31. kolo: Napredak - VOJVODINA 1:0 (0:0)
Re: 31. kolo: Napredak - VOJVODINA, nedelja 16h (TV)
Sta se dogadja sa Pericem, vec koju utakmicu ga nema u protokolu?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Konacno SM nije u startnih 11, ako je verovati sajtu super lige 

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 09-04-2018" onclick="window.open(this.href);return false;Turija wrote:Sta se dogadja sa Pericem, vec koju utakmicu ga nema u protokolu?
Na slici se vidi Perke, ali nije neobično što ga nema u protokolu, ističe mu ugovor na leto, pa nije isključeno da je mladi Ilić "promovisan" u rezervnog golmana. Ukoliko kojim slučajem Emil ne bi mogao da počne koju utakmicu, pretpostavljam da bi ipak Perić bio prvi izbor. Verovatno ćemo momka sa brojem 32 gledati od leta među stativama.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Prenos:
https://www.youtube.com/watch?v=CHl0ielA9As" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=CHl0ielA9As" onclick="window.open(this.href);return false;
Singlirao sam i X i 2.......Душан wrote:Па одиграш двојку и нема бригеDragojlo wrote:Kvota na nas 4,30! Ko da smo Tatra iz Kisača, jbt!!!

Eto i suspenzije za sledeće kolo, igraćemo bez Arsića.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Solidno poluvreme, ne branimo se.
Neocekivono slaba partija Kalezica i Jovancica.
Posebno bih pohvalio Lazarevica- zatvorio Vukanovica i jos se ubacuje u nas napad.
Odbrana drzi, problem je sto joj slabo pomazu nasi krilni igraci u defanzivi.
Trebace ubrzo izvrsiti i prve izmene. Tu pre svih mislim na Kalezica, koji je izgubio svaki duel.
Posebno bih pohvalio Lazarevica- zatvorio Vukanovica i jos se ubacuje u nas napad.
Trebace ubrzo izvrsiti i prve izmene. Tu pre svih mislim na Kalezica, koji je izgubio svaki duel.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koji amaterski start Veselinovica... 

- naseljekolumbija
Какав пенал, па ово је пресмешно. Не знам зашто гледам више ову спрдачину. Ово није фудбал. Кад видим овог судију повраћа ми се
Last edited by naseljekolumbija on Sun Apr 15, 2018 5:22 pm, edited 1 time in total.
E do k...
Male su nam šanse da se mi do kraja pomerimo s osmog mesta.
Male su nam šanse da se mi do kraja pomerimo s osmog mesta.
- AntonioKasano
Super su bile parole za Veselinovica, sreca da je Stolica otisao pa sad mozemo da pobedjujemo sve redom...
Prilično dramatično je pao, ali je penal čist i ovakav se uvek svira. Nema opravdanja za ovako amaterski start Veselinovića...
Hvala za link!
salefkv wrote:Prenos:
Hvala za link!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija wrote:Solidno poluvreme, ne branimo se.
Ako je Lazarević ovaj deran na desnom beku ti mora da se šališ.
Potpuno naivan start za penal... profesionalan fudbaler ne sme ovako startovati u svojih 16m. Ali ne zameram previse Veselinovicu na tome, naucice.
Vise me brine igra... mi kao da smo sve losiji i losiji. Evo od pocetka utakmice nismo vezali 3 pasa na protivnickoj polovini. Prosto neverovatno.
Igracima treba na treningu dati da igraju igru ševe 3 sata bez prestanka, pa mozda nauce spojiti nekoliko pasova. Ne pamtim losiju Vojvodinu.
Vise me brine igra... mi kao da smo sve losiji i losiji. Evo od pocetka utakmice nismo vezali 3 pasa na protivnickoj polovini. Prosto neverovatno.
Igracima treba na treningu dati da igraju igru ševe 3 sata bez prestanka, pa mozda nauce spojiti nekoliko pasova. Ne pamtim losiju Vojvodinu.
- naseljekolumbija
Ово пенал? Хахаха добро, гледамо балет. Лик балетан пада и поштени судија свира пенал. Шта је следеће?