Transferi
Zbog cega polemisanje oko nekog Petkovica?Da li znate gde je on ponikao, koliko je vremena proveo u Vosi i kako je pronasao inostrani klub...mihailov wrote:I sto je najgore da je to njegova zeljaBrane wrote:B92 pise da cigan pokusavaju da vrate Petkovica iz Turske!?
Jos dok je igrao za Radnicki(P) cim mu nesto ne bi odgovaralo zvao je svog menadzera da sredi stvar

-
Potpuno se slažem.Ja sam ga zaboravio čim je otišao.Jedino znam da me je jako dugo nervirao, sve dok nije nabio snagu i počeo da liči na prvoligaškog beka.Na kraju Voša je ipak izvukla neke pare za njega. Tako da ta neviđena protekcija nije bila baš skroz na štetu za Klub (daj Bože da tako bude i sa Kahrimanom-za njega bih napravio i presedan, pa da ne mora okolo naokolo do zvezde).Petka smo se rešili u pravom trenutku, a Turci sad tek treba da izvuku ulog (tamo se baš nešto nije naigrao, pošto se i trener poštuje i pita).Dejan wrote: Zbog cega polemisanje oko nekog Petkovica?Nije vredan pominjanja...
Uopšte me ne zanima da li će u zvezdu ili ne znam gde.Ako istinski želimo da budemo velik, a ne provincijski klub, najvažnije je da igrač iz Vojvodine DIREKTNO ne prelazi u blizance. Kasnije, što se nas tiče, može igrati, pa i završiti karijeru u bilo kom klubu.
Last edited by Turija on Fri Jan 04, 2008 10:03 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
- Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009
Turija,tacno ,medjutim ne smemo dozvoliti da novinari licitiraju sa imenima simbola naseg kluba kao sto je izmedju ostalih i Gojko Kacar. Provincijski igraci poput Kahrimana mogu odmah da odu,ali novinari TREba DA SE PLASE cak i da spomenu Kacarevo ime u tom kontekstu. Ne zbog toga sto ce oni nas uplasiti ili ,smejurije, uznemiriti svojim "pouzdanim" izvorima,vec zato sto to kao VELIKI KLUB ,osnovan 1914 godine to sebi ne smemo da dozvolimo.
Ipak,losi novinari ne moraju biti i losi ljudi a ovi mi lice na takve. I novinari Zurnala i Kurira i Novosti,jer da nisu ,takve "bljuvotine" ne bi smeli ni da pomenu. Cast im to ne bi dozvolila. Ne tiraz. Cast.
Ako Gojko Kacar jasno,a jasno je i rekao "NEcu da idem u ZVezdu i Partizan" ,onda Miroslav Gavrilovic NE SME svaki dan da pise "zelje i cestiteke" o tome da je Kacar "blizu" cigana. NA to mu se,onako dobonamerno mora skrenuti paznja. Jer,nisu svi kao mi. 99 posto ljudi slepo veruje pisanju novinara i na taj nacin sebi stvaraju svet imaginarnih ljudi i dogadjaja. Mi nismo igracke,niti protuve da budemo deo tog sveta.
Puno pozdrava!
Ipak,losi novinari ne moraju biti i losi ljudi a ovi mi lice na takve. I novinari Zurnala i Kurira i Novosti,jer da nisu ,takve "bljuvotine" ne bi smeli ni da pomenu. Cast im to ne bi dozvolila. Ne tiraz. Cast.
Ako Gojko Kacar jasno,a jasno je i rekao "NEcu da idem u ZVezdu i Partizan" ,onda Miroslav Gavrilovic NE SME svaki dan da pise "zelje i cestiteke" o tome da je Kacar "blizu" cigana. NA to mu se,onako dobonamerno mora skrenuti paznja. Jer,nisu svi kao mi. 99 posto ljudi slepo veruje pisanju novinara i na taj nacin sebi stvaraju svet imaginarnih ljudi i dogadjaja. Mi nismo igracke,niti protuve da budemo deo tog sveta.
Puno pozdrava!

FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
VUKAJLOVIĆ META LALA
Vezista Bežanije čeka transfer
Čačanin po rođenju, Bežanijin igrač po opredeljenju
Vladimir Vukajlović je u žiži interesovanja Vojvodine.
Ugovorom je vezan za lavove do juna, a da li će menjati mesto prebivališta?
-Gode mi ponude Vojvodine. Zaista sam imao kontakta sa ljudima iz Novog Sada. Izrazili su želju da me vide u svojim redovima, ali je to za sada samo želja. Zvali su me još neki superligaši, ali ispred sebe imam ponudu jednog turskog kluba koja mi je interesantnija.
Da li je to jedini poziv iz inostranstva?
-Ne, Kinu sam bez razmišljanja odbio. Svakako bih voleo zapad, ali to teško ide.
Kada će se znati nešto konkretnije.
-Već do 10. ću pričati sa Turcima, znate kako to ide, verovatno ću morati da odradim probu.
Šta na to kaže klub?
-Samo sam se na kratko čuo sa predsednikom Ostojićem. Mislim da neće biti problema, što se tiče odlaska van granica Srbije – rekao je Vladimir Vukajlović.
D. KOSTIĆ 04.01.2008 20:08:27
Vezista Bežanije čeka transfer
Čačanin po rođenju, Bežanijin igrač po opredeljenju
Vladimir Vukajlović je u žiži interesovanja Vojvodine.
Ugovorom je vezan za lavove do juna, a da li će menjati mesto prebivališta?
-Gode mi ponude Vojvodine. Zaista sam imao kontakta sa ljudima iz Novog Sada. Izrazili su želju da me vide u svojim redovima, ali je to za sada samo želja. Zvali su me još neki superligaši, ali ispred sebe imam ponudu jednog turskog kluba koja mi je interesantnija.
Da li je to jedini poziv iz inostranstva?
-Ne, Kinu sam bez razmišljanja odbio. Svakako bih voleo zapad, ali to teško ide.
Kada će se znati nešto konkretnije.
-Već do 10. ću pričati sa Turcima, znate kako to ide, verovatno ću morati da odradim probu.
Šta na to kaže klub?
-Samo sam se na kratko čuo sa predsednikom Ostojićem. Mislim da neće biti problema, što se tiče odlaska van granica Srbije – rekao je Vladimir Vukajlović.
D. KOSTIĆ 04.01.2008 20:08:27
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Šta sad taj Vukajlović ,,diže sebi rep,, preko Naše Voše?
Mi izrazili želju, a on ne bi
Ma, nek ide u Tursku, šta sa tim Vojvodina ima veze?
Slavko, ,,nemoj da se uzbuđavaš,, što reče Šojić.Neka se igra ta igra sve dok Brzić ne napravi prozivku za put na Maltu.Još uvek mislim (dok me prvi put kapitalno ne razočara) da je BB isuviše velik igrač za te male novinare.
Mi izrazili želju, a on ne bi

Slavko, ,,nemoj da se uzbuđavaš,, što reče Šojić.Neka se igra ta igra sve dok Brzić ne napravi prozivku za put na Maltu.Još uvek mislim (dok me prvi put kapitalno ne razočara) da je BB isuviše velik igrač za te male novinare.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vadimir Vukajlovic(Visina: 182 cm
Težina: 78 kg) je rodjen 25.08.1983. u Cacku, igra na poziciji levog krila moze i napadaca...Bio je interesantan pre par sezona, ali je tada otisao u partizane i nikada nije dobio pravu priliku. Mislim da je imao neku tezu povredu zbog koje je pauzirao bas dosta...
Sada samo pokusava sebi da digne cenu, naso sam ovo sto je izjavio pre prelaska u partizane

Težina: 78 kg) je rodjen 25.08.1983. u Cacku, igra na poziciji levog krila moze i napadaca...Bio je interesantan pre par sezona, ali je tada otisao u partizane i nikada nije dobio pravu priliku. Mislim da je imao neku tezu povredu zbog koje je pauzirao bas dosta...
Sada samo pokusava sebi da digne cenu, naso sam ovo sto je izjavio pre prelaska u partizane
- Još ranije sam prošao probu u Gentu, da sam se sad pojavio u Belgiji odmah bih potpisao ugovor. Trebalo je, ipak, da završim posao sa nemačkim drugoligašem Ofenbahom. Imao sam vizu, put je bio predviđen za 10. jul, sve je bilo dogovoreno. Iskrsnuo je poziv partizana i sve ostale kombinacije su pale u vodu – predočio je Vladimir Vukajlović

Last edited by Dejan on Sat Jan 05, 2008 3:38 pm, edited 1 time in total.
Mali fudbal koban po Drakulića
Centarfor Vojvodine Saša Drakulić doživeo je tešku povredu kolena igrajući - mali fudbal! Njemu su stradali ukršteni ligamenti i kao i uvek u sličnim situacijama, igraču predstoje višemesečna pauza i težak period rehabilitacije.
"Na poslednjem sastanku uoči odlaska na odmor strogo sam zabranio igranje malog fudbala. Drakulić se, nažalost, oglušio i dogodila mu se nesreća zbog koje će ispaštati dužim odsustvom sa terena", izjavio je za "Sportski žurnal" trener Vojvodine Ivica Brzić.
Neće ispaštati samo igrač, nego i klub. Povreda Drakulića mogla bi da stopira planiranu prodaju najboljeg strelca "lala" Ranka Despotovića, pošto Brzić sada ima na raspolaganju samo još malo korišćenog Žarka Koraća, kao i pridošlicu iz Ugande, Sepuu.
Odlazak Despotovića bi u kombinaciji sa povredom Drakulića otvorio veliku prazninu u napadu Vojvodine, koja još uvek slovi kao realan kandidat za titulu prvaka Srbije.
"Moraćemo da se ozbiljno pozabavimo ovim problemom. Zahtevaću da se ustanovi da li je još neko od prvotimaca igrao mali fudbal uprkos zabrani. Ako ima takvih, biće novčano kažnjeni", dodao je Brzić.
Ipak, šteta je već učinjena... Drakulić je u jesenjem delu sezone odigrao 12 prvenstvenih utakmica i postigao četiri gola. U nekoliko navrata donosio je preokret ulaskom sa klupe za rezervne igrače.
(MONDO)
Drakulić je zaboravio koliko ima godina i šta je iskusni Brzić rekao.Nepotrebno je Drakula vuko vraga za rep i uvalio sebe u veliku nepriliku, a poprilično i Vošu.
Apsolutno podražavam stav Brzića o zabrani igranja malog fudbala na tim raznim zimskim turnirima.Prevelik je rizik.Tamo dođu svakojaki igrači i neki ,,mesarski pomoćnik,, iz protivničke ekipe može profesionalcu prekinuti karijeru, kad se on najmanje nada.
Ne slažem se sa Brzićem da Despotović treba da plati cenu tog kobnog izleta Drakulića. Ako su ponude za Despota prave, ne bi smeli ponoviti letošnju epizodu i stopirati mu odlazak. Jer, pravog razloga nema.
Zašto se tako malo veruje Sepuji i Koraću?
Pa, imamo mi i Buača i to odmah spremnog za tu poziciju, (ako slučajno zaškripi sa ovom dvojicom).Mislim da bi Buki čak odlično zamenio Ranka sa istim stilom igre u špicu.Da ne pričam kako bi svojim pomeranjem u centar, oslobodio mesto Smiljaniću na svom desnom boku.
Treće, ovakvom igračkom situacijom bolje se slažu i kockice za mladog Aleksića (pa hajde da kažem i Ubiparipa).
Na kraju, ako smatramo da svi oni nisu dorasli, dovedimo zamenu Despotu ( iako ja mislim da uopšte ne treba).
Ne znam samo kako nas nimalo ne brine levo krilo, gde alarm probija uši i zaslepljuje oči.Ako nam je dobro - onda ništa
U slučaju da Panta ponovo ode u Kinu, ja bih jako voleo da Tumbasoviću i Koraću pridružimo bivšeg klupskog druga Stjepanovića (verovatno je sada i sam uvideo kakvu je grešku napravio odlazeći u partizane).
Naravno, centarhalf pod obavezno, plus jedan (ali vredan) prednji vezni i visokokvalitetni bek, uz Brkića i Kesića na našem golu, stvorili bi sposoban tim da pokuša (i možda ostvari) ,,nemoguće,,.
Centarfor Vojvodine Saša Drakulić doživeo je tešku povredu kolena igrajući - mali fudbal! Njemu su stradali ukršteni ligamenti i kao i uvek u sličnim situacijama, igraču predstoje višemesečna pauza i težak period rehabilitacije.
"Na poslednjem sastanku uoči odlaska na odmor strogo sam zabranio igranje malog fudbala. Drakulić se, nažalost, oglušio i dogodila mu se nesreća zbog koje će ispaštati dužim odsustvom sa terena", izjavio je za "Sportski žurnal" trener Vojvodine Ivica Brzić.
Neće ispaštati samo igrač, nego i klub. Povreda Drakulića mogla bi da stopira planiranu prodaju najboljeg strelca "lala" Ranka Despotovića, pošto Brzić sada ima na raspolaganju samo još malo korišćenog Žarka Koraća, kao i pridošlicu iz Ugande, Sepuu.
Odlazak Despotovića bi u kombinaciji sa povredom Drakulića otvorio veliku prazninu u napadu Vojvodine, koja još uvek slovi kao realan kandidat za titulu prvaka Srbije.
"Moraćemo da se ozbiljno pozabavimo ovim problemom. Zahtevaću da se ustanovi da li je još neko od prvotimaca igrao mali fudbal uprkos zabrani. Ako ima takvih, biće novčano kažnjeni", dodao je Brzić.
Ipak, šteta je već učinjena... Drakulić je u jesenjem delu sezone odigrao 12 prvenstvenih utakmica i postigao četiri gola. U nekoliko navrata donosio je preokret ulaskom sa klupe za rezervne igrače.
(MONDO)
Drakulić je zaboravio koliko ima godina i šta je iskusni Brzić rekao.Nepotrebno je Drakula vuko vraga za rep i uvalio sebe u veliku nepriliku, a poprilično i Vošu.
Apsolutno podražavam stav Brzića o zabrani igranja malog fudbala na tim raznim zimskim turnirima.Prevelik je rizik.Tamo dođu svakojaki igrači i neki ,,mesarski pomoćnik,, iz protivničke ekipe može profesionalcu prekinuti karijeru, kad se on najmanje nada.
Ne slažem se sa Brzićem da Despotović treba da plati cenu tog kobnog izleta Drakulića. Ako su ponude za Despota prave, ne bi smeli ponoviti letošnju epizodu i stopirati mu odlazak. Jer, pravog razloga nema.
Pa, imamo mi i Buača i to odmah spremnog za tu poziciju, (ako slučajno zaškripi sa ovom dvojicom).Mislim da bi Buki čak odlično zamenio Ranka sa istim stilom igre u špicu.Da ne pričam kako bi svojim pomeranjem u centar, oslobodio mesto Smiljaniću na svom desnom boku.
Treće, ovakvom igračkom situacijom bolje se slažu i kockice za mladog Aleksića (pa hajde da kažem i Ubiparipa).
Na kraju, ako smatramo da svi oni nisu dorasli, dovedimo zamenu Despotu ( iako ja mislim da uopšte ne treba).
Ne znam samo kako nas nimalo ne brine levo krilo, gde alarm probija uši i zaslepljuje oči.Ako nam je dobro - onda ništa
U slučaju da Panta ponovo ode u Kinu, ja bih jako voleo da Tumbasoviću i Koraću pridružimo bivšeg klupskog druga Stjepanovića (verovatno je sada i sam uvideo kakvu je grešku napravio odlazeći u partizane).
Naravno, centarhalf pod obavezno, plus jedan (ali vredan) prednji vezni i visokokvalitetni bek, uz Brkića i Kesića na našem golu, stvorili bi sposoban tim da pokuša (i možda ostvari) ,,nemoguće,,.
Turija, jos jednom sjajan komentar, a odusevio si me i upotrebivsi jednu legendarnu parolu, koju sam skoro zaboravio (ako vam je dobro - onda nista
)....
Elem, potpuno se slazem za levu stranu, pogotovo sto se kao "suska" o Vukajlovicu, koji je po meni Sarac mladji (sa nesto ofanzivnijim karakteristima) i potencijalno propala investicija... E, sada, neka strucnjaci uzmu rec i isprave me ako gresim, ali cini mi se da ima daleko boljih resenja po toj strani od vedete MK (mafijaski kolektiv) Bezanije...

Elem, potpuno se slazem za levu stranu, pogotovo sto se kao "suska" o Vukajlovicu, koji je po meni Sarac mladji (sa nesto ofanzivnijim karakteristima) i potencijalno propala investicija... E, sada, neka strucnjaci uzmu rec i isprave me ako gresim, ali cini mi se da ima daleko boljih resenja po toj strani od vedete MK (mafijaski kolektiv) Bezanije...
Lepo rečeno Turija. Baš htedoh da ostavim sličan komentar, vezano za napadače. Korać, Sepuja, Buač, Aleksić i Ubiparip - malo li je? Pa prošle godine smo izgurali proleće sa jednim i po napadačem (Despot i Sikimić), a sada petorica nisu dovoljna. Nisu oni baš načisto sami sa sobom. Jedan dan kažu hoćemo da smanjimo pogon na 20+3 igrača, drugi dan pišu kako će se afirmisati omladinci, pa onda još spominju da će biti vraćeni igrači sa pozajmice. Sada su opet počeli nešto da izmišljaju, na kraju će stvarno dovesti još jednog napadača i to garant nekog balvana (ne bi me čudilo da to bude taj isti Sikimić) i on će još igrati najviše od svih. Pa što ste onda kog đavola dovodili Koraća i Sepuju, ako ne da zamene Despotovića? Ne verujem da možemo naći kvalitetnije od njih.Turija wrote:Ne slažem se sa Brzićem da Despotović treba da plati cenu tog kobnog izleta Drakulića. Ako su ponude za Despota prave, ne bi smeli ponoviti letošnju epizodu i stopirati mu odlazak. Jer, pravog razloga nema.
Evo sad sam izbrojao, trenutno u pogonu imamo 25 igrača i 3 golmana (bez Drakulića, Nastića, Pantelića i Dobrića-šta bi s njim? , a računao sam Smiljanića, Aleksića, Vukobratovića i Ubiparipa). Od toga su 13 igrači sredine terena. E sad, pretpostavka je da ćemo sigurno ostati bez Pekarića, što znači moramo dovesti minimum još 1 štopera, a bilo bi vrlo poželjno i beka. Ispada da će neki zaista morati da budu pozajmljeni drugim klubovima, a ne vidim da se ovi baš otimaju za njih. Spominjana je varijanta sa Kulom, a oni prodali Fejsu i još dobili trojicu iz partizana... Mrzim prelazni rok.