Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja sam za potpuno nov nepostojeći stadion u odnosu na nepostojeću rekonstrukciju. Takođe podrška i za nepostojeći podzemni etažni parking u dva nivoa, s tim da bih ja izgradio nepostojeći parking u tri nepostojeća podzemna nivoa, ali dobro, sitnice...
Oni još ni projekat nemaju....a neki se ovde nadali da rekonstrukcija kreće na proleće
Red Marquis wrote:Ja sam za potpuno nov nepostojeći stadion u odnosu na nepostojeću rekonstrukciju. Takođe podrška i za nepostojeći podzemni etažni parking u dva nivoa, s tim da bih ja izgradio nepostojeći parking u tri nepostojeća podzemna nivoa, ali dobro, sitnice...
Oni još ni projekat nemaju....a neki se ovde nadali da rekonstrukcija kreće na proleće
Ma imaju oni projekat, to je i najgore u celoj prici, univerzalni projekat za svaku priliku i upotrebu a zove se "koliko sam ja tu dobar?". To je jedini motiv za sve rekonstrukcije i (u)gradnje u zemlji Srbiji zadnjih 30 godina. Zato sve sto krene da se gradi nikako da se dovrsi ko Skadar na Bojani, a i kad se konacno dovrsi posle svih zivih rokova probijenih bude totalni fuseraj i ne moze ni upotrebnu dozvolu da dobije. Nas stadion je raspad to je cinjenica, ali sve sto su na njemu dirali sada je samo jos gore i nefunkcionalnije nego sto je bilo ranije. Ako krenu celog da ga rekonstruisu na takav isti nacin bojim se da cemo u buducnosti domacinstva igrati na Kabelu. Rekonstrukcija nam je preko potrebna ali samo ako ce je raditi neko normalan, ove lopine koje se kod nas time bave bi i nakovanj pokvarili ako bi krenuli da ga "rekonstruisu" i ja njma apsolutno nista ne verujem. Zato bolje nista da ne diraju jer i ovaj raspad koji sada imamo je bolje nego da nemamo ni njega.
Najpre neka srede teren. Bar ce nesto neophodno i korisno uraditi.
Pa onda... neka se prepuste masti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov