Ne moramo vise da se nerviramo

Idealan klub za njega.ssnigd wrote:Ode Lalat u smRad, kod junose.
Ne moramo vise da se nerviramo
Nesto ne verujem da ce rad ispasti.slanobarac wrote:Ako je vest tačna ja je pozdravljam. Tamo će biti svoj na svome. Što bi se reklo pravi čovek za kombinat.
Ipak mislim da je ovo patka jer kako će trofejni trener da vodi jednog drugoligaša?
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Q_4bp8bBNVw[/video]newnowapv wrote:"Čitao sam izjavu predsednika Vučića o tome da će da stane na put nekim stvarima u našem fudbalu i ja to apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, jer nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji, onda treba da vlada dokle god on to želi. Jer ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo i neka vlada još 50 godina. Ja mu držim palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere", zaključio je Lalatović.
Je bo te.
Батак, за Бога милога немојте.Lalatović u Radu?
Nenad Lalatović, čini se, ima novi klub u Srbiji.
Dosadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović postigao je dogovor i postaće novi šef struke Rada.
Kako prenosi "Meridijan" iskusni stručnjak seo je na klupu "građevinara".
Nešto ranije pojavila se i informacija da bi u slučaju odlaska Lalatovića, Vojvodinu preuzeo Radoslav Batak.
Lalatović je do sada vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Čukarički, Radnički i Vojvodinu u dva navrata.
Ja sam ga cisto naveo kao moju zelju skoro na forumu. Inace je on bio u pregovorima sa Batom pre desetak godina koliko se secam.Turija wrote:Koliko ima istine da dolazi Amar Osim?
Tata mu je bio veliko fudbalsko ime u veoma jakoj konkurenciji tadasnjih igraca i trenera.Valjda ima uticaja genetika?
S druge strane, na tu vest, neki lik napisa na jednom portalu: nemate dosta rakije.Da li je u pitanju samo zluradi komentar?
Dolazak Osima u Vosu bi bio velik medijski dogadjaj i fudbalski i siri drustveni. Nadam se da bi opravdao ocekivanja.
Glavni uslov je ispunio! Pa za boga miloga, jer mora svako cigansko pašče kod nas?????????Deep Purple wrote:Ja sam ga cisto naveo kao moju zelju skoro na forumu. Inace je on bio u pregovorima sa Batom pre desetak godina koliko se secam.Turija wrote:Koliko ima istine da dolazi Amar Osim?
Tata mu je bio veliko fudbalsko ime u veoma jakoj konkurenciji tadasnjih igraca i trenera.Valjda ima uticaja genetika?
S druge strane, na tu vest, neki lik napisa na jednom portalu: nemate dosta rakije.Da li je u pitanju samo zluradi komentar?
Dolazak Osima u Vosu bi bio velik medijski dogadjaj i fudbalski i siri drustveni. Nadam se da bi opravdao ocekivanja.
U tri ili cetiri navrata u proteklih desetak godina on se povezivao sa nama. Amar da je ljubitelj alkohola ljubitelj je ali to su komentari navijaca konkurentnih timova. Ali izgleda da smo doveli novog trenera i da je to Slavoljub Djordjevic iz Radnika. Neka povede Makarica sa sobom. Ne znam sta da mislim o "Psiholjubu"