Cukaricki je doveo jednog igraca (Danilo Pantic), ako se ne varam, i mislim da niko jos nije potpisao vise od jednog ili dvojice. Za sada samo odlaze. Ovo je samo analiza i izdr**vanje na bastion stabilnosti u superligi. Gde su ti novci? Gde su ti rezultati? Imaju jedan kup i nijedno iznenadjenje u Evropi. Da je Cukaricki van kombinacija i prica, odavno bi osvojili titulu kao tako stabilan tim. Mediji vole da onanisu na ''taj neki klub'' koji iskoci iz sablona, ali je to samo prividno. Kao i mi onih 7-8 godina pod Batom. Bili smo ''najpozeljniji i najstabilniji'' superligas, sve su nas mame volele, nema igraca koji nije sanjao dres Vose, itd itd. Super, gde su rezultati? Znalo se sta smemo i sta ne, a i ono sto smo smeli su nam oteli silom ili nismo bili bas tako jaki, tako da su te brojke zarade upravo samo to. Cukaricki se naprodavao igraca, nakupio talenata, a zavrsio peti i bez finala kupa. Tako stabilan? Ili nije tako stabilan kao sto svi govore, ili tu stabilnost placa necim drugim.
Mi makar imamo koje iznenadjenje u Evropi. Ima ga cak i Spartak, tako da to sto oni prodaju igrace za 2-3 miliona pa onda ne uloze to u neki rezultat, to su samo novci i brojke.