ice wrote:Moje je licno misljenje da nama Jovetic uopste ne treba,pogotovo sto imamo dosta napadaca.
Pa naravno da nam ne treba, ali treba grobarima
Ovo je znak da su prosla ona vremena kad su beogradski blizanci kupovali sve sko iole valja u zemlji samo zato da ti igraci ne bi zaigrali protiv njih. Ja bi bas voleo da im otkinemo nekog onako zvucnijeg, pa makar ga odmah poslali u Celarevo na pozajmicu cisto da im napravimo rupu u timu pa nek se misle.
kao i ranije ove sezone... avioni,kamioni... daj bre, pa mi nismo bili u stanju cetkovica i stjepanovica pre grobalja da kupimu a pretpostavlja se da imamo jaku crnogorsku vezu! ne vidim pojentu jeftinog zamazivanja sa prichama o joveticu kao sto nisam ni sa prichama o basti,kralju itd. bez veze...
Vojvodini malo 3,5 miliona evra za Kaèara!
Subota, 17. novembar 2007. 09:55
Iako je moskovska Lokomotiva zvanièno ponudila 3,5 miliona evra za angažovanje Gojka Kaèara Uprava Vojvodine glatko je odbila ruski tim, prenose "Veèernje novosti".
Kada se tome doda da je negativan odgovor otišao i na adresu poljskog Leha koji želi da napad ojaèa dovodjenjem Ranka Despotoviæa, jasno je da u Novom Sadu vode drugaèiju politiku u odnosu na blisku prošlost.
Mladi reperezentativac Kaèar sasvim sigurno je najinteresantniji fudbaler srpske Superlige. I najskuplji, naravno. Ne samo zbog rešenosti Vojvodine da ga ne proda ispod pet miliona evra, veæ i prema procenama brojnih menadžera.
A, struènjaci kažu da golgeter Novosadjana jeste skup, ali ne baš toliko. Prema signalima iz ruske Lokomotive moguæe je da Moskovljani pojaèaju ponudu za 500.000 evra i ni cent više. To je, tvrde menadžeri, maksimum koji Vojvodina u ovom trenutku može da dobije.
Odbijanje Lokomotive može da bude i maè sa dve oštrice za Novosadjane. S jedne strane, s Kaèarom mogu da vode èak i borbu za titulu sa Partizanom i Zvezdom i njegovi novi golovi i dobre igre mogli bi da na leto dovedu do ispunjenja sadašnjih zahteva kluba. Ali, postoji i realnost da æe cena srpskih fudbalera, kao i interesovanje bogatih klubova za našu ligu, drastièno opasti u sluèaju veæ izvesnog fijaska u kvalifikacijama za EURO 2008.
Ponudiće neko i 10 (možda već u zimskom prelaznom roku) za Kapitena U21.
Kačar je najbolji i najskuplji igrač naše lige.
Vrhunski igrač 3 in 1 ( sa samo 20 godina), a to u milionima E vredi sigurno više nego 3x1 najbolji golgeter Meridijan Lige.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Turija wrote:Ponudiće neko i 10 (možda već u zimskom prelaznom roku) za Kapitena U21.
Kačar je najbolji i najskuplji igrač naše lige.
Vrhunski igrač 3 in 1 ( sa samo 20 godina), a to u milionima E vredi sigurno više nego 3x1 najbolji golgeter Meridijan Lige.
Ne znam Turija,znas kako je to u fudbalu pogotovo kod nas?!Trenutno vredi mnogo,medjutim ukoliko ne bude u kontinuitetu igrao dobro,cena bi mogla drasticno da mu padne.Jos ako nam se reprezentacije(U21 i seniori)ne kvalifikuju...
Nije lako upravi odluciti...za Despota smo ocigledno pogresili.Trebao je da ode na leto
Ne smeš biti nesiguran i nervozan kad imaš jake karte, pa odmah uzeti vrapca u ruci.
Mihailov, ne brini, ima još dovoljno utakmica do zimskog prelaznog roka, pa će i Despot sigurno otići po svojoj letošnjoj ceni. Pogotovo kad pobedimo ofk i zvezdu, a on im da koji gol.
Ne zaboravi da stiže i Panta u pomoć i da mi jurimo jesenju titulu.Ne treba naših rezultata mi da se plašimo, već naši protivnici.
Last edited by Turija on Sat Nov 17, 2007 7:27 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da nama apsolutno odgovara da Kacar i ekipa ostanu u klubu,mozemo biti samo jaci.Sto se tice neophodnih para,ako ljudi na celu kluba poseduju kapital onda znaju sta rade,a ako ce nam finansija nedostajati,ipak treba razmisliti i o prodajama malo.
Naravno mislim da bi selektivnim odlascima nekih igraca trebalo otvoriti prostor i za mlade igrace poput Smiljanica,Aleksica,Medojevica,Topcagica....
Niposto ne smemo prodati Kacara! Pa ni za 10mil/e!
Takvog igraca necemo imati mozda narednih 100god.
Sto se mene tice treba pustiti Despota uz OK ponudu i Pekarica koji je zasluzio svojim ponasanjem i odnosom prema dresu da mu se izadje u susret.
Za Ranka imamo zamenu Sepuju kao i Koraca ,Drakulu i vratiti Ubiparipa.
Sto se Nina tice voleo bi u Vosi videti Cirku,Savu Pavicevica ili Milosevica iz Banata koji je extra igrac. S tim igracima ne bi bili nista slabiji i nastavili bi borbu za titulu.
Mislim da i Lj. Fejsa kvalitetom zasluzuje nas dres.
Andrej Kobeljev, trener elitnog moskovskog ligaša, juče u Beogradu
Rusi su zainteresovani, a šta će od svega biti...Ostavimo to vremenu.
U obzir bi mogli da dođu i Stevanović i Ivelja,
prvotimci OFK Beograda, otkriva menadžer Raša Bebić
Moskovski Dinamo se pre par godina zaljubio u Srbiju i od tada je ne napušta. Vezu hoće još više da učvrsti, u prilog tome i jučerašnja poseta trenera Andreja Kobeljeva, koji je, po preporuci novosadskog menadžera Raše Bebića, došao u naš glavni grad da bi upoznao reprezentativca Gojka Kačara i tako povukao prvi potez na putu ka eventualnoj saradnji.
Teško je, naravno, prognozirati kakve su šanse Dinama u ovom trenutku, pogotovo kada se zna da je u igri i Lokomotiva, rival iz ruske prestonice. Da, u igri, bez obzira što je Vojvodina, navodno, odbila ponudu od 3,5 miliona evra...
-Dinamo je zainteresovan, a šta će od svega biti...Ostavimo to vremenu – prokomentarisao je Bebić, ne želeći da se „bavi“ Lokomotivom.
Zahvaljujući upravo Bebiću, svojevremeno su Jovan Tanasijević i Radoslav Batak, tadašnji prvotimci Vojvodine, otišli baš u Dinamo, da li je to nagoveštaj da je na pomolu novi posao? Moguće, sve je moguće, ali neophodno je da se ispuni jedan „mali“ uslov, da Moskovljani plate ono što traže Novosađani...
-Svako brine svoju brigu, zna se ko je zadužen za finansije, to je drugi, viši nivo, gde su mesta rezervisana samo za klupske predsednike.
Pogled je, dakle, usmeren prema Kačaru, da li, ipak, još neko iz naše Super lige može da se nada pozivu Dinama, a pritom ne nosi dres Vojvodine?
-I na tome se radi – ne krije Bebić – U obzir dolaze Stevanović, Ivelja.. Korak po korak – dodao je menadžer Bebić.
Kako SOS kanal saznaje, najbolji fudbaler Vojvodine Gojko Kaèar postaæe novi èlan Dinama iz Moskve. Prvi strelac Meridijan Superlige obeležio je jesenji deo sezone u domaæem šampionatu èime je izazvao interesovanje mnogih evropskih klubova. Dinamo iz Moskve izašao je sa konkretnom ponudom koja iznosi 3.800.000 evra, a kompletan posao obavio je poznati menadžer Dejan Joksimoviæ. Tako æe Novosaðani borbu sa Crvenom zvezdom i Partizanom za titulu šampiona nastaviti bez najveæeg aduta. Igre i golovi Gojka Kaèara znaèajno su doprineli da se tim Ivice Brziæa naðe u vrhu srpskog fudbala, ali prvi èovek Vojvodine Ratko Butoroviæ u nekoliko navrata je istakao da neæe biti smak sveta ukoliko Kaèar i Despotoviæ odu u inostranstvo jer u mladjim kategorijama postoje adekvatne alternative. Kapiten mlade reprezentacije Srbije koji je protiv Kazahstana debitovao i za A tim, u taboru moskovskog Dinama pridružiæe se još jednom bivšem fudbaleru Vojvodine Jovanu Tanasijeviæu. U skoro završenom ruskom Prvenstvu, Dinamo je osvojio 6. mesto.
pa realno je bilo da ode... jbg...
na ovu vest (pored prvog klasichnog osecaja gorchine u ustima) mozda mi najvise na pamet pada da li smo mogli i despota tako da uvalimo posle kraja prosle sezone + se nadam da cifra od 3 800 000 nije konachna tj da se ukgradjujemo sa minimum 15% od narednog transfera Kachara
Mislim da je trebalo sacekati do kraja sezone sa prodajom Kacara, ali ako se ove pare sada pametno upotrebe, zakrpe sve rupe u finansijskoj konstrukciji kluba i pametno ulozi u buducnost mislim da ce biti dobro.
Znaci doselektirati tim (ali ozbiljno, imajuci u vidu samo takmicarski potencijal igraca a ne ko je kome menadzer), rascistiti sve nedoumice sa ugovorima igraca da nam se ne ponovi odlazak Davidova, uloziti u mlade maksimalno poraditi na marketingu da za perspektivnu decu iz cele Srbije bude stvar prestiza proci fudbalsku skolu FK Vojvodina pa da "pohvatamo" sve sto vredi pre nego sto odu nekim drugima...
Sad na ovome treba da se vidi da li je nasa uprava sa Batom na celu sposobna za velika dela dugorocno i za transformaciju Vose u ozbiljnu ekipu koja ce u narednom periodu da preuzme primat od beogradskog "dvojca sa kormilarem" ili su tu samo da na brzinu uzmu pare i zbrisu...