Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Danilo

Re: Uprava

Post by Danilo »

Zanimljivo je da niko nece da bude sponzor Fk Vojvodina , niti da ulazi u bilo kakvu pricu oko fk.
Matijevic, Galens (sponzor fk Zlatibor),Karini, it firme....
1892

Post by 1892 »

Danilo wrote:Zanimljivo je da niko nece da bude sponzor Fk Vojvodina , niti da ulazi u bilo kakvu pricu oko fk.
Ratno profiterske, političke, uspešne kompanije...srećom pa nisu u sponzorskom pulu.. .
Jedino povoljno rešenje za nas bi bio primer Osijeka ili Rijeke iz komšiluka ali tako nešto je svetlosnim miljama udaljeno....
Come on you Reds!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

1892 wrote:
Danilo wrote:Zanimljivo je da niko nece da bude sponzor Fk Vojvodina , niti da ulazi u bilo kakvu pricu oko fk.
Ratno profiterske, političke, uspešne kompanije...srećom pa nisu u sponzorskom pulu.. .
Jedino povoljno rešenje za nas bi bio primer Osijeka ili Rijeke iz komšiluka ali tako nešto je svetlosnim miljama udaljeno....
Nije udaljemo svetlosnim godinama vec treba Amin od gore.
Oni da hoce da mi budemo ozbiljan klub od nas bi ga napravili za dan ali im nije u interesu. I ne treba da ga oni prave jer ko zna na sta bi ispalo. MOL je vrlo lako mogao da udje u nas klub ali ko god misli da bi svevisnji to dozvolio vara se. Jer bi Vojvodina imala ambicije Osijeka a to se ne sme.
A i vidi razlike u ambiciji Dunajske Strede/Osijeka i TSC-a

EDIT: Ko god misli da bi Orban propustio priliku da finansira FK Vojvodinu da je postao promil sanse da to uradi vara se ali to bi bio ozbiljan politicki udarac u Srbiji i to ova vlast ne bi smela da dozvoli. To bi ozbiljno prodrmalo dosta stvari.
Mnogo bi veci bio odjek u javnosti nego cela ova prica sa Osijekom.
Last edited by Deep Purple on Sat Jul 31, 2021 11:20 am, edited 2 times in total.
Turija

Post by Turija »

Hmm, ne znam sta bih napisao, ali mislim da je, trenutno, bolje sto su nam usli u sponzorstvo, nego da nisu. Mi od nase stvarnosti ne mozemo pobeci. Jesu oni kladionica, ali njihov novac je posteniji, nego profiterski. Niko ne tera ljude da se klade i daju svoj novac.

Drugo, bave se sportom, pa poznaju i materiju. Ne znamo nista o aranzmanu, ali ocekujem da ce nam stici neka ozbiljnija pojacanja, ne toliko zbog Vose, vec zato sto im Vosa treba u Evropi (zbog drzavnog koeficijenta - indirktno drugog blizanca).Medjutim i nama to ide u prilog. Tako da ne mozemo imati stete ( bar za sada). Mi smo vec ,,doterali cara do duvara" , pa spasavaj se kako mozes.
Evo, prva korist je to da smo odlozili utakmicu u Lucanima.
Sledeca su, verovatno, ekspresna pojacanja. Bar ja tako vidim stvari.

PS
Sto bi novosadski IT ulazio, sa svojim posteno zaradjenim novcem, u fudbalski mulj? Ne treba im ta igranka.
Ostali bi mogli biti primorani da pomognu, ali usao je Mozzart, sto je, verovatno, takva odluka doneta na visem nivou od gradskog? Jer, preozbiljna bi bila stvar, da se ugasi jedna od tri najvece i najstarije gradske institucije i sire.
Koliko god FK Vojvodina nisko pala u poslednjih 30 godina, ona je Institucija, ne samo u NS i APV. A nije pala, na te grane, sama od sebe.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija
Nakon ulaska u sponzorski pul RK Vojvodina pre par dana, juce su usli u Fk Vojvodina a od danas su sponzori i Spartaka iz Subotice.
Slucajnost? Stigao zahtev od gore da mora i malo severnije.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Deep Purple wrote:@Turija
Nakon ulaska u sponzorski pul RK Vojvodina pre par dana, juce su usli u Fk Vojvodina a od danas su sponzori i Spartaka iz Subotice.
To je ono što meni opasno smeta, kupimo još jedan kusur od blizanaca. Ako igramo igru po njihovim pravilima, zna se koji su nam dometi.
Zato bih više voleo da nam je čuruška krancla sponzor nego mozzart.
ernesto

Post by ernesto »

MTS i Mozzart sponzori pola lige.
Bolje i oni nego niko.
A zasto novosadske kompanije nece da se petljaju sa nama, mislim da
je svima jasno….
Banujte me molim vas :beg:
Danilo

Post by Danilo »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aka/394556" onclick="window.open(this.href);return false;
Bas me interesuje koliki je sponzorski udeo u spartaku a koliki je u Vosi

Govorimo u ovim okolnostima , voleo bi i ja da neki stranac, kompanija udje i uzme sve i nema reketa provizija...Zbilja je ima lepu pricu sa sponzorskim pulom i svi su morali da placaju al uz amin od gore.Natavno nije se izborio sa navijacima
Eno cujem da su nam sad male plate i opet navijacima ne odgovara pa drmaju kavez , jer nema velikih provizija....a kabel nasa filijala istupa iz lige...nema od cega da se finansira.....znaci ocekujemo pijavice opet u klubu...
Kladim se da ce svaka utakmica biti Uprava napolje , Dule ....., dok se ne plati reket
Last edited by Danilo on Sat Jul 31, 2021 12:30 pm, edited 1 time in total.
ssnigd

Post by ssnigd »

MiSmoFKV! wrote:
Deep Purple wrote:@Turija
To je ono što meni opasno smeta, kupimo još jedan kusur od blizanaca. Ako igramo igru po njihovim pravilima, zna se koji su nam dometi.
Zato bih više voleo da nam je čuruška krancla sponzor nego mozzart.
Pa dobro, nije da smo imali vece domete nekada. Pod Batom nam je brzo pokazana stolica gde smemo da sedimo. Pecenje iz Lucana i finale Kupa 2011.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Danilo

Post by Danilo »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -of/394565" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo para .Za 200.000 nek dovedu postena 3 graca spica i veznjaka i stopera, odtalo na plate do kraja godine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -of/394565

Evo para .Za 200.000 nek dovedu postena 3 graca spica i veznjaka i stopera, odtalo na plate do kraja godine
Neka dovedu spica i poluspica lako cemo za stopere.
Turija

Post by Turija »

Deep Purple wrote:
Danilo wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -of/394565

Neka dovedu spica i poluspica lako cemo za stopere.
+1
Ti novci od UEFA lezu na racun kasnije, koliko se nesto secam?
Dotle, treba neko da nam pozajmi (ali ne fiktivno). Mislim da bi najtransparentnije bilo kad bi to uradio FSS bez ,,kamate".

Ako bi nekom srecom prosli LASK, imali bi lepu sansu i za LK.

Moguci protivnici:
https://www.maxbetsport.rs/posle-partiz ... le-298671/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Udarile vam pare u glavu pa svašta pišete. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Šta kažu u Mozzartu, kolika je kvota da nećemo dovesti napadača? 1.01?
Io odio Belgrado
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Mi ne trebamo da jurimo pojacanja za Lask vec za ligu.
Nama hitno treba poluspic i napadac da bi se borili za evropu sledece sezone. Uz povratke Neskovica i Vukadinovica i dva pojacanja to ce biti dovoljno i bice dovoljno mesta za rotaciju.
Za Lask nam ne pomaze ni pet novih igraca vec iskljucivo borba i htenje jer i da dovedemo pet igraca mi smo opet dosta losiji od njih. Borba kao protiv Standarda pa dokle stignemo ali nece nas razbiti Lask kao sto najavljuju svi. Godinama smo pokazali da kao autsajderi umemo da budemo nezgodni.
Post Reply