Upravo procitao vest na Moacartu,usao u komentare i najezih se. S obzirom na podneblje gde i vreme u kom zivimo onakvi komentari su nesto najbolje sto sam citao zadnjih godina!!! SLAVKO

On nakon drugog kola nije bio ni u top 6-7 igraca. I ne mogu da se slozim jer mislim da smo ga mi cak nagradili a ne sikanirali. U bilo kom drugom klubu on bi dobio tribinu nakon odbijanja ugovora i pregovaranja sa drugim klubovima. Ja ovim ne osudjujem Sanicanina i zelim mu srecu jer je sjajan momak i dobar igrac i zasluzio je da dobije odlicnu platu ali osudjivati zbog ovoga klub i trenera ipak mislim da je preterano. Sanicanin i menadzer su napravili ozbiljnu gresku i ispustili su transfer u lige petice ili u Tursku, Portugalsku i Rusku ligu. Mogli su da potpisu ugovor na jos godinu dana uz neku klauzulu od 100k. Klub povrati ulaganja u njegovu platu a on odigra svaki minut i ode eto u Udineze po Vojinim recima. Ali ljudi su gledali i videli da nije bio redovan i to sto je odigrao je bilo na veoma losem nivou. Dosta bodova nas je kostao direktnim greskama. A opet iz Vose je zaigrao za reprezentaciju. A po onome sto sam cuo na kraju je imao ponudu iz neke ekipe sa sredine tabele Poljske lige i partizana.slanobarac wrote:Nije mi drago što je otišao u crnaali odradio je pošteno i uz Bralića bio naš najbolji igrač. Lalatović ga je od Turske šikanirao i svaka mu čast što je to stoički izdržao. Želim mu da što pre ode u neku kvalitetniju ligu jer je to zaslužio.
Potpuno se slazem.Deep Purple wrote:On nakon drugog kola nije bio ni u top 6-7 igraca. I ne mogu da se slozim jer mislim da smo ga mi cak nagradili a ne sikanirali. U bilo kom drugom klubu on bi dobio tribinu nakon odbijanja ugovora i pregovaranja sa drugim klubovima. Ja ovim ne osudjujem Sanicanina i zelim mu srecu jer je sjajan momak i dobar igrac i zasluzio je da dobije odlicnu platu ali osudjivati zbog ovoga klub i trenera ipak mislim da je preterano. Sanicanin i menadzer su napravili ozbiljnu gresku i ispustili su transfer u lige petice ili u Tursku, Portugalsku i Rusku ligu. Mogli su da potpisu ugovor na jos godinu dana uz neku klauzulu od 100k. Klub povrati ulaganja u njegovu platu a on odigra svaki minut i ode eto u Udineze po Vojinim recima. Ali ljudi su gledali i videli da nije bio redovan i to sto je odigrao je bilo na veoma losem nivou. Dosta bodova nas je kostao direktnim greskama. A opet iz Vose je zaigrao za reprezentaciju. A po onome sto sam cuo na kraju je imao ponudu iz neke ekipe sa sredine tabele Poljske lige i partizana.slanobarac wrote:Nije mi drago što je otišao u crnaali odradio je pošteno i uz Bralića bio naš najbolji igrač. Lalatović ga je od Turske šikanirao i svaka mu čast što je to stoički izdržao. Želim mu da što pre ode u neku kvalitetniju ligu jer je to zaslužio.
A u partizanu nece sem plate dobiti nista epohalno u odnosu na nas. Borba za drugo mesto, kup. Malo veca ambicija u evropi, vise medijski zastupljen ali i mnogo veci pritisak. Gde se svaka greska broji 10x