Kriminal u srpskom fudbalu
- Deep Purple
Re: Kriminal u srpskom fudbalu
@Slanobarac
https://direktno.rs/sport/fudbal/349967 ... i-sud.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://direktno.rs/sport/fudbal/349967 ... i-sud.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- slanobarac
Pročitao sam ja to i ranije nego ne mogu da verujem da naš fudbaler ne može da se obrati Fifa jer i mi mi smo članovi te organizacije. Znači oni su iznad naših propisa. Obrate se sportskom sudu u Švajcarskoj i rešeno.
Inače je taj portal pro opozicioni i normalni su takvi tekstovi jer treba bušiti ovaj korumpiran sistem na svim poljima.
Inače je taj portal pro opozicioni i normalni su takvi tekstovi jer treba bušiti ovaj korumpiran sistem na svim poljima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Tu vest je podelio na svoj twitter nalog Mirko Poledica.
- Deep Purple
I sta kaze svevisnji krece u borbu protiv fudbalske mafijaske bande, neka krene od Beograda i crvene petokrake nadam se da su mu javili da tamo stoji njegova slika da se ne iznenadi prilikom akcije.
Данас је Колубара код куће победила првопласирани Раднички КГ и тако дошла на позицију број два. Кабел пао на треће место.
Занимљив је ток ове утакмице. Раднички поведе у 30. минуту. Почетак другог полувремена, 53. минут и играч Радничког добија други жути картон. Након тога три гола Колубаре за сигурну победу и пут ка Суперлиги. Кладионичарским речником, дошло је из двојке у кеца.
Занимљив је ток ове утакмице. Раднички поведе у 30. минуту. Почетак другог полувремена, 53. минут и играч Радничког добија други жути картон. Након тога три гола Колубаре за сигурну победу и пут ка Суперлиги. Кладионичарским речником, дошло је из двојке у кеца.
-
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1854158" onclick="window.open(this.href);return false;
Na ovako nesto sam mislio kad sam napisao da treba alarmirati UEFU i FIFU,neko me je nazvao budalom jer ocekujem da nam neko spolja nesto resi(kao i DEA sto je krenula da hapsi kriminalce kod nas).Evo ovo se desava bez bilo cijeg poziva na neregularnosti u nasoj ligi ,zamislite da se neko izdigne i sakupi sva tendeciozna sudjenja kod nas.Ja bi trazio da sve meceve sude stranci,dzaba nama i VAR sa ovakvim sudijama.Doduse ne bi mi ni tad krenuli na titulu jer nam uprava slavi titule drugih klubova al opet se nadam da cemo i to resiti.Strane sudije i da se smanji liga na 14 klubova,za pocetak.
Na ovako nesto sam mislio kad sam napisao da treba alarmirati UEFU i FIFU,neko me je nazvao budalom jer ocekujem da nam neko spolja nesto resi(kao i DEA sto je krenula da hapsi kriminalce kod nas).Evo ovo se desava bez bilo cijeg poziva na neregularnosti u nasoj ligi ,zamislite da se neko izdigne i sakupi sva tendeciozna sudjenja kod nas.Ja bi trazio da sve meceve sude stranci,dzaba nama i VAR sa ovakvim sudijama.Doduse ne bi mi ni tad krenuli na titulu jer nam uprava slavi titule drugih klubova al opet se nadam da cemo i to resiti.Strane sudije i da se smanji liga na 14 klubova,za pocetak.
Ne bih bas toliko verovao ovom sadasnjem b92. Sve je to ista bagra.
Uefi je bitan novac. Odavde mogu jeftino da se pazare talenti i to je to. Sve drugo im je nebitno
Uefi je bitan novac. Odavde mogu jeftino da se pazare talenti i to je to. Sve drugo im je nebitno
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
-
Контам где има дима има и ватре,бар ће нас пратити убудуће.Само хоћу да кажем да није безазлено указати УЕФА на намештања.
- gospodinFKV
https://direktno.rs/sport/fudbal/350478 ... vezda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Suska se da sin ulazi u smrad i da se zato trenutno drze u ligi. Otuda i glasina da spremaju tim za vrh i da pecaju Lalatovica...
Suska se da sin ulazi u smrad i da se zato trenutno drze u ligi. Otuda i glasina da spremaju tim za vrh i da pecaju Lalatovica...
- Red Marquis
- Moderator
Ja : Nikad mi nijedan klub neće biti antipatičniji od zvijezde - Danilo+neonacistički smRad+Lalatović. Challenge accepted.gospodinFKV wrote:https://direktno.rs/sport/fudbal/350478 ... vezda.html
Io odio Belgrado
Kanda dobijamo i treceg blizanca...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Deep Purple
https://www.maxbetsport.rs/crno-nam-se- ... pe-281605/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da od ovoga nema nista ali mozda ne bi bilo lose da se desi i restartuje nas fudbal a pogotovo blizance jer em sto namestaju igraju se i pijanih milionera, sve je otislo predaleko.
Da se vrati na fabricka podesavanja ceo savez.
Mislim da od ovoga nema nista ali mozda ne bi bilo lose da se desi i restartuje nas fudbal a pogotovo blizance jer em sto namestaju igraju se i pijanih milionera, sve je otislo predaleko.
Da se vrati na fabricka podesavanja ceo savez.
Jedino da izbace i reprezentaciju (sve selekcije) i da desertifikuju i pojedince (da ne mogu igraci / treneri / menadzeri sa srpskim pasosem da se bave fudbalskim poslom u bilo kom klubu ili organizaciji pod okriljem FIFA). Znam, bilo bi to izuzetno nefer prema velikom broju postenog sveta ali samo bi to stvorilo dovoljni pritisak i kriticnu masu da inicira sustinske promene. Jer sve dok mafija moze da valja svoju robu napolje njima je sve 5.
A sustinske promene moraju na neki nacin da ukljuce rasformiranje blizanaca i njihovo trajno uklanjanje iz srpskog fudbala. To je toliko duboko bolesno da se ne moze leciti i samo amputacija daje nekakve minimalne sanse da ono sto preostane mozda stane ponovo na noge i prezdravi. Svako resenje u kojem ostaju czv i par je samo guranje stvari pod tepih do neke sledece intervencije spolja.
Mada nista od ovog svega nece biti.
A sustinske promene moraju na neki nacin da ukljuce rasformiranje blizanaca i njihovo trajno uklanjanje iz srpskog fudbala. To je toliko duboko bolesno da se ne moze leciti i samo amputacija daje nekakve minimalne sanse da ono sto preostane mozda stane ponovo na noge i prezdravi. Svako resenje u kojem ostaju czv i par je samo guranje stvari pod tepih do neke sledece intervencije spolja.
Mada nista od ovog svega nece biti.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Evo, čovek sve lepo objasnio.
https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-se-n ... ta-za-sve/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://nova.rs/sport/fudbal/nikad-se-n ... ta-za-sve/" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Sve je poznato godinama. Nije to od snsa. Ista je to bagra, samo je odelo promenjeno.
I ko ce da hapsi i procesuira. Sns i sps sami sebe?
I ko ce da hapsi i procesuira. Sns i sps sami sebe?
Gojko Kacar wrote: