Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
N13

Re: Uprava

Post by N13 »

Ne svidja mi se ni malo ovaj 'rat' izmedju trenera i upave... los je tajming za tako nesto. Razumeo bih da smo na sredini tabele, ali smo u situaciji da se borimo za drugo mesto, treba nam bolja atmosfera unutar kluba. Nije bitno ko je kakav, cime se ko bavi, svi bi trebalo da imaju isti cilj.
Ako do rastanka vec mora doci, vise sam za to da uprava (pojedini clanovi) bude ta koja ce da pakuje kofere. Jer je ocigledno da su igraci 100% uz Lalatovica... a i ruku na srce, Lalatovic je u pravu sto se svega tice.

Nama je tako malo falilo da prodjemo Standard (sa Madjarima bi bio jos laksi posao, siguran sam)... sve sto je trebalo da urade je da dovedu nekog igraca (ili dva) koji bi pravio razliku na terenu. Uprava nije bila u stanju da to obezbedi, a visestruko bi se isplatio takav ulog. Takodje, mesecima bez predsednika i SD ostavlja igrace i trenere na cedilu, prepusteni sami sebi. Mogu misliti kakva bi atmosfera bila da smo se plasirali u LE, pa igraci bi pucali od samopouzdanja...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nevezano za ovo, procitah danas glasinu da ce Stankovic da fasuje pedalu ako izgube el komunistiko, a da je Lalatovic navodno vec kontaktiran.
srkins

Post by srkins »

Iskreno mislim da Stankovic jako tesko da se dobiti otkaz cak i da izgube, titulu ce verovatno osvojiti igraju le. Mislim da je on tu da osvoji titulu dve da malo zacini cv i da pali za Italiju. Dok za Lalatovica mislim da ce biti tu do zime oborice rekord i odlazak u neku zemlje Azije na zimu ali ajd videcemo. Ono sto mene brine je sto u slucaju odlaska trenera ne vidim nekog ko bi mogao da tim vodi uspesnije
Turija

Post by Turija »

I ja ne verujem u te price o odlasku Stankovica i dolasku Lalatovica i slazem se sa argumentima ,,srkins".

Bilo bi jako lose da Lalatovic sada ode iz Vose. Doziveli bi destabilizaciju uigranog tima, odnosa u ekipi i sve bi moralo krenuti od pocetka sa novim trenerom u situaciji kad smo u samom vrhu tabele, a uprava nam na klimavim nogama, dok se ceka da li ce SPS biti u centralnoj vlasti. Verovatno zato kasne plate i premije i nismo doveli 2-3 igraca sa kojima bi prosli Standard i usli u LE. A Gradu se ne zuri sa Vosom.

Drugo, odlaskom Lalatovica bi izgubili i domaci medijski prostor. Vrlo apsurdno, medjutim, istinito jе i za Lalatovica i za Vosu da je on najveci promoter FKV u poslednjoj deceniji.

Jos nesto, sto je ranije napisao Voja, Lalatovic ce se, cinjenicno, vise vezivati za Vojvodinu, nego zvezdu.
I u pravu je Lalatovic kada kaze da je vratio brend Klubu, a to, verovatno, mnogima smeta, tj Vojvodina i Radnicki u novoj ,,velikoj cetvorci".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Jos nesto, sto je ranije napisao Voja, Lalatovic ce se, cinjenicno, vise vezivati za Vojvodinu, nego zvezdu.
Sto se mene licno tice rekao bih da su tasovi na vagi izjednaceni i da mu nedostaje taj "gram" koji ce prevagnuti na Vosinu stranu.... taj gram je mogla biti pobeda nad Standardom,a posto se nije uspelo sledece prilike su ostanak uz "njegovu" Vosu kad je najteze ili recimo cista pobeda nad Zvezdom... nazalost,ako cemo realno tesko da ce se navuci taj "gram"
Image
Cane

Post by Cane »

Lalatoviću se zaista može ponešto zameriti, poput nekada skroz kontraproduktivne tvrdoglavosti, odsustvo spremnosti da se malo "spusti lopta" kad je to potrebno itd, ali po srčanosti i posvećenosti svakoj utakmici nema mu premca, da ne idemo dalje od toga.
Tako da, u poređenju sa ovim "uvaženim" članom UO Đukićem, za koga mi apsolutno nije jasno šta uopšte traži u upravi i koja je korist od njega, nemam dilemu koga treba podržati. Rezultati, pa i igra, koju trenutno pokazuje naš tim su u velikoj nesrazmeri sa učinkom uprave, koji je po masu parametara na nivou neke amaterske družine a ne kluba ranga i tradicije FKV. Znači, problem nije u treneru, nego ne višem nivou i to je odgovor koga bi trebalo menjati ako je do zamene.
Turija

Post by Turija »

Eto, dogurali smo dotle, da od vremena kada je bila velika cast i odgovornost biti Predsednik FK Vojvodine i njen Sportski direktor, sada niko to ne zeli od postenih, sposobnih i strucnih ljudi.

Nikad manja konkurencija i veci vakum u upravi pa, opet, niko nece.
E, moja Voso i Novi Sade, dokle se stiglo, a drugi na tabeli. :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Formirana vlada i svi su na broju, cak su i neki dodati za spas :mrgreen: , tako da ocekujem vise aktivnosti u upravi i fokus na klub u ovim jesenjim danima.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Formirana vlada i svi su na broju, cak su i neki dodati za spas :mrgreen: , tako da ocekujem vise aktivnosti u upravi i fokus na klub u ovim jesenjim danima.
Ne znam koliko ce biti bas tako?
https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-f ... uz/qmf62jh" onclick="window.open(this.href);return false;
N13

Post by N13 »

Turija wrote:
churguzijanac wrote:Formirana vlada i svi su na broju, cak su i neki dodati za spas :mrgreen: , tako da ocekujem vise aktivnosti u upravi i fokus na klub u ovim jesenjim danima.
Ne znam koliko ce biti bas tako?
https://www.blic.rs/biznis/privreda-i-f ... uz/qmf62jh" onclick="window.open(this.href);return false;
A nije bas da se ne vrti ista ta prica od 2012 (pa i ranije), nakon svih izbora.
Nece oni udariti sami na sebe, nazalost...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jel se smirila situacija oko trenera? Idemo li dalje? Napadamo li zajedno Zlatibor,Backu,Metalac i zvezdu? :mrgreen:
Image
N13

Post by N13 »

Znam da je politika zabranjena, ali kad smo takav klub gde ovo ima direktno veze sa nama.
Tokom rasprave o novom rukovodstvu parlamenta narodni poslanici dotakli su se i direktorskih mesta u javnim preduzećima.

Tako se predsednik poslaničke grupe Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma tokom svog obraćanja povodom predloga kandidata za predsednika parlamenta obratio svom kolegi i koaliconom partneru direktoru "Srbija gasa" Dušanu Bajatoviću i poručio mu da ne brine hoće li ostati na toj funkciji, na koju je izabran još 2008. godine.

- Evo Dule se brine hoće li ostati direktor. Ne brini Dule, bićeš direktor - rekao je Marković uz konstataciju "da Srbija ima gasa od kad je Dule direktor".
Simica

Post by Simica »

Politika je zabranjena, ali ovo trenutno MOŽDA ima veze sa nama,....
[url]https://mondo.rs/Info/Srbija/a1392334/z ... c.html/url]
Brane

Post by Brane »

Da ne treba mozda da damo neku podrsku Bajatovicu i SPS-s? :pegla:
Turija

Post by Turija »

Niko iz uprave FKV se ne oglasava, povodom izjave trenera Vojvodine u Nisu i pisanja medija.
Cak i za novinara Dnevnika, G-din Predojevica, niko iz Uprave nije dostupan.

Sad ili se sprema velika reorganizacija uprave ili nema resenja problema?

Trener trazi da do susreta sa Macvom budu isplaceni igraci i zaposleni.

https://www.dnevnik.rs/index.php/sport/ ... 02-12-2020" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply