Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Tek je poceo prelazni rok, polako. Imali su pauzu od 10 dana, tako da je trenutni sastav nije izgubio mnogo na uigranosti, a ako zadrzimo kostur, uigravanje do pocetka prvenstva nece biti problem. Ovom timu treba jos jedan napadac i eventualno jedan stoper. Sve ostalo bi bilo krkanje bezveze. Bekove imamo, krila imamo, vezu imamo, pogotovo ofanzivni deo. Arandjel je odlicno zamenio Topica u defanzivnom delu. Ako bas hocemo jos nekog, eventualno bih nasao jos jednog kreativca uz Drincica.

Cukaricki je doveo jednog igraca (Danilo Pantic), ako se ne varam, i mislim da niko jos nije potpisao vise od jednog ili dvojice. Za sada samo odlaze. Ovo je samo analiza i izdr**vanje na bastion stabilnosti u superligi. Gde su ti novci? Gde su ti rezultati? Imaju jedan kup i nijedno iznenadjenje u Evropi. Da je Cukaricki van kombinacija i prica, odavno bi osvojili titulu kao tako stabilan tim. Mediji vole da onanisu na ''taj neki klub'' koji iskoci iz sablona, ali je to samo prividno. Kao i mi onih 7-8 godina pod Batom. Bili smo ''najpozeljniji i najstabilniji'' superligas, sve su nas mame volele, nema igraca koji nije sanjao dres Vose, itd itd. Super, gde su rezultati? Znalo se sta smemo i sta ne, a i ono sto smo smeli su nam oteli silom ili nismo bili bas tako jaki, tako da su te brojke zarade upravo samo to. Cukaricki se naprodavao igraca, nakupio talenata, a zavrsio peti i bez finala kupa. Tako stabilan? Ili nije tako stabilan kao sto svi govore, ili tu stabilnost placa necim drugim.

Mi makar imamo koje iznenadjenje u Evropi. Ima ga cak i Spartak, tako da to sto oni prodaju igrace za 2-3 miliona pa onda ne uloze to u neki rezultat, to su samo novci i brojke. :cheers:
srkins

Post by srkins »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1348595/ ... i-rok.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vale

Post by Vale »

Interesting transfer, youth in power!
Danilo

Post by Danilo »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ora/353415" onclick="window.open(this.href);return false;

2 nasa bivsa decaka
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Procitao tri pasusa, ispovracao se. Posle procitao jos koji, ispovracao se jos jednom i dehidrirao. :pegla:

Pokusavaju da iskopiraju onog pacenika sto pise tekstove o partizanu u zurnalu.

Kosa mi se dize na glavi od takvih.
slanina

Post by slanina »

Ode Emil kapiten za siću u Fehervar!!?? :roll:

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/361676" onclick="window.open(this.href);return false;
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
N13

Post by N13 »

Decko je svakako zasluzio da ode, i ovo jeste pravi trenutak.
Ali mislim da je mogao sacekati da odmakne prelazni rok, verujem da bi bilo jos ponuda i boljih od madjarske lige.

Sa druge strane, on je ipak golman, i da bi napredovao u karijeri MORA biti prvi golman svog tima.
Nije isto to kao sa igracima, cak i kada nije u prvih 11, kad tad ce dobiti sansu sa klupe, i ako je iskoristi, izborice se za minutazu ubuduce.
Rezervni golmani, ipak, jako retko dobijaju tu sansu. Zato je bolje da ne leti u neki preveliki klub odma.

Jedino pitanje je, sta su mu to Madjari ponudili sto mi ne mozemo? Da li ce tamo graditi kvalitetnije karijeru nego kod nas?

U svakom slucaju Emile, sve najbolje u daljoj karijeri, i da nam se vratis jednog dana... blizu si toga da postanes legenda kluba :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Malo je 350 hiljada za takvog igraca.

U svakom slucaju, hvala Emilu za sve sto je pruzio u nasem dresu, puno srece u daljoj karijeri i ako Bog da da jednog dana dodje da odigra poslednju sezonu u karijeri kod svoje kuce!

:lala:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ernesto

Post by ernesto »

Nije ljudi malo 350,000 € za Emila!
Uprava pokusava da ga proda vec dva prelazna roka a i sam je hteo da ode proslog leta,a najveci problem je bio sto se jako tesko golmani prodaju.
Ovo je info iz kluba !
Drago mi je da je otisao,zasluio je da se obezbedi !
Banujte me molim vas :beg:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ernesto wrote:Nije ljudi malo 350,000 € za Emila!
Onda su ovi majstorski fulali cenu :mrgreen:

https://www.transfermarkt.de/emil-rocko ... ler/197520" onclick="window.open(this.href);return false;
Image
fare

Post by fare »

Voja wrote:
ernesto wrote:Nije ljudi malo 350,000 € za Emila!
Onda su ovi majstorski fulali cenu :mrgreen:

https://www.transfermarkt.de/emil-rocko ... ler/197520" onclick="window.open(this.href);return false;
U giganta Fehervar? :o e moj Emile mnogo si veći klub zaslužio ali neka ti je sa srećom i kao što neko reče čekamo te da kopačke o klin okačiš u dresu Voše :D.
Turija

Post by Turija »

Ja mislim da je Emil i ovaj put postupio racionalno.
Vreme je da ode u inostranstvo, a Madjarska je EU, sigurnija plata i bolja odskocna daska za sledeci transfer.
Korona je ucinila svoje i sve ce teze biti doci do suvog kesa.
Svi klubovi vec ozbiljno kresu plate i transfere, a golmanima je najteze, jer je za njih samo jedno mesto na terenu rezervisano ( npr ne moze ni zvezda da proda Borjana).
Tako da 350k i dobar licni ugovor za trenutnu situaciju OK. Da nije korone bilo bi vise. Verovatno blize milionu.

Srecno Emile i da te povrede zaobidju, a sa 25 godina ima vremena i za sledeci stepenik.
Videoton nije mali klub, a u madjarski fudbal se ulaze.
Jos jednom, hvala i srecno.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Malo je, po mom misljenju, kad se sve sabere i oduzme.
Brkic je otisao za 4x vecu cifru u istim godinama, a pre skoro 10 godina, kada je 1.3 miliona bilo teze nego sada. Obojica su imali preko sto utakmica za klub i bili jedni od najboljih golmana lige, a Rockov pride jos ima trofej. Cak i sa koronom, ocekivao sam barem 800 hiljada za njega.

Zao mi je sto je otisao za sicu, jer je svojim zalaganjem i pristupom zasluzio milionski transfer. No, sta da se radi. Neko sposobniji bi ga prodao za mnogo vise para, ali smo na nesposobne vec odavno navikli. Ako nista, otisao je u dobar i stabilan klub. Solidna ekipa, drugi su u prvenstvu, dosao im Nemanja Nikolic zimus iz Cikaga. Fehervar je nekadasnji MOL Vidi, odnosno Videoton - klub koji je do skoro vodio nama dobro poznati Elmer Davez.

Emile, hvala ti sto si posle nekoliko izroda iz svoje generacije pokazao da Vosinih klinaca jos uvek ima. :cheers:
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Da, golmani jako teško dostižu visoke cene.....
I onda danas pročitam da Lampard hoće da plati Jana Oblaka 100 miliona..... a već imaju Kepu za koga su iskeširali 80..... samo kažem...
Turija

Post by Turija »

Da, samo sto je Oblak golman u rangu fudbalera Mesi, Ronaldo, Nejmar..., pa cena, ipak, nije oko 200 miliona, vec samo, mozda, 100? A i to ce se videti, ako bude prodat?
Ne kazem da golmani ne mogu postici ozbiljnu cifru, ali mnogo teze, ako nisu visoko iznad prosecnog evropskog fudbalera.
Golman donosi samo 1 bod, ako njegov saigrac ne da gol. Naravno i 3, ali moraju saigraci dati gol. A, cim kiksnu, odmah cena dole, dok se kod igraca kiks lako zaboravlja.
U tome je tuga golmanska.
Mozda je Emil otisao i za vecu svotu, ali klubovima nekad godi da prikazu manji iznos, a nekad visi od stvarnog - dok ih ne ,,upecaju" u transakcijama :deal:
U svakom slucaju, dobro je za Emila. Zasluzio je ino angazman i to mi je drago. Treba da napreduje. Verujem da ce njegov novi trener golmana popraviti neke nedostatke.
:cheers:
Mi imamo Simica i Toromana. Vreme je da stanu na gol Vojvodine.
Simic mi obecava i podseca me na Brkica.
Toromana nisam gledao kako brani, a ni Drazica. Verujem da imaju potencijal.
Sto se tice dolaska Vuklisa, ja bar to vidim kao alternativu, ako se mladi momci slucajno ili nesretno zbune u startu na nasem golu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply