Transferi
Re: Transferi
Ne baš obećavajuće vesti http://mondo.rs/a975128/Sport/Fudbal/Dr ... movic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
.

- gospodinFKV
Vec vidjeno toliko godina unazad.
Rasprodacemo okosnicu sad. Dovescemo par igraca. Dok se oni uklope i uigraju, Evropa ce biti izborena nekako na misice.
U Evropi opet rapsodija, uzivamo do avgusta. Prvenstvo krece dobro, gazimo groblje, svi nas opet slave do prvog nekog kiksa. Do kraja novembra finansijski problemi izviru, odlazi Ivanovic, dolazi neki deseti. U januaru rasprodaja.
The circle of FKV.
Sto se novajlija tice, ajde da vidimo sta Spremo moze. Ako me secanje dobro sluzi, on je bio u generaciji s kosovicem i kordicima i obecavao je mnogo, ali je vec tada bilo isticano da momak voli malo da izadje
Rasprodacemo okosnicu sad. Dovescemo par igraca. Dok se oni uklope i uigraju, Evropa ce biti izborena nekako na misice.
U Evropi opet rapsodija, uzivamo do avgusta. Prvenstvo krece dobro, gazimo groblje, svi nas opet slave do prvog nekog kiksa. Do kraja novembra finansijski problemi izviru, odlazi Ivanovic, dolazi neki deseti. U januaru rasprodaja.
The circle of FKV.

Sto se novajlija tice, ajde da vidimo sta Spremo moze. Ako me secanje dobro sluzi, on je bio u generaciji s kosovicem i kordicima i obecavao je mnogo, ali je vec tada bilo isticano da momak voli malo da izadje

Tih mesec dana vrede vise nego sve pobede u jsl i kupu. Jedini test za upravu i trenera.gospodinFKV wrote:Vec vidjeno toliko godina unazad.
The circle of FKV.![]()
Navodno stigla zadovoljavajuća ponuda za Melega i on neće putovati u Budvu. Priča se o holandskim i nemačkim klubovima.
http://www.dnevnik.rs/sport/fudbaleri-v ... ana-melega" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dnevnik.rs/sport/fudbaleri-v ... ana-melega" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Makso i srecno u nastavku karijere!lazarr wrote:Ode Maksa......
http://www.novisadinfo.info/2017/01/nov ... hstan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ode Maksa, ode Meleg, ajde jos koga da utopimo pravo je vreme...
Necu nikad razumeti kako mogu da rasprodaju pola tima svake zime!!!??? Pa dajte ljudi ajde jednom probajte da izgurate prvenstvo sa jednom ekipom!
Svake godine mi igramo dva prvenstva po pola, nikad celo. DOKLE VISE?
Gospodin FKV lepo napisa...
I ne šizim ja zato što uvek završavamo iza blizanaca, vec zato što nikad ni ne pokušamo da ih obidjemo!

Necu nikad razumeti kako mogu da rasprodaju pola tima svake zime!!!??? Pa dajte ljudi ajde jednom probajte da izgurate prvenstvo sa jednom ekipom!
Svake godine mi igramo dva prvenstva po pola, nikad celo. DOKLE VISE?
Gospodin FKV lepo napisa...
I ne šizim ja zato što uvek završavamo iza blizanaca, vec zato što nikad ni ne pokušamo da ih obidjemo!
Vosa nije vise samo pijaca, vec vasar.
Sto nisu poveli i ovog drugog Amerikanca, ko zna koliko ce nam seniora jos otici?
Ostace nam samo nejaka deca. Ipak je taj Amerikanac, makar stariji.
Sto nisu poveli i ovog drugog Amerikanca, ko zna koliko ce nam seniora jos otici?
Ostace nam samo nejaka deca. Ipak je taj Amerikanac, makar stariji.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zanima me da li postoji odgovornost navijaca u skupstini ,i u klubu za rezultate rada kluba.Cinjenica je da su oni protagonisti svih promena.Da li mogu da preuzmu odgovornost i da izadju pred javnost.Interesuje me njihovo vidjenje stanja i strategije kluba, jer oni fakticku upravljaju klubom.
Ja sam pre da se sada formira tim i uigra za evropu, nego da igraci odlaze u junu, julu.
PS Novice majstore srecno!
PS Novice majstore srecno!
- Neizlecivi
Kakav sljam mi imamo u upravi, godinama u nazad. Koji je ovo vrag? Ne ide na pripreme jer vi hocete da ga prodate po svaku cenu, pa ako on nece, onda nece na pripreme!??!
Svasta bih napisao, ali mislim da vise nista nema svrhe. Vukovic je tu da izvadi koliko novca za sebe moze. Klub koji podize tuzbe protiv njega i koga smo pljuvali i ubogaljio nas je za ogromne novce ga dovede da vedri i oblaci. Terajte se bre svi u tri lepe.
http://mondo.rs/a975572/Sport/Fudbal/De ... onuda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Svasta bih napisao, ali mislim da vise nista nema svrhe. Vukovic je tu da izvadi koliko novca za sebe moze. Klub koji podize tuzbe protiv njega i koga smo pljuvali i ubogaljio nas je za ogromne novce ga dovede da vedri i oblaci. Terajte se bre svi u tri lepe.
http://mondo.rs/a975572/Sport/Fudbal/De ... onuda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Meleg za MONDO: Braunšvajg? Nema nijedne ponude
Autor: mondo.rs
Kapiten Vojvodine Dejan Meleg još jednom ponovio da razmišlja samo o timu sa "Karađorđa".
Fudbaleri Vojvodine krenuli su u nedelju ujutro na drugi deo priprema u Budvu, ali u autobusu, neočekivano, nije bilo mesta za kapitena novosadske ekipe Dejana Melega.
U medijima se pojavila informacija da je ostao u Novom Sadu kako bi dogovorio detalje ugovora sa liderom "Cvajte" Braunšvajgom, pominju se i još neki drugi zainteresovani timovi iz Holandije i Nemačke, ali on u razgovoru za MONDO kaže da nema ponuda.
"Predsednik Nadzornog odbora gospodin Dragoslav Vuković mi je saopštio da neću putovati sa timom na pripreme. Što se tiče Braunšvajga – ponuda nije ni došla u klub tako da ne mogu ni da pričam o tome kada ne postoji...", kazao je Meleg.
Kapiten "stare dame" je u prethodnoj polusezoni bio jedan od najvažnijih igrača i u 27 nastupa u svim takmičenjima zabeležio je 9 golova i 5 asistencija.
"Jako mi je žao što ne mogu da idem na pripreme sa svojom ekipom na čelu sa Draganom Ivanovićem, ali moram da budem profesionalac i ispunjavam svoje obaveze maksimalno", rekao je on i dodao da ostaje u Novom Sadu gde će trenirati sa kondicionim trenerom Jankovićem.
Više puta je ponovio da mu je želja da ostane u Vojvodini, sa kojom želi da osvoji bar jedan trofej, a da bi nakon toga želeo da se ponovo oproba u inostranstvu.
"Razmišljam samo o Vojvodini. Trenutno nema nijedne ponude", istakao je Meleg kojem je ovo drugi "mandat" na "Karađorđu".
Trener Dragan Ivanović se odlučio da na drugi deo priprema u Crnu Goru povede 26 fudbalera, a među njima ima i igrača iz omladinske škole, kao i pojedinih iz Proletera, koji je filijala Vojvodine. Tu su takođe i dvojica fudbalera koji su na probi.
Ovo je kompletan spisak:
Golmani: Marko Kordić, Nikola Perić i Emil Rockov.
Defanzivci: Ivan Lakićević, Nikola Antić, Bogdan Planić, Darko Puškarić, Dženan Bureković, Aleksandar Andrejević, Filip Babić i Milan Lazarević.
Vezni fudbaleri: Marko Đurišić, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Darko Jović, Srđan Šćepanović, Lazar Zličić, Uroš Stamenić, Srđan Babić, Filip Malbašić, Filip Knežević, Mihajlo Nešković, kao i Brajan Iloski i Milan Spremo (na probi).
Napad: Strahinja Krstevski i Nikola Trujić.
Opravdano su odsutni Aleksandar Paločević i Vladimir Kovačević, koji su sa reprezentacijom u SAD, dok se ne računa na Miloša Trifunovića, Nikolu Aksentijevića i Nenada Gavrića. Ekipu su već napustili Dušan Mićić, Nikola Ašćerić i Novica Maksimović.
Povratak iz Crne Gore, u kojoj bi trebalo da odigraju pet mečeva, očekuje se 4. februara.
(Milutin Vujičić - MONDO)
Sve jasno ,al da neko dovede Trifunovica za 5.000 e mesecno. Koliko li je onda ljudi ugradjeno u njegovu platu.
- gospodinFKV
Previse je tu trulih kompromisa. Neko je vec rekao kako ''niko drugi nije hteo da pomogne''. Pa sta? To je onda razlog da se okrenemo ovoj krvopiji??? Uzas...
Da se lepo odje*ao Vukovic, pa da se rasproda sve sta vredi da bismo spasili klub, ne bi uopste bilo problema. Ovako ce to lepo da pojedu skakavci, kao sto su pojeli vec toliko puta u proslosti.
O cemu mi pricamo, to je lik koji se javio Genku i Laciju da trazi procenat od tog transfera Sergeja. Kad sa stolice nisam pao od smeha...
Da se lepo odje*ao Vukovic, pa da se rasproda sve sta vredi da bismo spasili klub, ne bi uopste bilo problema. Ovako ce to lepo da pojedu skakavci, kao sto su pojeli vec toliko puta u proslosti.
O cemu mi pricamo, to je lik koji se javio Genku i Laciju da trazi procenat od tog transfera Sergeja. Kad sa stolice nisam pao od smeha...

Pa na ovu bahatost Vukovica se ne sme cutati!!! Terati ga od prve utakmice. Ko je bre on da na silu prodaje nase dete i kapitana koji zeli da odigra do kraja sezone u Vojvodini?? Ne bi on to radio da nema licnu korist od toga!
-
ovaj forum je totalno izgubio smisao. Samo pogledajte ko je ostao. Pa vi svi pisete na osnovu vesti, INFORMACIJA NOVINARA, KOJE SU dju**e! Prvo ovde pola ljudi niti ide na utakmicu niti je upucena u situaciju. Molim vas malo se uputiteeeeeeeeeeee, nismo mi bg otpad da se ovako ponasamo
- Neizlecivi
Ultras, uputi nas ti onda, kad smo mi foteljasi koji citaju novine i svima veruju slepo. Napisi nesto pametno, ili nemoj ni pisati, jer ovim ne postizes nista.