novinari.
Odavno je trebalo ukinuti takve Konferencije Kluba (za novinare), jer one to nisu, ni po cemu.
Lepo snimiti pitanja nase portparolke treneru i igracima o predstojecoj utakmici, postaviti na zvanicni sajt Kluba, pa neka Resavci prepisuju.I tako, za drugo nisu.
Ti njihovi tekstovi ne vrede ni celih pet para.Odnosno, vrede malo vise od onog koliko su zainteresovani za Klub iz grada (a to je nula, a mozda i manje) u kojem zive i parazitiraju na njemu.
Verujem da ce Lalatovic ici na pobedu, jer jednostavno je taj tip coveka - ne voli poraze i to je kod njega jace od svega drugog, sto je sutra u igri.
Mislim da smo se trebali ponasati po onoj Cezarovoj: ,,dodjoh, videh i pobedih,,.Hvala lepo, dovidjenja.
U tisini idemo, na laznu marakanu, po bodove