Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Pripreme

Post by fare »

Izgleda da se Rusi usrali da smo prejaki :) nista od utakmice sutra https://ibb.co/R7KzjT2" onclick="window.open(this.href);return false;
p.s. kako postaviti sliku da je odma otvori a da ne pise ono https nikako ne uspevam :shock: .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

fare wrote: p.s. kako postaviti sliku da je odma otvori a da ne pise ono https nikako ne uspevam :shock: .
Treba ti link direktno na fajl slike a ne na stranicu:

https://i.ibb.co/4JLP1RW/83994931-50236 ... 3824-n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Душан

Post by Душан »

fare wrote:Ništa od Rusa očekivano (šteta).
Па момак има све предиспозиције да не прође пробу у Војводини. Има 23 године, прошао озбиљну фудбалску школу, и солидан је на лопти. Мора да има 30 година 199 и по цм и да буде пањ.
fare

Post by fare »

Sa Nemačkim petoligašem odigrali 2:2 svaka nam čast :shock:.
Beonic

Post by Beonic »

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/voj ... 05-02-2020
Дневник, Од нашег специјалног извештача wrote:Ненад Зукић: Није ми први гол из корнера

Ненад Зукић је ударцем директно из корнера савладао голмана Фрајберга Свена Буркхарта.

- На мени је било само да добро заврнем лопту пред гол, а она је сама нашла пут до мреже Немаца – рекао је млади фудбалер. – Није ми то био први погодак с угла, јер сам исто то урадио и у дресу млађе кадетске селекције Србије, на једном турниру. У првом делу игре ветар нам је помагао, али нас је у наставку омео да било шта да покажемо, па као да нисмо ни били на утакмици. Немци су били пргави, али наш менталитет је такав да не дамо на себе, па смо им одговорили.
Vi se bunite što ne možete da razaznate fudbalere, a novinar kojem je plaćen put u Tursku i kojem je posao da izveštava sa priprema ne zna ime igraču, nije lapsus, dva puta ga je ponovio. I to čovek koji prati svaku utakmicu... U vremenu kada imaš internet da proveriš sve, a i da nemaš verovatno si par soba daleko od dotičnog i njegovih saigrača pa pitaš. Šta reći?! :greenbutt:
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Kakva sramota:

https://www.youtube.com/watch?v=ybN2Jy3kzAg" onclick="window.open(this.href);return false;

Igrati nerešeno sa nemačkim petoligašem.
Rekao bih rezultat prelaznog roka i verovatno rada na pripremama.
Душан

Post by Душан »

Припреме су једно, а првенствене утакмице друго, али опет резултат јесте срамотан. Искрено волео бих да нас Рубин наканта да се види да ова екипа није ништа посебно. Гледам како се Борац из Бања Луке солидно појачао, па зар Војводина није у стању да доведе бар једног играча за који се може рећи да је класа. Свака част Вукадиновићу, али остали ми не уливају поверење.
Koral

Post by Koral »

Direktan prenos: Rubin-Vojvodina

https://www.youtube.com/watch?v=aXaS5q10n4M" onclick="window.open(this.href);return false;
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Odbrana nas unisti... 3 gola od Maribora,2 od svaba,3 od Rubina.... pa ne moze Mrkaic sve to stici :mrgreen:
Image
Djisa

Post by Djisa »

Voja wrote:Odbrana nas unisti... 3 gola od Maribora,2 od svaba,3 od Rubina.... pa ne moze Mrkaic sve to stici :mrgreen:
Ako Fiero ne stigne, bice mrka kapa :dance2:
Kup je nas!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Djisa wrote:
Voja wrote:Odbrana nas unisti... 3 gola od Maribora,2 od svaba,3 od Rubina.... pa ne moze Mrkaic sve to stici :mrgreen:
Ako Fiero ne stigne, bice mrka kapa :dance2:
Jel igra neko od ona 3 nigerijca u napadu? :mrgreen:
Io odio Belgrado
slanina

Post by slanina »

Tako je to kad prodaš prvog špica za 150.000 ili koliko blizancu i dovedeš Mrku(nije dečko kriv) i baciš ga u vatru i očekuješ da zameni prvog šica koji isto nije ništa posebno al je davao golove glavom i nogom.
Pod hitno da dovedu nekog igrača što liči na napadača ili će biti još gori nego u prvom delu.Tsc ima dva špica koji su bolji od naših.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Djisa

Post by Djisa »

slanina wrote:Tako je to kad prodaš prvog špica za 150.000 ili koliko blizancu i dovedeš Mrku(nije dečko kriv) i baciš ga u vatru i očekuješ da zameni prvog šica koji isto nije ništa posebno al je davao golove glavom i nogom.
Pod hitno da dovedu nekog igrača što liči na napadača ili će biti još gori nego u prvom delu.Tsc ima dva špica koji su bolji od naših.
To i nije neku kriterijum. Bojim se da i Kabel ima 2 spica boljih od nasih.
Kup je nas!
ssnigd

Post by ssnigd »

Dobro je. Moglo je biti 4:0
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ssnigd wrote:Dobro je. Moglo je biti 4:0
E sad... kad pogledas rezultat Rubin-Vojvodina 3:0,mozda prvo sto pomislis dobro je,moglo je biti i 4:0. Ali,smogao sam snage da upravo pogledam ceo mec i moram priznati da je Maribor delovao protiv nas kao reprezentacija Brazila,u odnosu na igru Rubina danas. Likovi nam usli dva puta za 90 minuta u 16 metara i pobedili 3:0 :mrgreen:
Prosecna ekipica koja je mec odigrala na nivou nasih ekipa tipa Vozdovac,Javor.... nista posebno,mrtvo,bez neke preterane agresije,lepe igre... a mi!? MI SMO CIRKUS!!!! :mrgreen: Ne znam uopste sta reci,kako napisati,kako opisati.... Ni sistema ni igre,ni ostrice napada,ni napada kroz sredinu.... vrlo lako smo dolazili u posed lopte i gotovo svaku prodali.Krenemo ka 16m i onda ni ideje,ni pasa,ni suta,samo soliranje,oslanjanje na neki licni (ne)kvalitet. Bukvalno mi igra Vojvodine licila na igru kad se drustvo okupi na nekom terminu i odigra utakmicu,svako ima neku svoju viziju,ideju napada,koju naravno saigrac ne razume i ne zna da isprati. Svaki napad prvo maksimalno razvodnili,doveli smo postavku napadackog tria da je opasan kao metak u vodi,a zatim jednostavno zavrsili napad pogresnim pasom. Bice zestokih problema u nastavku prvenstva. Od igraca na ovim pripremama jedini u koga sam na neki nacin imao poverenja i koji mi je delovao kao da u svakom momentu ima ideju,zna sta ce sa loptom,i vukao rezonske (fudbalske) poteze je Arandjel. I svakim novim izlaskom na teren sve vise napreduje. Zukic je takodje ostavio pozitivan utisak i mislim da bi trebao da bude ukras ovog tima. I dalje verujem da Neskovic moze mnogo. Sanicanin mi nekako skroz usao u fazu nesigurnosti. Drina i dalje iritira svojim prekidima od kojih ni grama koristi,dok odbrana prilikom prekida deluje smesno,i kao da nam je u petercu aktuelna akcija novogodisnjih popusta i cascavanja. Ucinak Mrkaica i Bojica za nijasnu bolji od Maticevog i Ezeovog :mrgreen: Moram reci jos jednu stvar,prosto obozavam kada centarfor izgleda kao Kodro,Klose,Darko Kovacevic,Asceric.... :mrgreen: Tako da sa te strane,puna podrska Mrkaicu,jer ako bude dobrih lopti sa bokova,mozda i proradi,medjutim ko ce centrrati!? :o Ako ovako nastavimo i u sampionatu,mogu slobodno reci da ocekujem Arandjela kao najboljeg strelca ekipe u drugom delu sezone. Koliko sam bio razocaran nasom igrom govori i to da sam istog momenta posle odgledanog snimka potrazio na youtubu mec Vojvodina-Zeleznik 3:2 i 1998. i uzivao u golovima naseg centarfora. :cheers: :cheers: :cheers:

p.s.mada,nama u ovom momentu vise treba kreativac u timu nego centarfor (tu je arandjel)... :mrgreen:
p.s.s. i da,ovaj put sudio nam Borat licno :mrgreen:
Image
Post Reply