Komsija, sve najbolje!!!

Brane, sve sto si napisao, potpuno si u pravu - odlicna analiza.Brane wrote:Gledao sam prvo poluvreme. Dobro je sto su borbeni i sto tim hoce da igra. Lose je sto ne znaju![]()
Iznosenje lopte iz nase polovine je nocna mora. Halfovi koliko toliko zadovoljavajuci. Bekovi slabi sa loptom u posedu. Vezni katastrofalni, bez ikakve sanse da se lopta primi u guzvi, ne daj Boze, da se okrene prema napadu. Samo vracanje u nazad ili eventualo pokusaj proigravanja iz prve koji skoro nikad ne uspeva. Krilni igraci, sta reci... Verovatno bih i ja imao slican broj uspesnih prodora i driblinga. Napadac odsecen, i to malo visokih lopti sto je dobio nije uspeo da osvoji. Rockov odlican. Sto se borbenosti tice, to je delovalo prilicno dobro, isto tako i tempo igre, pa i zelja da se nadigrava. Stolica je tu polozio. Prva je utakmica, ako na ovome istraje, mozda tu i bude nesto (uz poneko pojacanje).
Sloven je definitivno bolji od nas. Tesko mi je da kazem kako bi se oni mogli uporediti sa timovima iz nase lige. Ako struka ima nedoumice da li da se angazuje neko iskusniji, jak na lopti, opasan u napadu, ja bih im rekao
Butasport postavila link za stream.Danilo wrote:Na kom tv kanalu je bila utakmica sa Slovanom.
Nikako ne treba zanemariti genetiku!Beonic wrote:Kao što je 1892 iznad mene napisao, živi u bogatoj porodici koja verovatno može da ga ugura gde god požele u ovoj našoj državi, a i preko, ali dečko je stvarno zaslužio bar šansu da pokaže šta ume na pripremama.
...
Zanemarimo bar sada roditelje i dajmo dečku priliku bez etiketiranja.
Ne potcenjuj (ne)mogucnosti nasih bekovarecni galeb wrote:To ko od bekova i krila promasi treba odstraniti iz fudbala.
Hd kamera sa wifi modulom 167$ŠoneVoša wrote: Skupa je investicija pustanje utakmica na Youtube za jedan prenos potrebno je minimum 1.500 evra.
Upravo o ovakvim stvarima je reč. Za nešto slično sigurno ne trebaju neke basnoslovne pare, ali treba bar malo zainteresovanosti i volje, ideja, kreativnosti ... A to je isključivo do "nas".Voja wrote:Da dodam da Zvezda i Partizan imaju ljude koji i komentarisu prenose sa priprema,pa cak komentarisu i komentare na jutjubu i odgovaraju na njih. Danas dok sam virnuo da vidim Supicakomentator najavljuje i zvezdin kids kanal za decu....