Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Super Liga - sezona 2020/21

Post by Radoye »

Nije pitanje samo da li neki klub ovde moze da isparira 150 hiljada, ima tu i do igraca koji zele da pobegnu iz ovog mulja bilo gde i sto pre.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ssnigd

Post by ssnigd »

https://www.maxbetsport.rs/kako-fss-del ... ma-255219/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ova tema "Super Liga" moze slobodno da se spoji sa temom "Kriminal u srpskom fudbalu". Jer, ja nikakvu razliku ne vidim...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Najveći transferi superligaša u prethodnih pet sezona ne računajući Crvenu zvezdu i Partizan

Slobodan Tedić 3.300.000 iz Čukaričkog u Mančester Siti

Petar Mićin 2.750.000 iz Čukaričkog u Udineze

Filip Stuparević 2.500.000 iz Voždovca u Votford

Andrija Pavlović 2.200.000 iz Čukaričkog u Kopenhagen

Erhan Mašović 1.760.000 iz Čukaričkog u Klub Briž

Igor Zlatanović 1.430.000 iz Radnika u Majorku
Još jedan pokazatelj lošeg rada u našem klubu
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Sramno je loš termin da igramo protiv TSC-a u Petak u pola 5.
Koji mozak je to odredio?!?
Nekad se stvarno pitam ko je lošiji Arena sport ili rukovodioci lige. Stvoreni su jedno za drugo.
Amaterizam.
slanobarac

Post by slanobarac »

Kome smeta jaka Vojvodina?
:mrgreen: :mrgreen:
Pitam za trenera.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote:Sramno je loš termin da igramo protiv TSC-a u Petak u pola 5.
Nekad se stvarno pitam ko je lošiji Arena sport ili rukovodioci lige. Stvoreni su jedno za drugo.
Amaterizam.
Vidno je da su hteli da prenose ovu utakmicu u celosti, ali je vreme pocetka meca lose odabrano, posto je radni dan. Neko radi do 16h, ali ima dosta ljudi koji rade do 17h, tako da ce propustiti prvo poluvreme.
Barem da je utakmica zakazana za 17:30, pa da moze stici do kuce/stana. Nisu vise ona stara vremena, kada se moglo izaci, nesto ranije, sa posla.
Jednostavno, nikog nije bilo briga za gledaoce. Svi su gledali samo svoj interes i da se sto manje cimaju oko prenosa, tj ranije vrate kuci.
Da se htelo, naslo bi se prostora i u programskoj semi. Ima Arena 5 kanala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:
Deep Purple wrote:Sramno je loš termin da igramo protiv TSC-a u Petak u pola 5.
Amaterizam.
Vidno je da su hteli da prenose ovu utakmicu u celosti, ali je vreme pocetka meca lose odabrano, posto je radni dan. Neko radi do 16h, ali ima dosta ljudi koji rade do 17h, tako da ce propustiti prvo poluvreme.
Barem da je utakmica zakazana za 17:30, pa da moze stici do kuce/stana. Nisu vise ona stara vremena, kada se moglo izaci, nesto ranije, sa posla.
Jednostavno, nikog nije bilo briga za gledaoce. Svi su gledali samo svoj interes i da se sto manje cimaju oko prenosa, tj ranije vrate kuci.
Da se htelo, naslo bi se prostora i u programskoj semi. Ima Arena 5 kanala.
Ja radim do 17h i tačno ću stići na drugo poluvreme.
Ali petak je imaju prostora da stave koji god žele termin i izabereu 16:30... To mogu samo amateri.
Turija

Post by Turija »

Gledam danas prenos utakmice Indjija - Cukaricki, posebno zbog Neskovica i Pantelica.
Preko Pantelica, tj po desnoj strani napada, domaci nisu hteli da napadaju, iako je Pantelic imao 2-3 dobra poteza, ali dzabe kad je glavna strana napada leva, gde je Bastajic, koji nije uradio nista, ali ima zagarantovanu poziciju u timu.
Na toj strani je i Neskovic u novoj ulozi leve polutke. Nije bio los, ali sam ocekivao mnogo vise od njega. Nekako je mlak i bez hrabrosti.

Ono sto bi hteo jos da dodam je to, da sam znao da ce na poluvremenu zameniti, Pantelica, ni krivog ni duznog, ali zbog nacina igre Indjije, slabo primetnog.
Tako se to radi, kad neces da razigras igraca. Jednostavno ne igras po toj strani.

PS
Ono sto je jos upadljivo u danasnjim prenosima na Areni su njihovi komentatori, neskriveno naklonjeni BG klubovima i blizanackim filijalama. Prosto se vidi koliko navijaju za Cukaricki protiv Indjije, Metalac protiv Radnickog, Zlatibor protiv Spartaka, Vozdovac protiv Surdulice, da sam morao da prebacim program na prenos Osijek- Hajduk 2:0.
Pobeda za prvo mesto Osijeka na tabeli.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Gledam danas prenos utakmice Indjija - Cukaricki, posebno zbog Neskovica i Pantelica.
Preko Pantelica, tj po desnoj strani napada, domaci nisu hteli da napadaju, iako je Pantelic imao 2-3 dobra poteza, ali dzabe kad je glavna strana napada leva, gde je Bastajic, koji nije uradio nista, ali ima zagarantovanu poziciju u timu.
Na toj strani je i Neskovic u novoj ulozi leve polutke. Nije bio los, ali sam ocekivao mnogo vise od njega. Nekako je mlak i bez hrabrosti.

Ono sto bi hteo jos da dodam je to, da sam znao da ce na poluvremenu zameniti, Pantelica, ni krivog ni duznog, ali zbog nacina igre Indjije, slabo primetnog.
Tako se to radi, kad neces da razigras igraca. Jednostavno ne igras po toj strani.

PS
Ono sto je jos upadljivo u danasnjim prenosima na Areni su njihovi komentatori, neskriveno naklonjeni BG klubovima i blizanackim filijalama. Prosto se vidi koliko navijaju za Cukaricki protiv Indjije, Metalac protiv Radnickog, Zlatibor protiv Spartaka, Vozdovac protiv Surdulice, da sam morao da prebacim program na prenos Osijek- Hajduk 2:0.
Pobeda za prvo mesto Osijeka na tabeli.
Turija jedan off topic ali jedan post sa foruma Osijekovih navijača od pre nekih 4-5 godina

"Dragi navijači NK Osijek, klub se polako gasi. Ništa od Švaba, novaca se nema za iduću sezonu, nitko ne želi preuzeti klub. To je prava istina. Za vašu informaciju, klub počinje novu sezonu i izdržat ce do zime. Ako grad ne odluči preuzeti brigu o klubu, ide ključ u bravu i kud koji mili moji...."

Šest meseci nakon ove objave Mađari su preuzeli klub i ostalo je istorija. Slična stvar može da se uradi i sa našom Vošom ali neće se desiti pa ni neću lagati sebe o nekim šansama za to. Ali sam i dalje mišljenja uz svo poštovanje za Osijek da Vojvodina kao klub i brend ima veći potencijal.
Turija

Post by Turija »

Trebalo bi da je Vosa, po svim parametrima, ispred Osijeka, kao i grad Novi Sad ( a, mozda i zivimo i razmisljamo u proslosti - ne znam koliko poznajemo Osijek danas?).
Zato mislim da smo dosli do tacke kada se mora prelomiti i resiti to pitanje.
Kako je Minja napisao Klub je ,,na aparatima" vec tri decenije.

Imali smo strajk igraca pre 22 godine, a sada i drugi.
Mislim da Novi Sad ima obavezu da sacuva jedan od svojih simbola grada.
Da ima i nacina i kapaciteta da se Klub postavi na zdrave noge poslovanja.Da ne bude centar fudbalskih afera, kao i neizvesnosti da li ce FKV opstati.
Privremeno tako, sve dok se ne donese zakon o profesionalnim fudbalskim klubovima u Srbiji.
NS DUNAV

Post by NS DUNAV »

Молим вас,о којем ми то Новом Саду овде причамо и који ће то град Нови Сад да подржи Вошу? Опште познато је да један град чине пре свега људи,а који људи су већина у нашем граду,они којима је до Војводине стало ко до лањског снега,а генерално и до града у коме живе.Вратио сам се после 30 година у мој Нови Сад где сам рођен и после пар недеља сам решио да побегнем 350 км од нечега што с менталитетом мог града нема никакве везе.Док неки становници Новог Сада почну да негују обичаје својих Чекрчића,Полаче,Бугојна ...само у својим кућама ,а не да филозофију истих егзотичних места спроводе по СРБСКОЈ АТИНИ,ништа се значајно неће променити.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Trebalo bi da je Vosa, po svim parametrima, ispred Osijeka, kao i grad Novi Sad ( a, mozda i zivimo i razmisljamo u proslosti - ne znam koliko poznajemo Osijek danas?).
Zato mislim da smo dosli do tacke kada se mora prelomiti i resiti to pitanje.
Kako je Minja napisao Klub je ,,na aparatima" vec tri decenije.

Imali smo strajk igraca pre 22 godine, a sada i drugi.
Mislim da Novi Sad ima obavezu da sacuva jedan od svojih simbola grada.
Da ima i nacina i kapaciteta da se Klub postavi na zdrave noge poslovanja.Da ne bude centar fudbalskih afera, kao i neizvesnosti da li ce FKV opstati.
Privremeno tako, sve dok se ne donese zakon o profesionalnim fudbalskim klubovima u Srbiji.
Osijek je napustio ogroman broj mladih. Ekonomski i ne baš jak grad. Osijek je 2011 godine imao 110.000 ljudi a danas broji oko 92-3.000 ljudi. Dok se grad brinuo u klubu klub je bio stalno na dnu i začelju sve dok ih nisu preuzeli Mađari.

Recimo u Mađarskoj samo šampion na osnovu tv prava dobija 2.5 mill eur a u Srbiji 88k eur. Problem je što kod nas tendere dobijaju "prijatelji"
Arena dobije našu ligu za ništa i opet rade Amaterske prenose.
Turija

Post by Turija »

https://www.maxbetsport.rs/stize-ledeni ... to-264217/" onclick="window.open(this.href);return false;

Nikako mi nije jasno sto se forsira petak za utakmice u radno vreme, a nedelja slobodna???

Bez obzira sto publika ne moze na stadion, cinjenica je i da ne moze ni pred mali ekran radnim danom u dnevnom terminu.

Koja je, onda, svrha tih prenosa petkom popodne, pa cak i subotom, jer nekima je i subota radni dan do 16 ili 17casova?
Deep Purple

Post by Deep Purple »

NAPOMENA: Mečevi 22.kola Inđija – Mladost i Metalac – Spartak ŽK neće biti prenošeni, dok je meč crvena zvezda – Mačva odložen.
Amateri iz Arene Sport sad ne mogu ni da obezbede multiprenos kako treba.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne zna se gde su veci amateri. U areni ili u fss. Skup nesposobnih titana.
Prvo, organizuje se vanredno kolo, a zna se da cigani igraju Evropu i da nece biti kompletno kolo!?!
Drugo, danas je neradan dan. I umesto da su sve utakmice zakazane za danas, da se utakmice mogu inispratiti na tvu, entualno najzanimljivija utakmica da se igra sutra od 18h. Ne, nesposobnjakovici su postavili da se sutra, kada je radni dan, igra 80% utakmica. I naravno u vreme posla.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Post Reply