Transferi
Re: Transferi
Daleko mu lepa kuća,neka nastavi da šmrče belo po splavovima sa njegovim navijačima.
Sve je tako, samo tamo kad odes, znas sta te ceka i sta moras ( i inostrani igraci moraju da se ponasaju tako; i njima su decacki snovi bili vezani za zvezdu - zar ne?
).
Zato je najbolje ne otici tamo, ako ne moras.

Zato je najbolje ne otici tamo, ako ne moras.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Begec je specificna sredina. Imam drugara kojem otac, deda i sestra slaninari, ali za njega se zalepila zvezda u kljucnom periodu odrastanja i to ti je, a tu je generacijski sa Pavkovim. Ono sta hocu da kazem jeste to da mu je cale slaninar, ali ako malom ne tece slaninarska krv, nastupaju mediji i ciganluk na svakom koraku. Mislim da je tu najvise do percepcije i visedecenijskog ispiranja mozga.
Kada se uzme u obzir to, stvara se ta slika neke ogromne zvezde, giganta i dominatora univerzuma, i zato ako ne odrastes sa mrznjom prema njoj, zatrovan si propagandom, ni sam nisi svestan koliko.
Zato gomila njih kad ih zvezda otera kao pse, sutra se vrate na kolenima cim im namigne drolja, dok od Vojvodine i sami misle da su veci, pa moraju da ponize, jer se Vojvodina drznula da ih odbije u jednom trenutku u karijeri. Najsveziji primeri tog preteranog radovanja su Pavkov i Plavsic. Jedan skartiran nakon sto mu nije ukazana bog zna kakva sansa, drugog nisu ni gledali, ako se ne varam, odje*ali ga jer je mali, pa je posle na sva zvona isao i komentarisao kako ga nisu hteli, a eto sad ga hoce zvezda. Secam se kad je dao gol za 4:1, mi sa crvenim kartonom, ne mozes pogledati cigansturu malu, odma pada karton, a on daje gol za 4:1 i raduje se kao da ga je zavukao u finalu LS za 2:1 u poslednjoj sekundi. Isto je i sa crnim
. Setimo se Skuleticevog ''peske bih iz CG za Beograd isao zbog partizana''. Sve to kao igrac Vojvodine.
Zbog toga je bitan brend, ljudi. Da ne misli svaki je*eni levat da je veci od tebe, vec da radi na sebi da bude dostojan tebe.
Kada se uzme u obzir to, stvara se ta slika neke ogromne zvezde, giganta i dominatora univerzuma, i zato ako ne odrastes sa mrznjom prema njoj, zatrovan si propagandom, ni sam nisi svestan koliko.
Zato gomila njih kad ih zvezda otera kao pse, sutra se vrate na kolenima cim im namigne drolja, dok od Vojvodine i sami misle da su veci, pa moraju da ponize, jer se Vojvodina drznula da ih odbije u jednom trenutku u karijeri. Najsveziji primeri tog preteranog radovanja su Pavkov i Plavsic. Jedan skartiran nakon sto mu nije ukazana bog zna kakva sansa, drugog nisu ni gledali, ako se ne varam, odje*ali ga jer je mali, pa je posle na sva zvona isao i komentarisao kako ga nisu hteli, a eto sad ga hoce zvezda. Secam se kad je dao gol za 4:1, mi sa crvenim kartonom, ne mozes pogledati cigansturu malu, odma pada karton, a on daje gol za 4:1 i raduje se kao da ga je zavukao u finalu LS za 2:1 u poslednjoj sekundi. Isto je i sa crnim

Zbog toga je bitan brend, ljudi. Da ne misli svaki je*eni levat da je veci od tebe, vec da radi na sebi da bude dostojan tebe.
Sta je nista odlasci nista dolasci mrtvilo a bilo je receno da ce se do nove godine znati tim za sezonu .
fare wrote:Sta je nista odlasci nista dolasci mrtvilo a bilo je receno da ce se do nove godine znati tim za sezonu .
Pa do one druge nove godine! Takozvane Srpske!
Kup je nas!
Ali, zato su zurili da precrtaju cetvoricu nasih.Djisa wrote:fare wrote:Sta je nista odlasci nista dolasci mrtvilo a bilo je receno da ce se do nove godine znati tim za sezonu .
Od gotovog, prave veresiju (vec godinama) i dovode losije igrace od tih ,,otpisanih".
Amaterizam i interesi.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pa, trebalo bi da smo vec navikli. A mi se svaki put iznenadimo.Turija wrote:Ali, zato su zurili da precrtaju cetvoricu nasih.Djisa wrote:fare wrote:Sta je nista odlasci nista dolasci mrtvilo a bilo je receno da ce se do nove godine znati tim za sezonu .
Od gotovog, prave veresiju (vec godinama) i dovode losije igrace od tih ,,otpisanih".
Amaterizam i interesi.

Kup je nas!
https://fudbal.hotsport.rs/2019/12/26/h ... vojvodinu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Bolje da je ostalo mrtvilo
Bolje da je ostalo mrtvilo
Miljan Vukadinovic bi trebao da bude nas novi igrac
Odakle treba da dodje na kojoj poziciji igra?srkins wrote:Miljan Vukadinovic bi trebao da bude nas novi igrac
- Pera Centar
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... inu/346343" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.transfermarkt.com/miljan-vu ... ler/268411" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.transfermarkt.com/miljan-vu ... ler/268411" onclick="window.open(this.href);return false;
Interesantan je i podatak da je Napredakov kapiten Djuro Zec pojacao TSC...
Poznato mi to ime, jel' on bio nekad kod nas mozda?newnowapv wrote:...Napredakov kapiten Djuro Zec...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Igrao je za FK Novi Sad kad su bili u PLS, ako se ne varam. Gledao sam ga par utakmica i jos tad sam ja ovde na forumu napisao kako bi bilo dobro da ga dovedemo. Ima zavidnu brzinu i tehniku. Otuda ti je mozda i poznat, bilo je tada par postova o njemu.
Dobar igrac i veoma brz, kao zec.
Salu na stranu, ali mislim da je TSC bolje procenio od nas, kakvog igraca treba dovesti.
Za Vukadinovica, nase jos nesudjeno pojacanje, kazu da je dobar, ali sklon povredama.
A takvih smo se vec nadovodili podosta.
Salu na stranu, ali mislim da je TSC bolje procenio od nas, kakvog igraca treba dovesti.
Za Vukadinovica, nase jos nesudjeno pojacanje, kazu da je dobar, ali sklon povredama.
A takvih smo se vec nadovodili podosta.