Transferi
Re: Transferi
Počeli odlasci u Voši Jovan Kokir više nije član Voše.
Želimo Alena Stevanovića, a Mihajla Neškovića šaljemo na pozajmicu u Inđiju.
- Maxbet sport
https://www.maxbetsport.rs/pregovori-vo ... na-223573/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maxbet sport
https://www.maxbetsport.rs/pregovori-vo ... na-223573/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obican visak u timu.fare wrote:Počeli odlasci u Voši Jovan Kokir više nije član Voše.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
"Poznato je da trener Lalatović daje šansu mladim igračima"Karlsson wrote:Želimo Alena Stevanovića, a Mihajla Neškovića šaljemo na pozajmicu u Inđiju.
- Maxbet sport
: sa jednim raskinut ugovor, jedan ide na pozajmicu, dovodi igrača od 29 godina :
Ne znam sta bih napisao, ali npr nasem Voji odose omiljeni igraci.
Da li cemo zazaliti, videcemo.
A, to da Lalatovic forsira mlade je novinarska izmisljotina.
Svestan sam da sada u Evropu ne mogu nasi mladi igraci - takvom dobijenom minutazom i iskustvom u Vosi.
Zasto partizan to moze, a Vojvodina ne, pitanje je za struku i upravu FKV
PS
Mozda i Djumija?
Da li cemo zazaliti, videcemo.
A, to da Lalatovic forsira mlade je novinarska izmisljotina.
Svestan sam da sada u Evropu ne mogu nasi mladi igraci - takvom dobijenom minutazom i iskustvom u Vosi.
Zasto partizan to moze, a Vojvodina ne, pitanje je za struku i upravu FKV
PS
Mozda i Djumija?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pritom lik godinu dana nije igrao fudbal...MiSmoFKV! wrote:"Poznato je da trener Lalatović daje šansu mladim igračima"Karlsson wrote:Želimo Alena Stevanovića, a Mihajla Neškovića šaljemo na pozajmicu u Inđiju.
- Maxbet sport
: sa jednim raskinut ugovor, jedan ide na pozajmicu, dovodi igrača od 29 godina :
Svestan sam ja da mi nemamo novce, pa da kao zvezda dovodimo igrace iz inostranstva. Ako ce doci neko takav, onda je to igrac koji ne igra nigde.
E sad, bas godinu dana je previse - za takmicenje koje nam pocinje za desetak dana.
Satara bi, po meni, bio OK, kao i Maksa i Kovacevic.Moramo imati bar 3 odlicna stopera. Medjutim, neko ce se ljutiti, ali mora tako.
Ono sto je indikativno sa nasim mladima je da sporo napreduju.
Sta je uzrok, to ne znam. Da li talenat ili rad njihov i nase struke?
PS
Citam na oficijelnom sajtu npr Pera Nikezic usao u prvi tim sa 17 godina i imamo ranije dosta primera da momci ulaze u prvi tim ispod 20 godina i da svojim ulaskom pojacavaju ekipu.
Mi eto 2 godine dajemo mlade u Kabel i vracamo ih.
Da li oni nisu za Vosu ili im se ne daje prilika na terenu?
Neki dan smo vratili Kabelu Mandica, Jelicica, verovatno i Bjekovica, pa Vidakova... Krug stalno zatvoren.
Ne znam sta je razlog? Mozda neko ovde zna vise o toj deci?
E sad, bas godinu dana je previse - za takmicenje koje nam pocinje za desetak dana.
Satara bi, po meni, bio OK, kao i Maksa i Kovacevic.Moramo imati bar 3 odlicna stopera. Medjutim, neko ce se ljutiti, ali mora tako.
Ono sto je indikativno sa nasim mladima je da sporo napreduju.
Sta je uzrok, to ne znam. Da li talenat ili rad njihov i nase struke?
PS
Citam na oficijelnom sajtu npr Pera Nikezic usao u prvi tim sa 17 godina i imamo ranije dosta primera da momci ulaze u prvi tim ispod 20 godina i da svojim ulaskom pojacavaju ekipu.
Mi eto 2 godine dajemo mlade u Kabel i vracamo ih.
Da li oni nisu za Vosu ili im se ne daje prilika na terenu?
Neki dan smo vratili Kabelu Mandica, Jelicica, verovatno i Bjekovica, pa Vidakova... Krug stalno zatvoren.
Ne znam sta je razlog? Mozda neko ovde zna vise o toj deci?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
Meni samo nije jasno koji ce to igrac biti ispod 21 godine, ako nam treba dvojica u svakom trenutku na terenu.
Neverovatno!
Neverovatno!
zvezda raskida ugovor sa Melegom. Znam da ce se mnogi protiviti, ali ja bih ga video rado u Vojvodini!
Kup je nas!
Ja bi doveo Melega ali kad bi igrao fm ovako sve da stavim po strani decko od odlaska od nas prosli put nista nije igrao cak i u nisu to je bilo vise nego slabo meni je Jirka mnogo zanimljiviji
I ja bih. U Vojvodini iz Tovariseva, doduseDjisa wrote:zvezda raskida ugovor sa Melegom. Znam da ce se mnogi protiviti, ali ja bih ga video rado u Vojvodini!

Ako u klubu ostanu Topić, Zukić i Devetak to je onda sasvim dovoljno.gospodinFKV wrote:Meni samo nije jasno koji ce to igrac biti ispod 21 godine, ako nam treba dvojica u svakom trenutku na terenu.
Neverovatno!
U rezervi iz omladinske, prošle godine su u protokolu bili Mirić i Bogdanović, a tu je i sada rezervni golman Toroman.
Djisa wrote:zvezda raskida ugovor sa Melegom. Znam da ce se mnogi protiviti, ali ja bih ga video rado u Vojvodini!
On je školovaniji igrač od većine ovde i kad je igrao je bio najbolji,a u Nišu nije sastavio dve utakmice ko čovek a pogotovo što je prešao u zvezdu to se ne oprašta.
- gospodinFKV
Nije, nazalost. Moras imati U21 izmenu u svakoj liniji tima. Toroman ti ne znaci puno, jer ce retko ulaziti s klupe. To bi bila ludost. Okej, imamo Devetka i Mirica nazad. U vezi nemas nijednog. Ako dodje napadac, cisto sumnjam da ce Bogdanovic biti u protokolu. Nemas ni po krilima, ako cemo vec da cepidlacimo, ako se Neskovic posalje u Indjiju.Beonic wrote:Ako u klubu ostanu Topić, Zukić i Devetak to je onda sasvim dovoljno.gospodinFKV wrote:Meni samo nije jasno koji ce to igrac biti ispod 21 godine, ako nam treba dvojica u svakom trenutku na terenu.
Neverovatno!
U rezervi iz omladinske, prošle godine su u protokolu bili Mirić i Bogdanović, a tu je i sada rezervni golman Toroman.
Kad imas obavezu da ubacis dvojicu U21, jako je bitno da imamo zamene makar na pribliznim pozicijama.
To znaci da ako se povredi Zukic, ti moras da pravis dvostruku izmenu.
Ako se povredi na duze, to znaci da Djordjevic ne moze da igra, da bi igrao Devetak i pokrije brojku.
Moooozda bude sljakalo sad, kad budemo imali pravo na pet izmena, pa onda mozes da priustis dvostruku za jednog igraca, u slucaju povrede. U suprotnom, ako se povredi, a ti vec imas dve izmene iskoriscene, ili ubacujes igraca na tu poziciju, ili tumbas maksimalno.
Zukić, Topić (ako ostane do zime), Devetak, golman. Svakako mislim da smo ovu polusezonu trebali posvetiti tome da razigramo par U21 momaka jer smo bili svesni da novo pravilo stupa na snagu od jeseni. Lalat na žalost nije od trenera koji forsira klince jer uz njih teško možeš i rezultat očekivati.gospodinFKV wrote:Meni samo nije jasno koji ce to igrac biti ispod 21 godine, ako nam treba dvojica u svakom trenutku na terenu.
Neverovatno!
Come on you Reds!