Transferi
Re: Transferi
Meni je neverovatno koliko čovek ima lošu tehniku šuta
Barem na izveštaju sa Mačve, deluje da je gol dao slučajno, a akciju dve posle, šut mu deluje nestvarno loše... A špic je.

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... ana-437993" onclick="window.open(this.href);return false;
Opet 0 dinara. Žao mi jedino Bralića, ostalo je rezonski.
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... ralic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... ralic.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Bralic, Stojkovic, igraci koje treba zadrzati.
Toj grupi bih dodao i Sanicanina, no on je odlucio da naplati igre i ode.
Toj grupi bih dodao i Sanicanina, no on je odlucio da naplati igre i ode.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Deep Purple
Po svemu sudeci bar dva stopera ce stici u nadolazecem prelaznom roku. Preporucio bih Aleksandra Vasiljevica iz Metalca. Ima 19 godina, odigrao 36 meceva, problem je ugovor do 2023 jer nas to dovodi do placanja potencijalnog obestecenja a slozicemo se to je malo verovatno. Ali eto to je po meni sjajna zamena za jednog od odlazecih stopera.
- Deep Purple
Ne znam gde da napisem ovo pa cu ovde.
Prica se da partizan pravi saradnju sa Juventusom gde ce Juventus iz njihovog B tima (ili mladog koji se takmici u primaveri) slati fudbalere u partizan.
Pre par meseci ovde se vodila diskusija o tome kako bi mi mogli da napravimo saradnju sa nekom ekipom is Serije A ili B.
Ako se vec okrecemo mladjim fudbalerima onda bi mozda bilo i korisno da se ostvari neka saradnja na tom nivou. Neki ce se u zavisnosti od ucinka vratiti u Italiju a neki ce i ostati u nasem u klubu. Dobit bi bila obostrana.
Prica se da partizan pravi saradnju sa Juventusom gde ce Juventus iz njihovog B tima (ili mladog koji se takmici u primaveri) slati fudbalere u partizan.
Pre par meseci ovde se vodila diskusija o tome kako bi mi mogli da napravimo saradnju sa nekom ekipom is Serije A ili B.
Ako se vec okrecemo mladjim fudbalerima onda bi mozda bilo i korisno da se ostvari neka saradnja na tom nivou. Neki ce se u zavisnosti od ucinka vratiti u Italiju a neki ce i ostati u nasem u klubu. Dobit bi bila obostrana.
- gospodinFKV
Cekajte da Kezman resi Benfiku...strpljenja!
Sto se stopera tice, ako ostanu Kovacevic i/ili Devetak, onda definitivno neko od mladjih. Jelicic je bonus jos samo naredne sezone, ja mislim. Ne bi bilo lose da dobije minute on, a Jelenkovic sa klupe.

Sto se stopera tice, ako ostanu Kovacevic i/ili Devetak, onda definitivno neko od mladjih. Jelicic je bonus jos samo naredne sezone, ja mislim. Ne bi bilo lose da dobije minute on, a Jelenkovic sa klupe.
Nisam skontao Benfika referencu, jel propuštam neku informaciju iz "štampe"?
Slažem se sa gospodinom po pitanju halfova. Devetak-Kovačević je sasvim pristojan par za naše uslove, uz dva mladića i Novicu kojeg očigledno vole da spuste na halfa, sasvim dovoljno.
Slažem se sa gospodinom po pitanju halfova. Devetak-Kovačević je sasvim pristojan par za naše uslove, uz dva mladića i Novicu kojeg očigledno vole da spuste na halfa, sasvim dovoljno.
Bila je Benfika aktuelna priča kad je Kežman bio u klubu, pre 8 godina 

U je, al sam ja to potisnuo 
Svaka čast na podsećanju

Svaka čast na podsećanju
Jel se zna nešto novo po pitanju igrača jel neko pristao na produžetak ugovora? Jel ostaje Aranđel, Čović, Đorđević?
Za sada ništa. Po svemu sudeći Čova će po našim glasovima biti igrač sezone, a i kakve je partije pružao treba da se šutamo u dupe od sreće ako odluči da ostane...fare wrote:Jel se zna nešto novo po pitanju igrača jel neko pristao na produžetak ugovora? Jel ostaje Aranđel, Čović, Đorđević?

- Deep Purple
Covic ima ugovor i za sledecu sezonu.
Merebina sledeća stanica NS da li to nešto znači videćemo
.

- Neizlecivi
Auuu kako je Merebasvili zagolicao mastu ovim storijem na Instagramu
Ne znam u kakvoj je formi, ali da bi nas obradovao, verujem da bi!

Ne znam u kakvoj je formi, ali da bi nas obradovao, verujem da bi!