Misliš da mi ne bi voleli Titulu, kao ti? Ali, do nje se ne može doći samo tako što se ona više želi od drugih i što ćemo sve poteze Kluba hvaliti.Dobronamerna kritika (a ovde je od svakog člana ona takva) ne dozvoljava ,,spavanje na lovorikama,, jer sport uljuljkivanje ne trpi i obija se vrlo brzo o glavu.
Vojvodina uz dobre trenutne rezultate mora povratiti i svoj tradicionalni imidž, na čijim temeljima se i prepoznaje slavno ime.Da su u pitanju samo titule, pa ja bih onda navijao za zvezdu i partizan i imao bih ih svake godine. Sigurno, bez puno stresova i nerviranja.,,Uživao,, bih i lakonski zaj...vao okolinu tj Slaninare, kako su slabi i nikad je više neće osvojiti.
Da bi nešto trajalo i bilo stalno veliko mora biti na čvrstim temeljima.U pravu je čika toma kad kaže da igrači ne mogu biti samo igračine, već i ljudine.Mi nismo Čelsi, niti ćemo ikada biti, da su nedeljne plate igrača desetine hiljada evra, pa onda svi grebu za pare (sa karakterom ili bez njega).Da nije bilo tog karaktera, da li bi okrenuli, (samo sa dobrim fudbalerima) sva ona minusna otvaranja utakmica, nesrećne i nespretne golove od 0:1 ili 0:2 na 4:2 ili na 3:3.
Ovaj forum se malo razlikuje od ostalih ,,Ultra navijačkih,, baš po tome što skreće pažnju na neke faktore od uticaja na igru i atmosferu.Da li će neko hteti to da primeti ili će se žestiti i nervirati na svaku pomisao kritike, stvar je ličnog izbora.
Pozdrav
PS
Znaš šta mi je najkrivlje?To što su mnoga imena spominjana ovde kao naše želje za igračka pojačanja Vojvodine, završila u partizanima. A, njihov otpisani igrač sa Kipra kod nas.Pre neki dan Vještica, danas evo i Lakić je crno beli.Da li to gsn Tomić zaviruje (ili ima dojavu