Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Dragojlo

Re: Transferi

Post by Dragojlo »

Ovaj tim ne sluti ni na šta više nego gol - razliku otprilike minus deset u prva tri kola.... A za posle isto tako.... :cry:
slanobarac

Post by slanobarac »

A šta očekivati kad su "pojačanja" igrači timova ispali iz ove lige?
Žongliraćemo između play off-a i play out-a. Sve iznad toga bilo bi prijatno iznenađenje.
Ajd' neka me demantuju i bilo bi mi drago. Kako se ono kaže, "naši su pa makar i usrani."
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:A šta očekivati kad su "pojačanja" igrači timova ispali iz ove lige?
Žongliraćemo između play off-a i play out-a. Sve iznad toga bilo bi prijatno iznenađenje.
Ajd' neka me demantuju i bilo bi mi drago. Kako se ono kaže, "naši su pa makar i usrani."
Od kada kvalitet fudbalera odredjuje to da li je njegov tim bio prvi ili ispao u prethodnoj sezoni? Mislim da je to ipak individualan kvalitet i da to nema veze sa tim na kojoj poziciji je bio plasiran tim za koji je taj fudbaler nastupao. Mozemo da se vodimo onom pa da zna nesto ne bi igrao u ekipi koja je ispala ali slozicemo se da ipak u fudbalu to nije dokaz kvalitet niti timski sport funkcionise na taj nacin. A koliki kvalitet imaju ce pokazati uskoro.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Marko Mandić, jedan od plejade desnih bekova koje imamo je predstavljen u Bačkoj Palanci. Ne navodi se tip transfera.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Bivsi klubovi igraca nisu toliko bitni, pa Stanisavljevic je dosao iz Donjeg Srema, a Ozegovic iz cacanskog Borca, pa su opet pokazali odredjeni individualni kvalitet, a i timski su se dobro uklopili, te smo iznenadili Sampdoriu 0:4.

Ili drugi skoriji primer, kosarkaska reprezentacija Srbije. Dzabe sto su nam dosli Marjanovic i Bjelica iz NBA i Teodosic kao MVP Evrokupa, kad ekipa nije bila kompatabilna.

Jos je rano za bilo kakvu ocenu. Ocekivanja nemam, ova ekipa mi deluje kao da moze da pobedi svakog, a i da izgubi od svakog. (Mada neka moja predikcija je da ce Bastajic pokidati kad bude fizicki spreman :mrgreen: )
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote: Mislim da je to ipak individualan kvalitet i da to nema veze sa tim na kojoj poziciji je bio plasiran tim za koji je taj fudbaler nastupao.
S ovim se u potpunosti slazem. Kad vidis da igrac vuce los tim i znas da bi taj tim bio upola gori bez njega, apsolutno zasluzuje sansu u boljem timu. U nekom sretnijem vremenu, njegov iskorak bi bio u pravcu Krusevca, Lucana, Gornjeg Milanovca, dok bi nase mete bile Tufa, Docic, Pavkov,...

Nazalost, vise nismo taj klub i Bastajic, Cucin i Busnic su nasa realnost, i nesto najbolje sto klub u nasoj trenutnoj situaciji i stanju moze da priusti.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Bar će nama navijačima/simpatizerima biti interesantno, pošto će nam svaka utakmica biti borba za goli superligaški život, pa ćemo navijati sa više žara i biti veće paljevine
...
fare

Post by fare »

Bez spica,levog beka i prednjeg veznog (pleja) mi ove godine play off necemo videti .
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

fare wrote:Bez spica,levog beka i prednjeg veznog (pleja) mi ove godine play off necemo videti .
Samo sa špicem se slažem. Ne znam koliko levih i desnih bekova treba da imamo da bi svi bili zadovoljni. Neko je već dao odgovarajuću opasku.

Što se prednjih veznih tiče, Zukiću se prilika dati mora. Ako je Mrka rasni prvi špic, Zukić mora biti prvi plej.
fare

Post by fare »

Rabba wrote:
fare wrote:Bez spica,levog beka i prednjeg veznog (pleja) mi ove godine play off necemo videti .
Samo sa špicem se slažem. Ne znam koliko levih i desnih bekova treba da imamo da bi svi bili zadovoljni. Neko je već dao odgovarajuću opasku.

Što se prednjih veznih tiče, Zukiću se prilika dati mora. Ako je Mrka rasni prvi špic, Zukić mora biti prvi plej.
Jedini pravi levi bek je Dordevic a on je povreden i ko zna kada se vraca a Devetak po meni ne moze igrati levog beka nije to za njega a vise levih bekova u timu nemamo vidis da je pokusao sa Stevanovicem sta nije na nista licilo .
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Pobornik sam improvizacije a ne gomilanja. Treba dovesti levog beka da bismo ga koristili mesec dana? Neozbiljno i skupo. Ono malo resursa što imamo bismo morali uložiti u pozicije koje su kritične, poput špica. Ako Đorđević ode, dovesti levog beka. Ako ne, nikako. Devetak će pokriti to koliko je potrebno. Protiv cigana, grobara i Panevežisa ne bi smelo biti bitno ko će da igra(iz različitih razloga), do tada naš startni levi bek će se vratiti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Sad mogu i Mesija da dovedu, nema ništa od toga. Kad nije prošao pripreme i uvežbavanje taktike "spasavaj se ko može" neće biti vajde ot pojačanja. Potpuno je zakazao SD i cela uprava a zna se, stradaće trener. To smo već videli toliko puta. Dajte neku novu zabavu za nas zabludele navijače.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ajde što ne možemo da dovedemo vrsnog špica, nego što ne možemo ni da ga stvorimo ili otkrijemo i dovedemo nekog u ranoj fazi nastajanja.
Zlatibor sad izbaci Vukića, Javor Ilića, TSC stvori Lukića i Silađija, Radnik Makarića...
Zašto mi nismo u stanju da uradimo slično kada već ne možemo da dovedemo gotov proizvod?
Zar to svakako nije bolje od Mrkaića koji očigledno nije za ovaj nivo takmičenja, a kamoli za Vojvodinu? Da ne spominjem eventualnu prodaju i zaradu.
slanobarac

Post by slanobarac »

Makarica smo sami ispustili jer on nije igrao na mestu kao što je igrao u Surdulicu. Istu grešku smo napravili sa Saničanin om i Mrkaić em. Tu je moralo doći do rotacije. Učinak bi bio bolji i po nas i po njih. To mislim skroz ozbiljno.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote:Zašto mi nismo u stanju da uradimo slično kada već ne možemo da dovedemo gotov proizvod?
Zato sto talentovani, po pravilu, nisu u talu s menadzerima, ili su odbili da pod prinudom postanu igraci ljudi kojima je mesto iza resetaka, a ne na Vujadinu. Dakle, nepodobni ili propadnu, ili eksplodiraju negde drugde, ili otkinu u nekom srpskoligasu, pa ga pokupi Spartak. Moramo kao grupa da prestanemo da posmatramo Vojvodinu u vakuumu. Nije Vojvodina (samo) nesposobna. Vojvodina je, kao i svih ostalih 15 klubova u ligi, do guse u go*nima u ovoj septickoj jami od lige. Moze Vojvodina itekako da napravi igraca, moze da oformi skauting mrezu, sto po Vojvodini, sto preko bare, kad bi Vojvodina bila fudbalski klub, a ne steciste devetog esalona vladajuce stranke. To nikome nije u interesu osim nama.

Mi ovde pricamo o Cukarickom i TSC-u, ali budite sigurni da i TSC i Cukaricki tako funkcionisu samo zato sto im je dozvoljeno, uz uslov da se ne talasa previse, odnosno da se ne remeti status quo. Kao Vojvodina pod Batom - sve je to super, mozete zdudati blizance nekad, nema partijskih lesinara u klubu (doduse, tad sns nije bio u svim porama podzemlja), sve preko toga je no-no. Jedina razlika je to da li su ti stopala u betonskoj kocki ili nisu. Danas nisu Cukarickom i TSC-u. Sutra ce to razje*ati, pa ce u Vojvodinu uci neko ''nezavisan''. Ne daj boze privatizacije pod ovim sljamom, isto ce biti. Tendere ce dobiti podobni, pa ce nam vlasnik biti ultra kop, mladji bata, ili sin.
Post Reply