Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Brane

Post by Brane »

Radoye wrote: treba pare, jebiga!
Naravno. Pare trebaju svima, sto vise to bolje.
Dovodjenem Fejse bi se stvorila slika da Vojvodina nije prolazno resenje. Znaci, Kacar ne mora da zbrise sada da bi dobijo pare napolju. On ce moci da ostane i sledece godine jer cemo i tada biti jaki, i tada cemo napadati titulu (mozda je i braniti :wink: ). E to je pravi dobitak kontinuiranim dovodjenjem jakih pojacanja. To je razlika izmedju velikog i malog kluba.
ice

Post by ice »

"SPORT"

OTKAZ – OČEKIVAN!?

Drastične kazne Vojvodine nisu iznenadile Drakulića i Šarca
Saša Drakulić: Rekao sam ljudima u klubu da treba da raskinu ugovor
Dragan Šarac: Ne bi sada ništa da komentarišem, moram da pričam sa čelnicima

Novi Sad – Vest da je Upravni odbor Vojvodine, zbog kršenja klupske zabrane igranja malog fudbala u zimskoj pauzi, odlučio da raskine ugovore sa Sašom Drakulićem i Draganom Šarcem je, izgleda, najmanje iznenadila upravo njih dvojicu, pogotov Drakulića, koji je nesmotrenost platio i teškom povredom.

- Ma, nema tu ni iznenađenja, a ni mesta za poseban komentar – kaže Drakulić, koji je, uprkos zabrani, igrao na turniru novosadskog „Dnevnika“. – Ljudima iz uprave sam rekao da sam znao šta činim i da sam svestan odgovornosti. I da, s obzirom da ću morati i na operaciju, ugovor treba da raskinu. Meni ne treba da budem na bilo čijem platnom spisku.

Saša je, kako je „Sport“ već pisao, na turniru „Dnevnika“ teže povredio prednje ligamente levog kolena, pa će ga, krajem januara ili početkom februara, operasati dr Miroslav Milankov, a rehabilitacija će trajati najmanje šest meseci.

S druge strane, Šarac je igrao na turniru u malom fudbalu u Rumi, ali je, bar što se povreda tiče, bio bolje sreće – vratio se potpuno zdrav. I njega je, međutim, dočekala vest o otkazu.

- Ne bi sada ništa da komentarišem, očekujem da će razgovora u klubu o tome još biti – bilo je sve što je Dragan želeo da izjavi za naš list.

Bilo kako bilo, dvojica iskusnih igrača su već platili visoku cenu, a njihovim eliminisanjem otvoreni su i novi problemi za trenera Ivicu Brzića. Mada je, uglavnom, dobijao epizodne uloge, Drakulić je jesenas imao nekoliko blistavih trenutaka i postigao par odlučujućih golova za sada već bivši klub. Šarac se, opet, posle početnog nesnalaženja, u finišu sezone potpuno nametnuo i bio standardan na mestu levog beka u startnoj postavi „lala“.

CVETKO RIĐOŠIĆ

UDARIĆEMO PO DžEPU

ĐUROVSKOG I ALEKSIĆA

- Nažalost, u ovom slučaju loš primer su dala dvojica najiskusnijih igrača i nismo imali pravo da postupimo drugačije. Posledice su, posebno kada je reč o Drakulićevoj povredi, vrlo teške. Njegova nesmotrenost nam je bitno zakomplikovala situaciju u napadu, pošto je na proleće trebalo da dobije značajniju ulogu. Nisu, međutim, njih dvojica jedini. Mario Đurovski je igrao na turniru „SOS kanala“, a Danijel Aleksić na turniru „Dnevnika“. Njih dvojicu čekaju drastične novčane kazne – komentariše direktor Vojvodine Cvetko Riđošić
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Keva

Post by Keva »

Brane wrote:
Dovodjenem Fejse bi se stvorila slika da Vojvodina nije prolazno resenje. Znaci, Kacar ne mora da zbrise sada da bi dobijo pare napolju. On ce moci da ostane i sledece godine jer cemo i tada biti jaki, i tada cemo napadati titulu (mozda je i braniti :wink: ). E to je pravi dobitak kontinuiranim dovodjenjem jakih pojacanja. To je razlika izmedju velikog i malog kluba.
Nije to tek tako treba pare jer su alavi
Fudbal je to moze sutra covek da se povredi i da vise nikad ne zaigra
i od cega ce onda ziveti? Nece za leb imati, svi bi ovde voleli kao i kacar verujem da on ostane, ali fudbal se za pare igra 10 mozda 15 godina ako ima srece, posle toga mozda josh moze koji evro da uzme ako bude dobar trener, ali u sustini on za tih 10 godina mora da obezbedi sebe svoju buducu porodicu i svoju decu. Nije to mala stvar, upoznao sam par nashih fudbalera koji su izuzetno lepo ziveli i imali odlicne plate u inostreanstvu, bili ok treneri i posle i dosli ovde. Vec za par godina novac polako nestane i sad jedva sastavjlaju kraj sa krajem. Jedno je sta on licno zeli, ali mora on da misli i o tome kako ce da zivi i za 40 godina od sad.
Buca

Post by Buca »

Evo malo Jove Radivojevica :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Turija

Post by Turija »

Pijaca: Vojvodina već kupuje, spas Mladosti
Cetvrtak, 10. januar 2008. 10:21

Zimski prelazni rok u Srbiji tek što je počeo, a već se prave raznorazne kombinacije. Najkonkretniji posao do sada uradila je Vojvodina, bar što se tiče igrača, a veliki kamen sa srca pao je i ljubiteljima Mladsti iz Lučana, jer je posle silnih glasina o gašenju tog kluba, ipak nadjeno rešenje, pa će novajlija nastaviti da se takmiči u Meridijan Superligi.

Za razliku od Partizana i Crvene zvezde, koji pregovaraju na "sto strana", Vojvodina je već pazarila i to dosadašnjeg beka kulskog Hajduka i crnogorske reprezentacije, iskusnog Savu Pavićevića, koji je potpisao dvogodišnji ugovor.

Blizu Novog Sada je još jedan igrač Hajduka, tačnije napadač Jovan Radivojević. Na spisku želja su i nekadašnji napadač Crvene zvezde Mihajlo Pjanović i vezista Bežanija Vladimir Vukajlović, kratko vreme i fudbaler Partizana.

Vojvodina je, medjutim, već i prodala jednog igrača. Reč je o golmanu Damiru Kahrimanu, koji je u sredu potpisao dvoipogodišnji ugovor sa turskim prvoligašem Konjom.Nezvanično, ugovor je vredan oko pola miliona evra.
Inače, taj turki klub zainteresovan je i za štopera Partizana Miloša Mihajlova.

Hajduk iz Kule je, tako, već prodao jednog (Pavićevića), veliki su izgledi da proda ubrzo i drugog (Radivojevića), a nije isključeno da proda i trećeg fudbalera i prvu zvezdu tima - Ljubomira Fejsu.

Fejsa je, medjutim, preskup za Partizan, ali je zato sada Vojodina ušla u trku za nadarenim fudbalerom. "Malo je 1,5 miliona evra za Fejsu", kaže finansijer Hajduka Nikola Džomba, sumirajući rezultate pregovora sa crno-belima.

"Najpovoljnija ponuda za Hajduk dolazi iz Vojvodine. Nude nam mnogo dobrih igrača za stalno i nešto novca", kaže Džomba, dodajući da je i berlinska Herta u igri, ali i Crvena zvezda sa kojom tek predstoje pregovori.

Dobra vest, ne samo za ljubitelje lučanske Mladosti, već za sve kojima je fudbal u srcu, jeste da se Mladost iz Lučana neće ugasiti. Štaviše, Nenad Milovanović ostaje šef struke (pominjalo se da je prvi pik čačanskog Borca posle odlaska Miodraga Božovića u Rusiju), a biće zadržan i igrački kadar. Uz to, klub će dobiti i jake sponzore, za normalan i mian nastavak takmičenja.

(MONDO)

Pomenuti (boldirani) transfer je odličan razvoj događaja (u poslednji čas) za Kahrimana, Vojvodinu, njene navijače, golmane Brkića, Kesića i Drinića.
Dolazak Pavićevića ojačaće našu odbranu na boku i na visini.Ako Stošić (p)ostane novi (stari) centarhalf tj ustali se na Pekarićevom mestu, nećemo izgubiti kvalitet na visokim loptama, a dodatno će ga pojačati i Brka svojom visinom i stilom branjenja.
Očekujem da će Radivojević pomeriti Bukija u špic i da će sa visokim i pokretljivim Pavićevićem kontrolisati desnu stranu, dok bi Smiljanić i Kizito delovali po levoj.Posle ove ponude Barcelone, Smiljanić logično pomera Tadića i Stojčeva u drugi plan.Ako Panta ostane u Voši, sasvim lepo bi njih dvojica podelili tu poziciju i svih 90 minuta konstantno bi vrlo opasno pretili protivničkim odbranama.
Još ako nam dođe i Fejsa, bićemo najozbiljniji kandidat za prvo mesto (čak i ako ode Kačar).Koliko postajemo respektabilan tim vidi se i kroz pisanje generalno nenaklonjene nam štampe koja stidljivo počinje da uvažava realnost, Vošine igrače, igre i rezultate.Počinju da nas najozbiljnije prate i veliki evropski klubovi.
Nipošto ne bi smeli stati i odustati. Prokockali bi sve do sad uloženo.A, ko zna kad bi nam se takva nova šansa ukazala?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Treba napomenuti i to da je uprava konacno shvatila prelazni rok kao jednu vrlo ozbilnu stvar na putu ka uspesnoj sezoni, tacnije tituli, setimo se samo leta koliko smo se tada nervirali. Planski se razmislja koga treba dovesti, iako su tu po meni dva veoma sumnjiva imena Pjanovic i Vukajlovic-ne bih da ih gledam u Vosinom dresu, drzi se jedan nivo kod odlazaka igraca. Dobro je krenulo po mnoge i odlicno posto nam ode Kahriman, videcemo kako ce se zavrsiti.
PS> Jel Radivojevic potpisao ili ne. Rceno je danas, na vestima na apolu nista nije javljeno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Keva wrote:
Brane wrote:
Nije to tek tako treba pare jer su alavi
Fudbal je to moze sutra covek da se povredi i da vise nikad ne zaigra
i od cega ce onda ziveti? Nece za leb imati, svi bi ovde voleli kao i kacar verujem da on ostane, ali fudbal se za pare igra 10 mozda 15 godina ako ima srece, posle toga mozda josh moze koji evro da uzme ako bude dobar trener, ali u sustini on za tih 10 godina mora da obezbedi sebe svoju buducu porodicu i svoju decu. Nije to mala stvar, upoznao sam par nashih fudbalera koji su izuzetno lepo ziveli i imali odlicne plate u inostreanstvu, bili ok treneri i posle i dosli ovde. Vec za par godina novac polako nestane i sad jedva sastavjlaju kraj sa krajem. Jedno je sta on licno zeli, ali mora on da misli i o tome kako ce da zivi i za 40 godina od sad.
Tacno tako.

Iako klub polako staje na noge i pokazuje svoju pravu snagu bar za ove domace uslove, to je jos uvek mnogo daleko od finansijske moci evropskih klubova. Jos uvek nismo na nivou (mislim tu na ceo srpski fudbal) da bi igraci mogli da rese svoju finansijsku egzistenciju igrajuci celu karijeru na domacim terenima. I sve dok je to tako bezace preko grane cim im se ukaze prilika i ne treba to nikoga da cudi niti ih treba zbog toga kuditi. Ljudi moraju da se obezbede za buducnost a to kod nas ne mogu, ni sa titulom a pogotovo bez nje.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Buca

Post by Buca »

DRUGA KULA RADIVOJEVIĆ

Vojvodina nastavlja da se osetno pojačava
Danas bi trebalo da parafira i drugi igrač Hajduka. Dovodimo
još neke igrače top klase, u rukavicama priča direktor Riđošić

Novi Sad – Posle desnog beka Save Pavićevića koji je sa Vojvodinom prvog dana prelaznog roka potpisao dvogodišnji ugovor, član stare dame srpskog fudbala danas bi trebalo da postane još jedan fudbaler kulskog Hajduka, napadač Jovan Radivojević.

Kao i Pavićevića, lale su dugo pratile i Radivojevića, inače rođenog Novosađanina i on je profil igrača kakav im je potreban. Prema rečima tehničkog direktora Vojvodine Radisava Rabrenovića, koji najoperativnije radi na dovođenju pojačanja, danas bi još neki novi fudbaleri mogli da se pojave u Novom Sadu, ali će njihova imena, bar za sada, ostati tajna.

O imenima ne želi da govori ni direktor našeg najstarijeg superligaša Cvetko Riđošić, ali on najavljuje da bi, narednih dana, fanovi Vojvodine mogli da dožive još neka vrlo prijatna iznenađenja.

-Reč je o igračima takozvane top klase, na čijem dovođenju radimo - kaže prvi operativac lala.

Prva prozivka u FC Vujadin Boškov u Veterniku zakazana je, inače, za 15. januar. Uprkos želji uprave Vojvodine da tako bude, teško je pretpostaviti da će, do tada, kadrovska situacija biti sasvim raščićena. Verovatnije je da će neizvesnost ko sve će njen dres nositi u prolećnom delu prvenstva, potrajati do 28. januara kada Novosađani putuju na dvonedeljne pripreme u Meudlin.

Lale bi tamo trebalo da odigraju sedam pripremnih mečeva. Za sada je sigurno da će im prvi rival biti Rijeka, dok će ostali protivnici biti dogovreni tokom boravka u tom istarskom gradu.

ODLAZAK KAPITENA

I PEKARIĆ ZAVRŠAVA DANAS

Posle golmana Damira Kahrimana koji je, kako je Sport već pisao, potpisao dvoipogodišnji ugovor sa turskom Konnjom, Vojvodinu bi danas definitivno mogao da napusti i kapiten Nino Pekarić. Tokom prepodneva bi, naime, trebalo da budu definisani i poslednji detalji njegovog ugovora sa novim ruskim premijerligašem Šinjikom iz Jaroslavlja, ruskog grada od oko 600.000 stanovnika koji bi trebalo da bude naredna Pekarićeva fudbalska destinacija.

KAČAR I OSTRVO

NIŠTA IZ LESTERA

-Niko iz engleskog Lestera nije se, ni na koji način, Vojvodini obratio u vezi eventualnog angažovanja Gojka Kačara – kaže Rabrenović. - Interesovanje drugih klubova za Kačara je i dalje veliko, ali ništa od toga još nije privedeno kraju.
Pjanovic :?: :lol:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Ponudili smo 5 igraca i nesto para za Fejsu
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
mihailov

Post by mihailov »

Al Fejsa oce u partizane... :roll: Valjda Dzomba nece dati :D
Napred Voso!
vladans

Post by vladans »

neke stvari ovde meni totalno vredjaju inteligenciju!
ili mi kao klub van novog sada delujemo skroz neozbiljni ili u stvari to i jesmo!ja razumem da treba da prodje dosta vremena,da mi jos vise ojacamo kao klub,da imamo vise(ako ih uopste imamo,osim naravno cvetka koji u beograd ide samo da bi se najeo)ljudi u savezu,novinara i naravno navijaca i van novog sada,da bi dosli u situaciju da ni zvezdi ni partizanu nepadne na pamet da uopste pomisle o tome kako bi bilo lepo da u svojim redovima imaju nekog naseg igraca,ali ovo je previse!
koliko mi njima izgledamo neozbiljno dovoljno govori,da i pored cvrstog stava naseg kluba(predsednika i upravnog odbora-malo li je)da svaki dan u novinama osvane neki nas igrac kao zelja "nasa dva najveca kluba"!dokle?
ako predsednik jednog kluba kaze da NECE PRODATI NIJEDNOG IGRACA NI ZVEZDI NI PARTIZANU dok je on u klubu,a u isto vreme i jedan i drugi klub prave planove o kupovini nasih igraca(i to pre svega preko svog potparola u liku i delu miroslava gavrilovivca)onda to meni jedino lici na ono-j**e LUD ZBUNJENOG- :!:
ili smo mi zapravo stvarno neozbiljni?!setite se kako su letos na nase punude(dal su bile ozbiljne ili ne nije bitno-po meni ni manje ni vise ozbiljne od zvezdine za kacara)) za neke njihove igrace reagovali i jedan i drugi klub-pismenim putem su nam se zahvalili na ponudi i na interesovanju za njihove igrace, a kada nam se partizan obratio sa zeljom da se sastanemo u vezi nase ponude na kraju se ispostavilo da je to sve u stvari bilo zbog naseg kapitena a ne nasih ponuda!
a mi danas i pored naseg cvrstog stava pristajemo da se sastanemo sa celnicima zvezde umesto da im se na isti nacin kao i oni nama pismenim putem zahvalimo i zavrsimo ovu telenovelu jednom zauvek!
i zato mi se na kraju sve vise cini da smo ipak mi ti koji smo neozbiljni!
Anonimus

Post by Anonimus »

A ti mislis da Bati nije u interesu da se u novinama sto vise pise o Kačaru,Despotu,Pekariću i ostalima?To im dize cenu. :wink: Onda ce njemu opet novinari postavljati pitanje kako to da se pregovara sa zvezdom,a on ce to iskoristiti da bi se eksponirao.Pretpostavljam da ce reci da su samo,kao profesionalci,saslusali zvezdine planove ali da su ih odbili.I onda ce ponoviti da niko iz Vose nece ici u bg blizance. Sve je to sa nekim razlogom. :wink:
STOP MAFIJI!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

"Ponudili smo 5 igraca i nesto para za Fejsu"
Mojih 5 kandidata: Milan Milutunovic, Dobric, Mandic, Stevanovic, Radosavljev
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Anonimus wrote:A ti mislis da Bati nije u interesu da se u novinama sto vise pise o Kačaru,Despotu,Pekariću i ostalima?
Zar im vise ne bi digao cenu dopis Vojvodine blizancima,da su ti igraci prerasli kvalitete tih klubova i da vrede mnogo vise,da im se zahvali i stavi tacka.Meni se cini da dzomba to mnogo bolje radi.Od Fejse je napravio igraca koji je dostigao Kacara u hvalospevima i o kome cela zemlja prica,a verujem da ga niko nikad na ulici ne bi poznao cak ni stanovnici Kule.
Image
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Vojo,potpuno se slazem sa tobom.Dzomba je uspeo da od Fejse napravi zvezdu prelaznog roka zato sto ga stalno istice u prvi plan,govori ko mu sta nudi,velica ga u izjavama dok se meni cini da nas predsednik najvise voli da sebe istakne u prvi plan.Ne samo u ovom slucaju vec uopste,pocev od oblacenja,izjava,pustanja zmajeva o dovodjenju igraca od Beogradjana........Pozdrav
Post Reply