Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

vladans wrote:ne znam da li se nesto sprema,ali nama dobro poznati i cesto spominjani
m.j.ili ti novosadski maradona vredno trenira u jednoj novosadskoj teretani :lol:
A ne, to je već ustaljena šema :D
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Cika_toma wrote:Fejsa, zvezda prelaznog roka = vestacka tvorevina = majstorija "prodavaca magle" Dzombe
Potpisujem! :!:
Napravio je od njega vrhunskog igraca.Ja sam licno srecan sto Fejsa nije dosao u Vosu. Nije on takav igrac kakvim ga predstavljaju.Ajde iskreno,koliko ste ga puta videli da igra? :wink: Decko poseduje odredjeni potencijal,to stoji,ali nije ni blizu onome za sta ga mnogi smatraju!
vladans wrote:ne znam da li se nesto sprema,ali nama dobro poznati i cesto spominjani
m.j.ili ti novosadski maradona vredno trenira u jednoj novosadskoj teretani
Ovo ne lici na dobro.......
STOP MAFIJI!!!
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Red Firm wrote:Turija, preuveličavaš stvari. Svi dobro znamo da je samo jednu polusezonu odigrao „na petama“. Nisi ni ti jedini koji je zbog toga protestovao. To su činili svi forumaši. A takođe nisi ni ti jedini zahtevao da se pruži Despotoviću šansa umesto Vukelje. Ima onih koji su to činili i pre nego što si otvorio taj topik koji si spomenuo.

. Ali, ajde da se nadovežem na tvoj citat - A šta bi bilo da se ovek samo malo angažuje? Misliš li da bi prošao kao MJ?
Nemam nameru nikoga da ubeđujem u bilo šta (samo iznosim svoje mišljenje), pogotovo u vezi sa Vukeljom, ali moram da odreagujem na izvrtanje činjenica s Tvoje strane.
Gde sam ja to napisao da sam jedini protestvovao (molio bi te za dokaz u vidu citata u kojem si mom postu to pronašao?) da bi Ti izveo takav zaključak? Ili je to samo plod Tvog ličnog tumačenja mog pisanja?
Naravno da ima onih koji su to isto zahtevali pre otvaranja mog topika o Despotu.Ja takav topik objektivno i nisam mogao otvoriti 3 godine ranije, sve dok Despot nije kao standardni prvotimac Vojvodine zaigrao pod trenerskom palicom Milovana Rajevca.
Da se ne bi ovaj post pretvorio u ličnu raspravu, molio bih te da raspravljamo u činjenicama, a jedna od njih bi mogla biti:
koliko je godina Vukelja igrao ŠPICA U Prvom timu Vojvodine (ja mislim oko 4), koliko je Vukelja utakmica odigrao u Prvom timu Voše (ja mislim nešto preko 100) i koliko je golova dao (ja mislim nešto preko 20).Ako imaš preciznije podatke, ne bi bilo loše prezentovati ih, pa neka svako formira svoje mišljenje.Uopšte mi nije bitno da li ide meni u prilog, već da ide u prilog objektivnoj stvarnosti.Karte na sto(l).
Eh, da nam je sad tu Podbara, imali precizne podatke :wink: i ne bi se oko njih sporili.

PS
A, ono : ,,a šta bi bilo da se čovek samo malo angažuje....,, - uopšte ne razumem pitanje.
Pozdrav.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

stvarno smo mi cudan narod,evo citam sada na forumu(red-firm)licitiranje igraca herte koji bi navodno trebali da dodju kod nas i prosto nemogu da verujem!pa ovi nasi igraci koji nemogu da sastave dvadeset minuta u igri prosle sezone nece u hajduk iz kule(ispod casti im je)a mi ocekujemo da ce jedan mineiro koji je odlican igrac i kojeg je herta platila tri puta vise od kacara pristati(ukoliko je on uopste i bio predmet tog dogovora)da dodje u srbiju!
ukoliko nam dodje okoronkwo(naravno ukoliko pristane)i jos neki manje poznat(ali korektan igrac za nase uslove)bilo bi vise nego dobro i ja bih zaista bio zadovoljan,ali netreba biti nerealan!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Turija wrote:...ali moram da odreagujem na izvrtanje činjenica s Tvoje strane.
Gde sam ja to napisao da sam jedini protestvovao (molio bi te za dokaz u vidu citata u kojem si mom postu to pronašao?) da bi Ti izveo takav zaključak? Ili je to samo plod Tvog ličnog tumačenja mog pisanja?
Red Firm wrote:Nisi ni ti jedini koji je zbog toga protestovao. To su činili svi forumaši. A takođe nisi ni ti jedini zahtevao da se pruži Despotoviću šansa umesto Vukelje. Ima onih koji su to činili i pre nego što si otvorio taj topik koji si spomenuo.
I šta sad još treba da kažem? :D Dajem citat gde opovrgavam tvrdnju, a evo Turija ti upri prstom i pokaži mi gde sam ja to napisao što si mi sad zamerio, jer kao što vidiš ja tebi nisam uopšte? Jel ja pišem toliko nerazgovetno? :roll:

Uzgred, nemam tačne podatke o golovima. Ali, ako ćemo tako, evo pokušaću da napravim neku paralelu. Ni Ranko za svojih prvih 20 zvaničnih utakmica nije pogodio bliže od prečke protiv Jedinstva iz Uba u kupu, pa si bio samo jedan od mnogih koji su tražili Despotovu šansu.

A čisto da ne ostanem dužan, za ovo poslednje. Hteo sam da se nadovežem na tvoju napravljenu paralelu. Hteo si da kažeš da je MJ pokazao više u timu zato što je ostavljao srce (bez obzira na one promašajeve), dok se ovaj drugi vukao po terenu. Ja sam samo povezao te dve stvari i postavljam ti pitanje, da li zaista misliš da bi iko više mogao da se ponaša tako kao što se Vukelja ponašao jednu polusezonu, odnosno, šta bi se desilo kada bi on uključio svoje motore i pokazao ono šta zna? Da li misliš da nema toliko kvaliteta da i tada ugrozi i tu MJ-jevu poziciju o kojoj si govorio?
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ako se kaže da neko preuveličava stvari i potroši još 3 rečenice u kojima se spominje ,,nisi ni ti jedini,, kontekst je takav, kao da je taj neko rekao da je jedini.
Razjašnjeno :lol: i nisam Ti zamerio, već tražio objašnjenje.Za mene kraj priče.
A, što se tiče pitanja: ,,da li zaista misliš da bi iko više mogao da se ponaša tako kao što se Vukelja ponašao,,...?
Mislim, da još uvek bi. Bez obzira što su se mnoge stvari neuporedivo promenile na bolje, ali bilo je, i pored toga, sličnih situacija jesenas.Svrha celog ovog pisanija je samo to da se na njih skrene pažnja, brže uoče i spreče.
Poz :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9950
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

ogi wrote:
Dejan wrote:
- Ovih dana bi trebalo da nam pristignu dvojica Nigerijaca koji su u berlinskom klubu i biće angažovani, ako se o njihovim kvalitetima bude pozitivno izjasnio Ivica Brzić. Ako od nas budu negde dalje išli, dogovorili smo da zaradu sa Hertom delimo na pola. Uz to, u prvoj prvenstvenoj pauzi će Herta gostovati u Novom Sadu - kaže Butorović.
Na Hertinoj stranici o igracima stoji da imaju samo ovog Nigerijca Solomona, a drugog nema...valjda ce se saznati uskoro.
Mislim,da ste propustili jedan mali segment u analizi nemackog tima,a to je... niste valjda ocekivali da neko iz Bundeslige predje u Vosu... bolje procesljajte malo sastav HERTA II ekipe :wink: mozda se tamo nesto krije.. samo nagadjam!!!

Sto se Vukelje tice.... ma nije mene on razocarao u Vosi (a znamo kakav je bio) nego tek posle u Partizanu i Kipru.... covek se nije video.... u partizanu je bio za tri klase ispod igraca sa kojima je saradjivao,a sad treba da bud bolji od njih kad su protiv njega... ma dajte.... Vukelja je procitana knjiga!!!!
Image
ZoliNS
Posts: 14
Joined: Mon Nov 14, 2005 5:57 pm

Post by ZoliNS »

Vojo, procesljao sam sva tri moguca sastava Herthe:

Hetha BSC
Hertha BSC Am.
Hertha BSC Am. II

To su jedina dva igraca koji imaju veze sa Nigerijom. Nisam jedino gledao podmladak. Moracemo kanda da sacekamo pa da vidimo da li su to nasi novinari preterali ili sta ce se desiti.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Vojo, to su mladi igraci koji su povremeno dobijali sansu...mada je tesko izboriti se u Herti za prvi tim. Mislim da Okoronkwo i Ede zaista imaju kvaliteta da budu medju najboljim igracima u nasoj ligi...

Po meni u ovoj situaciji kada mozemo da dovedemo neko kvalitetno pojacanje( da se plati igrac, a ne da se dovede bez obestecenja) treba dovesti Slavena Stjepanovica!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Ne znam sto svi govore da niko nece hteti da predje u nasu ligu?Pa valjda Herta garantuje ono sto nudi.
Napred Voso!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Vukelja je i zvanicno ponovo Vosin igrac...Ilija Radovic pouzdani i veoma perspektivni bek Sutjeske je prakticno vec nas igrac...

Treba razmisliti o ofanzivnom veznom, mislim da moramo dovesti jednog kreativnog i kvalitetnog organizatora igre :!:
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Eh kako bi nam dobro dosao majsto kao Davidov. TReba ponuditi coveku bolje uslove,ako i nismo imali-sad imamo para. DAlje,Franciskovic je ,po meni jedan od idealnih ,treba videti sta je sa njim. Vukajlovica niposto ne dovoditi. Za Radovica sam cuo da je jako dobar igrac, ne bi nas niksicani ibmanuli. Ako znate na sta mislim :lol:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
kuzma liman
Posts: 545
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

Dejan wrote:Vojo, to su mladi igraci koji su povremeno dobijali sansu...mada je tesko izboriti se u Herti za prvi tim. Mislim da Okoronkwo i Ede zaista imaju kvaliteta da budu medju najboljim igracima u nasoj ligi...

Po meni u ovoj situaciji kada mozemo da dovedemo neko kvalitetno pojacanje( da se plati igrac, a ne da se dovede bez obestecenja) treba dovesti Slavena Stjepanovica!
Nema sanse da stjepanovic predje u vosu ! Bio je povredjen celu jesen i sada ce tek i igrati za partizane pisi propalo ...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8925
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Dejan wrote:Vukelja je i zvanicno ponovo Vosin igrac...
A u k***c! :roll:
User avatar
Turija
Posts: 10837
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

slavko085 wrote:Eh kako bi nam dobro dosao majsto kao Davidov. TReba ponuditi coveku bolje uslove,ako i nismo imali-sad imamo para. DAlje,Franciskovic je ,po meni jedan od idealnih ,treba videti sta je sa njim. Vukajlovica niposto ne dovoditi. :
Veoma cenim Davidova i rado bih ga opet video u Voši, ali mislim da bi nam FRANC SAD TAKO ,,LEGAO".
Ogromna je šteta ne pokušati vratiti ga: i zbog prekida, i zbog šuta, i zbog organizacije igre.Odlično se svi sećamo kako je velemajstorski igrao onu sezonu, a nije imao nijednog pravog saigrača pored sebe.Ceo teret meča na sredini terena nosio je sam na svojim leđima.
FRANC VRATI SE :!: da uzmemo treću titulu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply