А Куп је наш!?Душан wrote: Али све је то добро, сад нас рокну цигани, па онда и Лучани, и ваљда ће коначно да се престане са причом о изласку на евро сцену.

А Куп је наш!?Душан wrote: Али све је то добро, сад нас рокну цигани, па онда и Лучани, и ваљда ће коначно да се престане са причом о изласку на евро сцену.
Наша лига је таква да са два, три мало боља играча можеш комотно да избориш европу. Али онда доживиш бламажу против Ружомберока и сличних фудбалских величина. Да ли је битно изборити пласман у неко евро такмичење само реда ради или да би се направио неки резултат.naseljekolumbija wrote:А Куп је наш!?Душан wrote: Али све је то добро, сад нас рокну цигани, па онда и Лучани, и ваљда ће коначно да се престане са причом о изласку на евро сцену.Ма да се не деле бодови одавно би ми отписали ову сезону али по овом глупом систему смо и даље итекако у игри.
Turija wrote:Ne verujem u pustanje ikada.
Mi smo ih dobijali u poslednje dve decenije kada su ulazili u utakmicu sa slabim motivom i obavezama ili bili krizi, pa im je cak i odgovarao poraz, da lakse razrese situaciju.
Inace, u poklanjanje ne verujem.
Ne bi oni nas pustili nikad, a i ne treba.Djisa wrote:Turija wrote:Ne verujem u pustanje ikada.
Mi smo ih dobijali u poslednje dve decenije kada su ulazili u utakmicu sa slabim motivom i obavezama ili bili krizi, pa im je cak i odgovarao poraz, da lakse razrese situaciju.
Inace, u poklanjanje ne verujem.
Tamo su kuce od cokolade, prozori su od marmalade..........
Ja bih prvi voleo da na svakoj utakmici sa njima igramo na krv i nož, sa dva crvena kartona. Ali ne možeš reći da u prethodnih 10 godina nismo odigrali nekoliko, u najmanju ruku, sumnjivih utakmica sa njima, za koje ja verujem da jesu nameštene. Ne mora da znači da sam u pravu, ali sigurno nisam jedini koji tako misli.vdn slaninar wrote:Ispada da ih nikad nismo dobili jer smo mi to hteli,vec samo kad njima odgovara,glupost.Jos jadnije je rasprava da li ce nas pustiti,u sta se mi pretvaramo.Nema vise na noz,krv znoj,pokazi zube pa nek nam daju 10 golova,gubili smo kuci i 7-1,pa niko zbog toga nije prestao da navija za Vosu.Igramo katastrofalno,svaka ekipa koja zna da sastavi dva pasa moze da nas nakanta.U sredu idemo da pokazemo ljubav prema nasem klubu i veliku mrznju i gadost na crveni titov produkt,tako i igraci da se ponasaju na terenu.
"Vojvodina je moj klub, moja kuća. Tu sam proveo petnaest godina kao igrač, direktor kluba i trener. To mi niko ne može uzeti, i ja to ne krijem, niti sam ikada krio. Ali ovo što ja sada radim nije ni za Vojvodinu, niti protiv nje. Ja sam trener Napretka i samo me Napredak interesuje. S te strane nema emocija", rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.