Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Beonic wrote:Extremadura UD je u pitanju, vidim da je igrao već za njih: https://www.marca.com/futbol/extremadur ... b459c.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Piše da je na probi tamo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zan/334087" onclick="window.open(this.href);return false;
Karlsson

Post by Karlsson »

Iskreno ne znam šta da mislim. Očigledno je da je kod nas Toroman projektovan kao golman za budućnost i da Kačavenda ne bi dobio šansu.
Ali opet boli svaki odlazak naše dece kod blizanaca.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Kačavenda je bio prvi golman omladinaca, čini mi se da je on bio projekat za budućnost. Često je imao prednost i u odnosu na Toromana. Toroman je član generacije koja je prva uzela kup prijateljstva, kad je briljirao možda i više nego Dražić(Koji je bio druga rezerva Kačavendi) na ovogodišnjem turniru. Ko prati mlađe kategorije znaće bolje, ali mi se čini da sa imamo kvalitetne mlade golmane, što čini recimo ovog nesrećnog Simića dovučenog iz druge lige, potpuno suvišnim.
fare

Post by fare »

Jeste li culi sta je napricao komentator pre utakmice da je u razgovoru sa Gajicem dosao do informacija da ce do kraja prelaznog roka biti jos pojacanja za jos jacu Vojvodinu :D .
Danilo

Re: Transferio

Post by Danilo »

Kacavenda je Čabrin igrač, on ga doveo , on ga odveo.Željko Brkic je bio na paraf do povratka u klub, ali zbog drugarstva sa Rockovim u zadnjem momentu, se predomislio.Bukvalno pred potpis.
Milan

Post by Milan »

Ja sam cuo da je bilo do para, odnosno uslova koje je trazio...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Karlsson

Post by Karlsson »

Bilo bi idealno prodati Emila i dovesti Željka na jedno dve godine.
Taman da Toroman stasa uz njega i posle ga zameni.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milojević potpisao za Panionios.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Gajić u Ekstremaduri ipak, po svemu sudeći. Po tekstu iz njihovih novina, trebalo bi da krene iz rezervne ekipe.
Eric Frod

Post by Eric Frod »

Da li se zna sta se desava sa Radojom. Poslednje čega se sećam je da je trebao da ide u Betis

Takodje, da li se još vrti priča za Bondarenka?
ssnigd

Post by ssnigd »

Radoja je potpisao za Levante.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Milan Đurić je novi igrač australijske ekipe Central Coast Mariners.

https://www.ccmariners.com.au/news/mari ... ilan-duric" onclick="window.open(this.href);return false;
Danilo

Post by Danilo »

Sta ce se desavati do kraja avgusta, ocekujem neku prodaju i dolazak jos bar 3 nova igraca, spica recimo Nikolica i posle odustanka Brkica jednog povratnika ali u veznom redu
U slucaju prodaje Rockova mozda i Brkica, mislim da cwmo pokusati i Ranka da prodamo, gde se onda otvara jos jedno mesto za stopera
Po meni spic, defanzivni vezni , stoper i mozda golman
Steta sto SMS ne ode u Englesku , mada mislim da su to novinaraki natpisi i podizanje cene
fare

Post by fare »

Danilo wrote:Sta ce se desavati do kraja avgusta, ocekujem neku prodaju i dolazak jos bar 3 nova igraca, spica recimo Nikolica i posle odustanka Brkica jednog povratnika ali u veznom redu
U slucaju prodaje Rockova mozda i Brkica, mislim da cwmo pokusati i Ranka da prodamo, gde se onda otvara jos jedno mesto za stopera
Po meni spic, defanzivni vezni , stoper i mozda golman
Steta sto SMS ne ode u Englesku , mada mislim da su to novinaraki natpisi i podizanje cene
Spica jednog obavezno a sto da ne Nikolica posto imamo samo jednog klasicnog Matica Covic povredjen .
Post Reply