Brkic- kiks kod gola, imao je jos par nesigurnih intervencija, imao je I dobrih momenata, sve u svemu moze on to mnogo bolje
Kizito- on me je najvise razocarao, ovo nije ni 20% onog Kizita iz utakmice protiv zvezde (cini mi se da je datum 27.10.205. 1:0), sta li se desilo sa njim?! Nesto slicno kao I sa Nasticem
Trojka nazad Pekaric, Djuric, Stosic- standardno dobri
Sarac- solidan (za njegove mogucnosti odlican), nije gresio, mozda njegova najbolja partija, mada se u par navrata videlo koliko je spor u 1 na 1 sa Vusljaninom pa je moralo da dodje do udvajanja
Popovic I Tumbasevic- pretrcali kilometre, po meni oni su prevagnuli da se dobije utakmica, oni su tip igraca koji su bili idealni za ovu utakmicu (los teren, agresivan protivnik…), dok bi protiv Cukarickog umesto jednog od njih mozda trebao da startuje Djurovski ili Trivunovic
Kacar- sta reci, standardno medju boljima, prvi strelac lige, ne vredi trositi reci , dobro je sto je izasao zadnjih 10 min da bar malo odmori, jer igra non stop a ocekuju nas jos dve vazne utakmice u kratkom periodu
Buac- bio je dosta zapazen, gol I asistencija, puno trcanja, ali mnogo neoprezan pri startovima, visio je I drugi crveni u vazduhu, dobro je sto ga je Brzic izveo
Despotovic- postigao je gol ali me nije odusevio, bolji utisak ne mene je ostavio Drakulic za onih svojih 15 min, bas u vreme najvece ofanzive Borca umeo je da stane na loptu, da podeli loptu, da predribla…
Toliko od mene