Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ssnigd

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by ssnigd »

Ode Lalat u smRad, kod junose.
Ne moramo vise da se nerviramo :mrgreen:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

ssnigd wrote:Ode Lalat u smRad, kod junose.
Ne moramo vise da se nerviramo :mrgreen:
Idealan klub za njega.
Io odio Belgrado
newnowapv

Post by newnowapv »

"Čitao sam izjavu predsednika Vučića o tome da će da stane na put nekim stvarima u našem fudbalu i ja to apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, jer nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji, onda treba da vlada dokle god on to želi. Jer ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo i neka vlada još 50 godina. Ja mu držim palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere", zaključio je Lalatović.

Je bo te.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako je vest tačna ja je pozdravljam. Tamo će biti svoj na svome. Što bi se reklo pravi čovek za kombinat.
Ipak mislim da je ovo patka jer kako će trofejni trener da vodi jednog drugoligaša?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote:Ako je vest tačna ja je pozdravljam. Tamo će biti svoj na svome. Što bi se reklo pravi čovek za kombinat.
Ipak mislim da je ovo patka jer kako će trofejni trener da vodi jednog drugoligaša?
Nesto ne verujem da ce rad ispasti.
Vise mi lici kao novi projekat za Ligu konferencije i da ce u klub uci ozbiljan novac. A Lalatovic ide tamo gde dolazi novac.
Sto bi rekao Balasevic ,,...ja sam takvog dojma".
No, ubrzo cemo videti.
Lalatovic je trener koji ne moze ostati, ni u jednom klubu, vise od godinu dve. Toliko se moze izvuci maksimum od ekipe na motivaciju i novac u novom klubu. Posle tog vremena nestane i novca i motivacije, a ne stvori nove igrace za dalji rad kluba. Onda sledi neprijatan rastanak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

newnowapv wrote:"Čitao sam izjavu predsednika Vučića o tome da će da stane na put nekim stvarima u našem fudbalu i ja to apsolutno podržavam. Od leta kod nas mora sve da se radi čisto i ne sme nijedna greška da bude namerna. Drago mi je što je javno rekao da će naš fudbal biti bolji za 50 odsto, jer nismo zaslužili da UEFA tako piše o nama. Nemoguće je da neki klub veže 20 pobeda, pa čak i šest, sedam, to nije realno što se dešava kod nas. Apsolutno mu verujem na reč da će stati svemu tome na put i ako uspe da promeni i fudbal u Srbiji, onda treba da vlada dokle god on to želi. Jer ako i u tome uspe, što niko nije u poslednjih 15 godina, onda mi boljeg nemamo i neka vlada još 50 godina. Ja mu držim palčeve od sveg srca, jer bi to bilo dobro i za klubove i za igrače i za navijače, pa i za nas trenere", zaključio je Lalatović.

Je bo te.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Q_4bp8bBNVw[/video]
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Koliko ima istine da dolazi Amar Osim?
Tata mu je bio veliko fudbalsko ime u veoma jakoj konkurenciji tadasnjih igraca i trenera.Valjda ima uticaja genetika?
S druge strane, na tu vest, neki lik napisa na jednom portalu: nemate dosta rakije.Da li je u pitanju samo zluradi komentar?

Dolazak Osima u Vosu bi bio velik medijski dogadjaj i fudbalski i siri drustveni. Nadam se da bi opravdao ocekivanja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1853510
Lalatović u Radu?
Nenad Lalatović, čini se, ima novi klub u Srbiji.

Dosadašnji trener Vojvodine Nenad Lalatović postigao je dogovor i postaće novi šef struke Rada.

Kako prenosi "Meridijan" iskusni stručnjak seo je na klupu "građevinara".

Nešto ranije pojavila se i informacija da bi u slučaju odlaska Lalatovića, Vojvodinu preuzeo Radoslav Batak.

Lalatović je do sada vodio Srem, Proleter, Voždovac, Napredak, Crvenu zvezdu, Borac, Čukarički, Radnički i Vojvodinu u dva navrata.
Батак, за Бога милога немојте.
ernesto

Post by ernesto »

Moja licna zelja je Nebojsa Vignjevic.
Banujte me molim vas :beg:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Lalatović u Radu, Batak u Vojvodini?

Kako je već u mnogo navrata ovde na forumu izrečeno, da staviš Pajtone i Nadrealiste za isti sto, podrobno im predstaviš kontekst i pustiš ih, ne bi se ni približili ovakvom apsurdu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote:Koliko ima istine da dolazi Amar Osim?
Tata mu je bio veliko fudbalsko ime u veoma jakoj konkurenciji tadasnjih igraca i trenera.Valjda ima uticaja genetika?
S druge strane, na tu vest, neki lik napisa na jednom portalu: nemate dosta rakije.Da li je u pitanju samo zluradi komentar?

Dolazak Osima u Vosu bi bio velik medijski dogadjaj i fudbalski i siri drustveni. Nadam se da bi opravdao ocekivanja.
Ja sam ga cisto naveo kao moju zelju skoro na forumu. Inace je on bio u pregovorima sa Batom pre desetak godina koliko se secam.
U tri ili cetiri navrata u proteklih desetak godina on se povezivao sa nama. Amar da je ljubitelj alkohola ljubitelj je ali to su komentari navijaca konkurentnih timova. Ali izgleda da smo doveli novog trenera i da je to Slavoljub Djordjevic iz Radnika. Neka povede Makarica sa sobom. Ne znam sta da mislim o "Psiholjubu"
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote:
Turija wrote:Koliko ima istine da dolazi Amar Osim?

Ja sam ga cisto naveo kao moju zelju skoro na forumu. Inace je on bio u pregovorima sa Batom pre desetak godina koliko se secam.
U tri ili cetiri navrata u proteklih desetak godina on se povezivao sa nama. Amar da je ljubitelj alkohola ljubitelj je ali to su komentari navijaca konkurentnih timova. Ali izgleda da smo doveli novog trenera i da je to Slavoljub Djordjevic iz Radnika. Neka povede Makarica sa sobom. Ne znam sta da mislim o "Psiholjubu"
Glavni uslov je ispunio! Pa za boga miloga, jer mora svako cigansko pašče kod nas?????????
Kup je nas!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Nema ovde sreće, pa to ti je... Ne sme se ni slučajno ma ni u Mađarsku pogledati, da ne iskoči ne-daj-bože neko ime koje nije duboko u ovom mulju... Dobrodošao cigane Slavoljube. Čim sedneš, a mi ćemo da te teramo... Bar ja hoću.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
torrente

Post by torrente »

tražili ste- gledajte...(dobra emisija je bila ko se seća) :lol:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Opet se zapostavlja Jašar :roll:
Io odio Belgrado
Post Reply