Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
MiSmoFKV!

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Jedan od igrača koji bi nam možda bio dostupan za pozajmicu je Komnen Andrić.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pavlićević deluje kao neka opasna menadžerska kombinacija. Za Bajebeka, nije to loša ideja, samo je izvedba toga suluda. Ima ugovor na koliko, tri godine, pa ga grobari neće dati za džabe sigurno, a na pozajmicu od njih, neka hvala. Plus, opasne su to pare za staklenka, moralo bi se bolje poslovati, plus, može on da traži šta mu se oće, a verovatno mu se oće... Ideja sa Andrićem je bolja, doduše, pitanje je želi li on ovamo. Hrvatska liga je ozbiljno bolja od naše, a pride, uzeo bi ga tamo svako, pa i na pozajmicu. U dobrim je godinama, mogao bi biti među liderima mlade ekipe, ali kažem, ne deluje mi to toliko realno. Moguće da grešim. Teško da možemo mi da budemo atraktivniji bivšem prvom strelcu ondašnje lige od drugih ponuda, kojih će sigurno biti. Mada, gledam sada, on je na pozajmici sa pravom otkupa, a deluje da se snašao u Rusiji. Tako da od toga ništa.
Turija wrote:Mislim da nama, od leta, trebaju samo izuzetno motivisani i zdravi igraci, da bi napravili pomak u nasoj igri.
Nama treba sistemski reset, korenite promene ekipe i finansijska stabilizacija kluba. Pomak u igri nam treba za 4-5 godina.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba
Bajebek je vec bivsi. partizan trazi novog napadaca.
On tesko da moze da zahteva ne znam kakav ugovor.
Ako je Lalatovic mogao da kontaktira Nasrija... :mrgreen:
Salu na stranu dovodio bih iskljucivo strance iz nase lige jer su nam finansijski dostupniji: Kazacoks, Shimura, Sise, Ortiz
Prestiz nam nije dostupan.
Mozda opet kontaktirati Chabulu i onog njegovog kolegu sto je igrao u Africkoj Ligi Sampiona.
I od svih ovih imena po meni bi Sise iz Pazara bio prioritet.
Momak gine na svakom mecu, igrao je na svakoj poziciji izuzev golmana u Pazaru i to na veoma visokom nivou. A nosio je i na nekoliko meceva i kapitensku traku.
U slucaju odlazaka stopera ocekujem Leandra iz Proletera kod nas za koga nisam vas siguran kakvo bi pojacanje bio jer igra od sjaja do ocaja.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote:...
To što traže novog, ne znači da će ovog pustiti tek tako. Plaćali su mu platu, kakvu-takvu, sigurno će želeti da bar da vrate uloženi novac, koji mi nemamo.

A da će tražiti ugovor, budi siguran. Ako je u partizanu imao 350-400.000 godišnje, sigurno neće sa toga sići na 50.000 godišnje. Ako je istina za Novicu i Kovačevića, oni su ubedljivo najplaćeniji kod nas sa ispod 150.000 godišnje, što je suluda cifra za nas trenutno.

Što se Leandra tiče, ako u državi u kojoj "Ko pređe pola, dabogda mu crkla krava" mi moramo strance da imamo na centarhalfu, onda stvarno ne znam šta da kažem. Čak je i Bralić trošenje mesta stranca. Ali ajde, zna se koji su stranci za Lalata i zašto. A i sa Bralićem mislim da smo imali više sreće nego pameti. One priče o igraču koji je bio starter u Grčkoj nikako ne piju vodu, pošto je dovoljno pogledati gde je igrao pre te Grčke i koliko. Jednostavno, legli smo mu iz nekog razloga.

Sa pobrojanim domaćim strancima se slažem. Ta Letonija generalno može da nam bude izvor igrača, jer nismo mi toliko dobri da nam nisu dobri dobri(nije greška) igrači iz njihove lige(iz Litvanije i Estonije takođe). A iskreno, i dalje ne verujem u te priče oko Čabule. Da ne krene i on kao Fijero i Nigerijci iz Herte u Novi Sad, pa da nikad ne stigne.

Sisea mislim da je zapljunuo partizan, od početka(bio na probi, zadovoljio, pa ipak otišao u Pazar). Dečko je dobro odigrao sezonu i mislim da će ga odvesti/vratiti u BG. Kazačoks, Ortiz i Šimura bi mogli biti ozbiljna pojačanja za naše uslove. Pogotovo ako Ortiz proradi, a imam neki bizaran osećaj da će dečko da eksplodira ovde. Možda previše povlačim paralele sa Alfredom Morelosom... Mislim, opet kažem, sve su ovo lepe želje i kako bih se ja ponašao da igram Football Manager i nemam para, da klubu želim dobre finansije i dobru budućnost :) A opet reality check će vrlo verovatno biti vrlo bolan...
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Узео сам Парму да погледам јер ми је пала на памет да је увек имала гомилу играча на позајмицима. Тренутно имају 21 играча у разним клубовима, махом из Италијанских нижих лига. Једног играча су послали у Финску и једног у Малту. Верујем да смо ми примамљивији много од тих клубова и да нам на руку иде што углавном изборимо квалификације за некакву Европу. Могли смо њих, или било који други клуб јер сви гомилају играче, да пошаљу код нас на позајмицу уз договор о плаћању зараде. Можда би пристали да их они плаћају уз услов да играју. Наравно да је играч квалитетом довољно добар да унапреди игру нашег тима. Ако су цигани уболи оног Италијана ваљда и ми нешто можемо да средимо а да притом не платимо. Добро свима.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba

Sumnjam da je Bahebeck imao 350-400k godisnje u partizanu.
Mislim da je on negde na 200-250 k eur ali opet ko to moze da zna.

I ja nisam za Leandra ali on pada na um kao neko resenje jer su sa ekipom Proletera jos u toku priprema u Turskoj "novinari" sa Hot Sporta radili neke intervjue tu sa ekipom Proletera i bila je tu neka prica izmedju Leandra i nas. Ali iskreno ako je dostupan Tekijaski bio bii mnogo bolje resenje. Ne bih da osporavam kvalitete Leandra ali kao sto i ti kazes bolje mesto stranca popuniti nekim domacim fudbalerom.

Bralic je igrao kvalitetno i u Sirokom Brijegu sa njima je valjda uzeo kup i igrao u trecem kolu kvalifikacija za LE (nisam sto posto siguran). U AEL-u je igrao na dobrom nivou.
Sumnjam da je njega Lalatovic skautirao ili nesto slicno (mozda je pogledao dva klipa od po pet minuta) vise mislim da su ga menadzeri ponudili nakon odlaska Veselinovica i mi ga doveli.

Letonija, Litvanija, Gruzija itd... To su sve drzave gde mi mozemo cak dovoditi i neke njihove reprezentativce a o ostalim fudbalerima da ne pricam. Tu se mogu naci jeftiniji a cak i mozda kvalitetniji igraci u slicnom cenovnom rangu od nasih. Recimo Lucani nama trazili po recima Lalatovica 350-400k eur za tranafer Satare. A tamo garantovano mozemo naci mozda i boljeg stopera od Satare i bez obestecenja.

Mislim da partizan nece dovoditi Sise-a, bio je kod njih na probi
kod Milosevica i zadovoljio je ali je tad partizan bio popunjen na mestima dostupnim za strance i nisu zeleli da kao zvezda pola stranaca ne igra iz kolo u kolo. Sise-u istice ugovor i nista ga ne veze za Pazar.

Kazacoks je meni bas interesantan gledao sam Backu malo kada je tek stigao i bio jedobar ali cim su krenuli da gube vise nije igrao verovatno su zelelili i zele da uigravaju tim za drugu ligu.
Shimura je igrao i u evropi sa Spartakom i tu je igrao kvalitetno.
Ortiz mene nekako podseca na Ljorente-a svojim kretanjem i nacinom igre. Morelos je bio pun pogodak Rendzersa i ako bi ma trecinu doneo Ortiz od onoga sto je Morelos doneo Rendzersu, to bi bio pun pogodak. Ja dizem obe ruke za Ortiza.

@CRD FCB
Mi kao klub koji je u Srbiji pozicioniran na nekoj trecoj ili cetvrtoj poziciji a opet itekako poznat u Italiji smo itekako primamljivi klubovima iz Serije A-B za takve vrste saradnje ali mi ne moramo da budemo klub koji ce razigravati tudje fudbalere vec mnogo igraca bi dovodili i sa klauzulom otkupa ugovora ili sa pozajmicom do njihovog isteka ugovora.
To nisu igraci sa ogromnim platama.
I sam Falcineli nas je pohvalio pred dvomec sa Milanom.
Recimo sve veci broj zabara se odlucuje za odlazak iz Italije jer su vecito izmedju Serije B-C i tako stagniraju.
Fossati koji je vazio za itekako velikog talenta je na pozajmicu otisao iz Monze u Hajduk iz Splita koje od pre par meseci vodi Tramezani.
Mi kao klub uopste nismo lose pozicionirani na trzistu ali ipak finansije diktiraju sve. Ali i pored ogranicenih sredstava neka vrata su nam jos uvek koliko toliko otvorena.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mislio sam na Morelosa u periodu dok je igrao za HJK Helsinki. Tamo je eksplodirao.
ernesto

Post by ernesto »

Ortiz vec ima novi klub. Tako da nista od njega...
Banujte me molim vas :beg:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ernesto wrote:Ortiz vec ima novi klub. Tako da nista od njega...
Gde je otisao?
ernesto

Post by ernesto »

Deep Purple wrote:
ernesto wrote:Ortiz vec ima novi klub. Tako da nista od njega...
Gde je otisao?
Decko koji mi je to rekao, ne zna ni zemlju ni klub.
Samo mi je rekao da mu je menadzer nasao klub.
Stvarni velika steta,mislim da bi se samo tako uklopio kod nas!
Banujte me molim vas :beg:
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Golman Macve - vrhunski golman! Gledao sam ga na par utakmica, bukvalno je imao po 20 dobrih odbrana.
Uprava napolje!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Istocno stajanje wrote:Golman Macve - vrhunski golman! Gledao sam ga na par utakmica, bukvalno je imao po 20 dobrih odbrana.
zvezdin golman na pozajmici
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Imamo Toromana prvo on mora da dobije sansu.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Tako je, da dobije šansu kao Kordić svojevremeno, pa da gledamo svaki šut protivnika - pola gola.... :roll:
Turija

Post by Turija »

Meni Toroman deluje dosta dobro. No, videcemo.

Od svih sadasnjih igraca Bralic, Simic, Sanicanin deluju moderno i evropski, a donekle Djordjevic ( slabije defanzivno), Vukadinovic, Drincic (u nekim elementima, ipak, zastarelo) i Stojkovic ( ne znam da li da ga posmatram kao beka ili zadnjeg veznog?).

Ostali igraju statican i dekadentan fudbal. Nisu za evropsku Vojvodinu.

Mladje ne racunam, jer su, jos uvek, u pocetnom seniorskom razvoju.

To je neka moja procena, kao navijaca Vose, na osnovu onog sto se da videti na nasim utakmicama.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply