Iako podrzavam davanje sanse mladim igracima, nekako mi nije ukusno menjanje golmana bez razloga. To mi deluje kao ponizavanje protivnika, plus moze mnogo da kosta (samo Bog zna sta bi bilo da je Backa 10 min pred kraj dala drugi gol, ili da se Toroman povredio, napravio faul za direktan crveni, itd...). To se radi na prijateljskim utakmicama.
Takodje, pustanje decka 2004. godiste isto moze biti kontraproduktivno. Decko je prakticno jos uvek kadet...
Jeste dobro ubaciti nekog novog klinca na teren pri visokom rezultatu, ali to je trebao Pantelic biti... sa klincima treba biti oprezan, razvojni put treba biti postepen. Forsiranje je kontraproduktivno.
Sto se ostalih tice, Drincic kapitenski odigrao, Bojic, Djordjevic, Sanicanin i Bjekovic odlicni.
Vukadinovicu alal vera za gol, presing, sprint, laznjak i gol u dalji ugao. Pa tako to rade u ligama petice.
Zukicu, ova utakmica je dokaz da talenta imas, i kada hoces, ti mozes da odigras na visokom nivou. Cak sam siguran da umes jos vise, sve je u glavi, trcanju, volji i naravno radu i treningu. Radi na sebi jos vise, vezi 7-8 utakmica sa ovakvih ucinkom i jos vecom voljom, i za sezonu-dve cemo te gledati u Italiji ili Nemackoj