Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Pripreme

Post by Deep Purple »

Super za sad. Rival po meri izgledamo dosta bolje nego u prethodnim mecevima. Steta za promasaj Simica da je tu bio Covic vadila bi se lopta iz mreze. Simic je sjajan, nmg da ga uhvate 1 na 1, da se malo vise koncentrise i da donosi bolie odluke i bice on super.
ssnigd

Post by ssnigd »

Gde gledate tekmu? Na novosadskoj je nema, kao ni na youtube kanalu
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd wrote:Gde gledate tekmu? Na novosadskoj je nema, kao ni na youtube kanalu
Arena Sport 1, izgleda da nisu dozvolili NSTV i YT kanalu. Glupost.
ssnigd

Post by ssnigd »

Hvala na informaciji. Ne cudi nista za arenu.
Ako neko ima link na kome moze da prati arenu, bio bih mu zahvalan da postavi :)
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nemam link za arenu...
Bjekovic razbio Lovrica a on je jedan od najboljih fudbalera u HNL-u. Sjajma asistencija Bjeke ka Simicu.
Turija

Post by Turija »

Mnogo bolje smo izgledali i kolektivno i individualno.
Od nasih mladih igraca se najvise istakao Miletic, ako vec Bjekovica racunamo kao prvotimca.

Bastajic, odmah, gol. Ume i da stane na loptu. Bice pojacanje.
Simic samo da popravi realizaciju, sto mu je najslabiji element i bice top igrac.
Mnogo bolje smo poziciono stajali ( mozda i sto je slabiji protivnik od Maribora?). Ponekad, jos uvek, daleko od protivnickog igraca, ali se vidi napredak.

Dobar ce biti i Busnic( visok, snazan, okretan), a i Cucin. Steta je sto se Cucin i Bjekovic bore za istu poziciju, kao i Topic i Miletic. Meni Miletic, trenutno, u prednosti.
Kovacevic da popravi iznosenje lopte i duzi pas, a smanji preostre startove i bice OK.
Imamo i dobar prosek visine ekipe.

Zukic jos malo brze sa loptom i moze kreirati napad.
Prekidi su nam bolji, nego sa Drincicem, ali sa Drincicem smo imali vecu sigurnost na terenu u duelima i sa loptom.

Sad samo rad, rad i rad. Rekao i Djordjevic posle meca da imamo 5 mladih igraca koji mogu biti perspektiva Vose. Meni se svidja sto je posteno dao sansu svim igracima, pa ko bude bolji. To kod Lalatovica nismo imali.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Pobeda znaci na kraju, posebno posle tragicnih igara protiv Maribora i Mure. Za podizanje poljuljanog samopouzdanja i eliminaciju straha.
Ne treba se zavaravati sa ovim, nego nastaviti sa radom.
Daleko smo od idealnog.
Gojko Kacar wrote:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Turija wrote:Ponekad, jos uvek, daleko od protivnickog igraca, ali se vidi napredak.
Mislim da je to trenutno i zamisao, kao potpuni zaokret u odnosu na Lalatovicevu taktiku visokog presinga. Probao je da izgura taktiku iz prvog mandata, bez igraca iz prvog mandata, i kakve smo golove primali, to je bilo jezivo, a ni blizu efikasni. Ovako, zgusnemo igrace blize golu, prepustimo im loptu i teramo na suteve s distance. Zato se i isticu golmani nasi toliko ove pripreme. To ce paliti u 80% utakmica ovde, pogotovo na strani, ali dovoljan je nekad jedan sut da se namesti i oje*ace ti ceo koncept, jer onda ekipa mora da menja sistem sa golom zaostatka. Takodje, tranzicija mora biti mnoooogo brza i iskreno se nadam da cemo to dobiti u potencijalnom novom spicu. Nesto slicno onome sto smo igrali u eri Abubakara. Pustis, sacekas, to su srpski klubovi - mrljavice loptu na 40m, izgubice je, sevnuce kontra i neko od nasih ce to ispratiti. Ipak, za to nam treba barem jos jedan igrac brzine Birmancevica recimo.

Iako uvek vise volim presing, cinjenica je da fudbaleri u Srbiji nemaju fizicke predispozicije da to rade konstantno 90min, a bogami ni nivo profesionalnosti (splavarenje, ishrana,...), ni roster da se rotiraju, tako da ovo i nije preterano losa ideja, pogotovo u prva dva kola.
Danilo

Post by Danilo »

Trebate imati na umu da zadnjih 6 meseci nasi igraci nisu imali ni postene treninge , zbog toga im jako tesko padaju pripreme odnosno javljaju se povrede.Uostalom videli smo kako smo igrali utakmice zadnjih 6 meseci.Ubedjen sam da smo imali snage i treninge da smo ladno mogli izbaciti Partizan u kupu.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija

Videcemo kakva ce biti uloga Baste kada se vrate Neskovic i Vukadinovic. Simic je meni suvo zlato ovog tima i ubedjen sam da je to igrac sa 15 golova u nogama u nasoj ligi.

Gorica je bila hit Hrvatskog prvenstva prosle sezone i do poslednjeg kola je bila treca i igrala ozbiljan fudbal ali su pali u poslednjia 3-4 kola i ispustili evropsku vizu. Pobedili Hajduka 3/4, Osijeka 2/4 uz jedan remi imaju oni dosta kvaliteta.

Busnic je bio odlican juce i steta sto onakva dodavanje nije umeo Zukic da iskoristi jer se previse namestao (njegov najveci problem) i propalo je fantasticno dodavanje.
Odlicna je stvar sto se igraci slicnog kvaliteta bore za mesto.
Kod bekova je odlicna stvar je su igraci drugacijih larakteristoka dok je kod igraca u veznom redu najveci problem sto su slicnih atributa, slozici se i meni je Miletic u prednosti ali tek je pocetak prvenstva sve ce se pokazati.
Meni oni lice na Jovancica samo sa mnogo vecim potencijalom.

Ja iskreni nisam odusevljen prekidima i mislim da mora jos dosta ja te da se radi i da se pronadje neko ko ce da ih izvodi kao prva opcija. Kakav je Bastajic u tom pogledu?

Najavljena su jos tri pojacanja nakon meca (levi bek, levi stoper ako se ne varam i spic) uz nadnju da ce stici do Makabija ako sam dobro razumeo.

Steta je sto Toroman nije dobio sansu da brani i to mi je jedina zamerka ali izgleda da Djordjevic i Zakula nisu trenutno zadovoljni sa njim.

Covic moze i mora mnogo bolje mozda cak i na spica pre nego na poluspica ili da mu se nadje neka bolja uloga jer je nekako neodredjen bio ma pripremama.

Primetio sam da kada pokrecemo napade jedan od zadnjih veznih (Busnic/Miletic) bi se spustio u liniju stopera i bio izmedju njih gde bi oni sirili do bokova a bekovi bi otisli visoko i na taj nacin bi stvorili sebi vise prostora i to je novitet u odnosu na prethodne pripremne meceve i to mi se svidja.

Interesantno je i kako se medijima uvek neka nasa pobeda provuce i ne objave je ali zato poraz od Maribora mi je iskakao iz frizidera. O mecu sa Slaskom i Goricom ni reci.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Najzad sam zadovoljan kako smo odigrali. Puno mi je srce kada vidim toliko nasih klinaca na terenu. Kada se vrate povredjeni igraci plus pojacanja, moze ova ekipa da igra dobar fudbal.
Posle duzeg vremena da pohvalim i nekog naseg trenera, covek svih 90 minuta se cuje, grdi, savetuje... Verujem da moze da izvuce maksimum iz ove ekipe.
Uprava napolje!
Само ти_1914

Post by Само ти_1914 »

Одгледао сам само друго полувреме морам да признам да није било лоше.
Против Муре сам одгледао целу и јако сам се разочарао. Буквално нема разлике у игри сада и под Лалатом,
пре свега мислим на улаз у игру од голмана, дакле када треба да кроз пас и посед пренесемо лопту на противничку половину,
то никако нисмо успевали и то је УЖАС као и код Лалата.
Када ми неко каже да је Воша играла леп и квалитетан фудбал са Лалатом, знам да тај о фудбалу не зна ништа и не расправљам се.
Ова утакмица против Горице (друго полувреме сам гледао) било је сасвим пристојно и задовољан сам неким сегментима игре.

Баста одмах гол ! Хвалио сам га раније јер га познајем добро и као играча и као човека. Постаће љубимац навијача верујте ми.
Цуцин и Бјековић по асистенцију ако се не варам стим што је ово друга већ Бјековићу на припремама.
Цуцун ме позитивно изненадио нека настави овако, али и даље предност дајем Бјековићу и он мора да игра прву.

Мали офф.
Да ли можда имате или знате неког да има журнал од 16-ог Јуна, на првој страни је наслов нешто као "СТИГАО ВАР У СРБИЈУ".
Јако ми је битно да пронађем тај журнал, частићу оног ко ми помогне, и не вреди у електронској форми јер нема све као у штампаном издању. :cheers: :cheers:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Jel' ima negde nesto detaljnije o toj navodnoj generalki 7. ili 8. jula protiv Makabija (kojeg tacno Makabija?), ne mogu nigde da nadjem informaciju osim one sture izjave trenera u Dnevniku? Sad ce to za 3-4 dana, trebalo bi da se sve vec zna...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Radoye wrote:Jel' ima negde nesto detaljnije o toj navodnoj generalki 7. ili 8. jula protiv Makabija (kojeg tacno Makabija?), ne mogu nigde da nadjem informaciju osim one sture izjave trenera u Dnevniku? Sad ce to za 3-4 dana, trebalo bi da se sve vec zna...
Makkabi Netanja ako sam dobro cuo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Izgleda nista od Makabija, ne spominje se ovde?

https://www.fkvojvodina.rs/vosa-doputov ... sloveniji/" onclick="window.open(this.href);return false;
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply