VOJVODINA u Evropi
Re: LE 2020: Standard - VOJVODINA, četvrtak 20h
Rabba, za puno stvari si u pravu, ali sa 2-3 dobra igraca svi oni bi izgledali daleko bolje. Najvise nam fali plej i gol igrac. Naravno i trener stranac sa evropskim iskustvom.
No, za sve to je najvise kriva nesposobna uprava i svi okolo sto trguju sa Vosom za svoj interes.
Sada ce biti najteze vratiti se u realnost i na domace terene. Kako u glavi igraca, tako i u ocima navijaca.
Jos jedna propala godina u nizu od 3 decenije.
No, za sve to je najvise kriva nesposobna uprava i svi okolo sto trguju sa Vosom za svoj interes.
Sada ce biti najteze vratiti se u realnost i na domace terene. Kako u glavi igraca, tako i u ocima navijaca.
Jos jedna propala godina u nizu od 3 decenije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Re: LE 2020: Standard - VOJVODINA 2:1 (1:0; 1:1)
Nisam zadovoljan, nisam ni nezadovoljan.
Realno gledano, bili smo u podredjenom polozaju vec ideo utakmice (osim poslednjih 20 minuta regularnog dela).
Nisam zadovoljan jer su se neki igraci malo usrali (rekao bih Covic najvise)... bilo je previse netacnih pasova. A cesto kada dobijemo loptu na svojoj polovini, brzo bolje ispucaju napred... preveliki strah od greske se video kod nasih igraca.
Zadovoljan sam time sto znam da smo izuzetno limitirana ekipa, i da je ovo i vise od njihovih mogucnosti. Ne zameram igracima ni treneru, izvucen je maksimum. Ako zelimo nesto vise, potrebna su 2-3 igraca koji bi pravili razliku. Dobro je Drincic rekao na konferenciji pred mec 'nemamo mi ni jednog igraca koji je individualno nesto puno dobar, ali kolektivno igramo lepo'. E upravo je to problem za korak vise u Evropi... potreban je individualni kvalitet.
Mi cak ni u nasoj ligi nismo godinama videli prodor igraca u igri 1na1. Nismo videli dribling, pretrcavanje, da neki igrac sam sebi stvori sansu za gol. Mi igraca jos od Malbasica nismo imali koji to moze da uradi. A sa 2-3 takhva igraca, nas kvalitet bi bio za 300% jaci.
Ostaje gorcina sto nam se ove sezone otvorio laksi put do lige Evrope... retko se ovakve sanse ukazuju.
Ne bih ni sudiju krivio previse. Da je gresio - jeste... ali na obe strane. Bojic je napravio 2 faula za crveni karton. Tukli su i oni nas, i mi njih. Penal je bio na neiskustvo nasih igraca... cesto sudije sviraju takav penal, iako je ocigledno da ima tu i glume.
Realno gledano, bili smo u podredjenom polozaju vec ideo utakmice (osim poslednjih 20 minuta regularnog dela).
Nisam zadovoljan jer su se neki igraci malo usrali (rekao bih Covic najvise)... bilo je previse netacnih pasova. A cesto kada dobijemo loptu na svojoj polovini, brzo bolje ispucaju napred... preveliki strah od greske se video kod nasih igraca.
Zadovoljan sam time sto znam da smo izuzetno limitirana ekipa, i da je ovo i vise od njihovih mogucnosti. Ne zameram igracima ni treneru, izvucen je maksimum. Ako zelimo nesto vise, potrebna su 2-3 igraca koji bi pravili razliku. Dobro je Drincic rekao na konferenciji pred mec 'nemamo mi ni jednog igraca koji je individualno nesto puno dobar, ali kolektivno igramo lepo'. E upravo je to problem za korak vise u Evropi... potreban je individualni kvalitet.
Mi cak ni u nasoj ligi nismo godinama videli prodor igraca u igri 1na1. Nismo videli dribling, pretrcavanje, da neki igrac sam sebi stvori sansu za gol. Mi igraca jos od Malbasica nismo imali koji to moze da uradi. A sa 2-3 takhva igraca, nas kvalitet bi bio za 300% jaci.
Ostaje gorcina sto nam se ove sezone otvorio laksi put do lige Evrope... retko se ovakve sanse ukazuju.
Ne bih ni sudiju krivio previse. Da je gresio - jeste... ali na obe strane. Bojic je napravio 2 faula za crveni karton. Tukli su i oni nas, i mi njih. Penal je bio na neiskustvo nasih igraca... cesto sudije sviraju takav penal, iako je ocigledno da ima tu i glume.
Ja sam zadovoljan sa svim sem sa sudjenjem.Penal sigurno nije postojao.Bilo je i nekoliko neopreznih startova nasih fudbalera koji su se mogli zavrsiti i crvenim kartonima.Dobili smo dobrog golmana.Utakmica je pokazala da je Bojic nas najbolji fudbaler iako su ga vecinom svi napadali kad je dosao u Vojvodinu.Postojala je realna sansa da izborimo penale ali sreca nas nije pogledala.Nije lako u gostima dobiti nijednu ekipu,da smo igrali revans verujem da bi ih prosli.

-
Sudjenje je bilo u rangu Linglonga. Penal nije bio, a vec u sledecoj akciji igrac njihov se sam saplice i dobija faul ?!
Vuklis odlican, po meni Covic mora da poboljsa formu, a za Maksu vise nisam siguran da je doveden da bude pojacanje... Ono sinoc je bio maksimum ove ekipe, ne mozemo ocekivati rezultat u Evropi sa filozofijom da nam ne treba centarfor i da nam ne trebaju stranci.
Jos veca zal ostaje kada se zna sa kime bismo igrali xledece kolo, Madjari su nam redovne musterije.
Vuklis odlican, po meni Covic mora da poboljsa formu, a za Maksu vise nisam siguran da je doveden da bude pojacanje... Ono sinoc je bio maksimum ove ekipe, ne mozemo ocekivati rezultat u Evropi sa filozofijom da nam ne treba centarfor i da nam ne trebaju stranci.
Jos veca zal ostaje kada se zna sa kime bismo igrali xledece kolo, Madjari su nam redovne musterije.
Uprava napolje!
Ne treba pričati o suđenju, definitivno nije ono presudilo. Najbitniji igrači su nam sinoć nestali na terenu. Drinčić, Čović, Vukadinović...bilo je dosta nelogičnosti i mislim da je Lalat taktikom više zbunio naše momke nego belgijance.
Ova utakmica i ulazak u LE grupe se rešava tako što, kad si video žreb, odrešiš kesu i dovedeš 2 - 3 vrhunska pojačanja, prođeš ovu buraniju i povratiš novac a plus digneš reputaciju, ispromovišeš klub i igrače. Na žalost mi smo klub koji živi danas za sutra i nema nikakvu strategiju ni viziju.
Ova utakmica i ulazak u LE grupe se rešava tako što, kad si video žreb, odrešiš kesu i dovedeš 2 - 3 vrhunska pojačanja, prođeš ovu buraniju i povratiš novac a plus digneš reputaciju, ispromovišeš klub i igrače. Na žalost mi smo klub koji živi danas za sutra i nema nikakvu strategiju ni viziju.
Come on you Reds!
- gospodinFKV
Tako funkcionise normalan biznis, a ne steciste pilicara i secikesa kao sto je Srbija.1892 wrote:Ova utakmica i ulazak u LE grupe se rešava tako što, kad si video žreb, odrešiš kesu i dovedeš 2 - 3 vrhunska pojačanja, prođeš ovu buraniju i povratiš novac a plus digneš reputaciju, ispromovišeš klub i igrače.
Lalatović je dobar trener i vrstan stručnjak isto onoliko koliko su Gajić i Bajatović vrhunski bizmismen i političar. Samo u blatu države Srbije takve osobe mogu da se budu na vrhu i smatraju se uspešnima. Van granica ove proklete avlije, oni nemaju šta da traže, niti da pokažu. Žao mi je što smo juče izgubili, ali mi je neuporedivo više žao što nam klub vode takve osobe. (I ne samo klub, već i grad i državu.) Treneri koji su proslavili Vojvodinu i kojima se ponosimo ostvarili su zapažene međunarodne karijere. Ovaj današnji nikada neće izaći van granica Srbije. Najveći trenerski domet u karijeri Nenada Lalatovića biće ako (ponovo) sedne na klupu Zvezde (gde bi pohrlio istog momenta ako bi ga pozvali) ili eventualno neke od reprezentativnih selekcija. Njegov najveći trenerski domet u Vojvodini (kao i najveći domet kluba uopšte u ovom trentku) jeste da pobedi Partizan. Spram rukovodstva, trenera i stručnog štaba (Bratić i Šarac - bilo bi smešno da nije tužno), igrači su u ovom trenutku još i najbolji deo kluba, mada i u tom segmentu caruje negativna selekcija. Za izlazak u Evropu, jednostavno, ne postoji dovoljno znanja, ni ambicije. Tek kada budemo imali prave ljude na pravim mestima možemo se nečemu nadati.
Drugi kup u preko 100 godina, cetvrta lokalna titula u toliko vremena, i to u rezimu gde ocigledno nije povlascen. Nista drugo ne treba dodati ovakvim glupostima. Cela Srbija priznaje da je Lalatovic najbolji lokalni trener, samo mi opet nesto lupetamo, klasika.021 wrote:Lalatović je dobar trener i vrstan stručnjak isto onoliko koliko su Gajić i Bajatović vrhunski bizmismen i političar. Samo u blatu države Srbije takve osobe mogu da se budu na vrhu i smatraju se uspešnima. Van granica ove proklete avlije, oni nemaju šta da traže, niti da pokažu. Žao mi je što smo juče izgubili, ali mi je neuporedivo više žao što nam klub vode takve osobe. (I ne samo klub, već i grad i državu.) Treneri koji su proslavili Vojvodinu i kojima se ponosimo ostvarili su zapažene međunarodne karijere. Ovaj današnji nikada neće izaći van granica Srbije. Najveći trenerski domet u karijeri Nenada Lalatovića biće ako (ponovo) sedne na klupu Zvezde (gde bi pohrlio istog momenta ako bi ga pozvali) ili eventualno neke od reprezentativnih selekcija. Njegov najveći trenerski domet u Vojvodini (kao i najveći domet kluba uopšte u ovom trentku) jeste da pobedi Partizan. Spram rukovodstva, trenera i stručnog štaba (Bratić i Šarac - bilo bi smešno da nije tužno), igrači su u ovom trenutku još i najbolji deo kluba, mada i u tom segmentu caruje negativna selekcija. Za izlazak u Evropu, jednostavno, ne postoji dovoljno znanja, ni ambicije. Tek kada budemo imali prave ljude na pravim mestima možemo se nečemu nadati.
Da je to zaista tako onda bi on vec odavno bio u najvecem klubu s ove strane mlecnog puta, njegov politicki idol uzgred veliki navijac istog tog giganta bi mu to dosad vec priustio. Al' kanda za njih nije dovoljno dobar pa eto ga kod nas.kulijana wrote: Cela Srbija priznaje da je Lalatovic najbolji lokalni trener, samo mi opet nesto lupetamo, klasika.
No mi smo imali i gorih, tako da prema svecu i tropar.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Misliš na celu Srbiju koja tvrdi da je zvezda legitimni i pošteni šampion ove naše žabokrečina lige, ili ima još neka cela Srbija? A da li smo povlašćeni u ovom režimu ćemo videti čim se režim promeni... Samo me interesuje... Da li si pogledao u skorije vreme ko nam vodi klub? I to ti zaista ništa ne govori?kulijana wrote: Drugi kup u preko 100 godina, cetvrta lokalna titula u toliko vremena, i to u rezimu gde ocigledno nije povlascen. Nista drugo ne treba dodati ovakvim glupostima. Cela Srbija priznaje da je Lalatovic najbolji lokalni trener, samo mi opet nesto lupetamo, klasika.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba wrote:Misliš na celu Srbiju koja tvrdi da je zvezda legitimni i pošteni šampion ove naše žabokrečina lige, ili ima još neka cela Srbija? A da li smo povlašćeni u ovom režimu ćemo videti čim se režim promeni... Samo me interesuje... Da li si pogledao u skorije vreme ko nam vodi klub? I to ti zaista ništa ne govori?kulijana wrote: Drugi kup u preko 100 godina, cetvrta lokalna titula u toliko vremena, i to u rezimu gde ocigledno nije povlascen. Nista drugo ne treba dodati ovakvim glupostima. Cela Srbija priznaje da je Lalatovic najbolji lokalni trener, samo mi opet nesto lupetamo, klasika.
Да ли су поштено освојили титулу? Нису. Да ли имају најбоље играче? Имају. Да ли би освојили титулу да је све било регуларно.? Па вероватно. А што се тиче режима има да владају још десет година с обзиром да је у опозицији комплетна гарнитура идиота. Поред овакве опозиције и ја бих владао 20 година. И дај предлог за сланинарску управу, и 11 првотимаца који навијају за Војводину. И наравно сланинарског тренера, коме није животна жеља да буде помоћни тренер у звезди, па онда добије ногу у дупе.
- gospodinFKV
Jedini razlog zasto Lalatovic nece u skorije vreme sesti na klupu zvezde je isti taj zbog kojeg nece nikad otici napolje, a to je sto ne zeli strance zbog jezicke barijere, koji opet njima trebaju za pranje para. Nema sile. Vodice ih kad se promeni rezim, pa im ona druga strana istog novcica debeeeelo naplati za sve ove godine i svede ih na onu zvezdu na samrti od pre 6 godina. E, onda ce da se vrati Lalatovic, pod parolom ''da razvija decu''.
Da je sve regularno, odavno bi igrali zonsku ligu zbog bankrota i tu se svaka prica o regularnosti zavrsava.Душан wrote:Да ли имају најбоље играче? Имају. Да ли би освојили титулу да је све било регуларно.?
Mislio sam na generalne komentare u krugovima ljudi koji prate lokalni fudbal, ima tu i ovih koji veruju i normalnijih. Svakako ne menja poentu.Rabba wrote:Misliš na celu Srbiju koja tvrdi da je zvezda legitimni i pošteni šampion ove naše žabokrečina lige, ili ima još neka cela Srbija?kulijana wrote: Drugi kup u preko 100 godina, cetvrta lokalna titula u toliko vremena, i to u rezimu gde ocigledno nije povlascen. Nista drugo ne treba dodati ovakvim glupostima. Cela Srbija priznaje da je Lalatovic najbolji lokalni trener, samo mi opet nesto lupetamo, klasika.
Ja ne znam da li ste vi svi stvarno toliko naivni ili o cemu se radi, ali politika se probila u sistem daleko ozbiljnijih klubova od Vojvodine, i to je surova realnost. Vi ako ocete svi da zivite i dalje u scenariju gde klubovi mogu biti uspesni bez ikakve politicke/finansijske podrske, samo uzivajte. Pored Barse, Sitija, PSG-a, Juvea i jos tridesetak vrhunskih klubova uvezanih sa nefudbalskim organizacijama mi smo nasli da budemo neki moralni giganti. Da li sam srecan sto je takav sastav uprave? Ne. Da li sam zadovoljan kako tim funkcionise i na rezultate koje ostvaruju bez povlascenosti u FFS-u? Da. Tako da jos jednom, svaka cast Lalatovicu sto i pri svim otezavajucim okolnostima izvlaci ovakve rezultate sa prosecnim igracima, doktor.Rabba wrote:A da li smo povlašćeni u ovom režimu ćemo videti čim se režim promeni... Samo me interesuje... Da li si pogledao u skorije vreme ko nam vodi klub? I to ti zaista ništa ne govori?
-
Ovo je sve vise za temu o upravi. Nisam video da je neko prokomentarisao to da je nas klub glasao za Kokezu pre dve nedelje u smislu da se slazu da je dobro sudjenje u ligi?! Iako smo na nekoliko utakmica drasticno osteceni. Sada bukvalno nemamo prava da se bunimo kada nas kradu, mi volimo FSS.
Uprava napolje!
Po meni je glavni problem bio slab vezni red, tj. manjak kreacije, dodavanja, kombinovanja kada smo imali loptu.
Igrali smo cvrsto, odbrana i golman solidni, ali premalo napada i sansi za prolaz.
Uporedite samo ovi igru od juce sa onom protiv Sampdorije od pre 5 godina i prilicno je jasna razlika.
Igrali smo cvrsto, odbrana i golman solidni, ali premalo napada i sansi za prolaz.
Uporedite samo ovi igru od juce sa onom protiv Sampdorije od pre 5 godina i prilicno je jasna razlika.