Ne može bolje! Nek' prihvate, leba im!ŠoneVoša wrote:Voša nudi Spartaku Mihajlovića i doplatu za Nikolića

Ne može bolje! Nek' prihvate, leba im!ŠoneVoša wrote:Voša nudi Spartaku Mihajlovića i doplatu za Nikolića
A, sta ako Mihajlovica krene tamo, pa poleti s GolubovimaBeonic wrote:Ne može bolje! Nek' prihvate, leba im!ŠoneVoša wrote:Voša nudi Spartaku Mihajlovića i doplatu za Nikolića
Mesto gde taj treba da poleti pa doleti je zatvor. Neka ga krene gde god, samo što dalje od Vojvodine.Turija wrote:A, sta ako Mihajlovica krene tamo, pa poleti s GolubovimaBeonic wrote:Ne može bolje! Nek' prihvate, leba im!ŠoneVoša wrote:Voša nudi Spartaku Mihajlovića i doplatu za Nikolića?
Sta dobija forumas koji prvi ovde obelodani potpis Nikolica?ernesto wrote:Daj boze da se resimo starlete,ali i mimo njega velike su sanse da dovedemo Nikolica!
Zar nisi skoro pisao da Nikolić nema želju da dođe kod nas?ernesto wrote:Daj boze da se resimo starlete,ali i mimo njega velike su sanse da dovedemo Nikolica!
ernesto wrote:Spic je blizu...nije moglo bolje samo da se stavi potpis
Ovde sam na Ezea mislio.Milan wrote:Mene zanima sta bi sa ovom najavom od 12. januara:
ernesto wrote:Spic je blizu...nije moglo bolje samo da se stavi potpis
Nope,pomesao si me sa nekim.Karlsson wrote:Zar nisi skoro pisao da Nikolić nema želju da dođe kod nas?ernesto wrote:Daj boze da se resimo starlete,ali i mimo njega velike su sanse da dovedemo Nikolica!
Jesi ovde. Stranica 1471.ernesto wrote:Malochurguzijanac wrote:I ti tako kad napises,bolje nista da ne spominjes.Ili reci il se mani.Dovoljno su nama zivci kratki sto navijamo za Vosu jos nas i ti u neisvesnosti drzisernesto wrote:Spic je blizu...nije moglo bolje samo da se stavi potpis![]()
ps(Nikolic iz spartaka nije zainteresovan za nas)!
Da ga je*es, i dalje je ozbiljnije od vecine prelaznih rokova koje smo odradili u poslednjih 5 godina, sto je porazavajuce...Karlsson wrote:Rekli su da će sklopiti tim do Turske, a pripreme evo gotove, prvenstvo počinje za 10 dana, a mi još nemamo špica...
Skroz neozbiljno. Zar se tako bori za Evropu?