Transferi
- Red Marquis
- Moderator
Re: Transferi
Uvek je na komentarima da je neko naš il cigan il grobar. Ignoriši.
Problem je, ima li raspala uprava imalo sposobnosti da barem klinca od 17 godina 2 godine zadrži?
Problem je, ima li raspala uprava imalo sposobnosti da barem klinca od 17 godina 2 godine zadrži?
Io odio Belgrado
Sad sam se dopisivao sa njim!
Kaze da ga niko nije kontaktirao i ima ugovor do Novembra!
Banujte me molim vas 

Koju mi imamo nesposobnu upravu to već boli stvarno i ovaj će otići kao Tedić i ekipa.ernesto wrote:Sad sam se dopisivao sa njim!
Braća Bogdanović u Bačkoj. Ne navodi se da li su pozajmljeni ili su trajno otišli.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Elivelto : "Veliko zadovoljstvo bi mi bilo da igram za klub kao sto je Vojvodina, ako me uprava kluba bude zelela bicu vas, atmosfera je bila fantasticna ali nista ne znam niti me je menadzer jos uvek obavestio"
TrajnoRabba wrote:Braća Bogdanović u Bačkoj. Ne navodi se da li su pozajmljeni ili su trajno otišli.
-
To bi bilo extra pojacanje!Deep Purple wrote:Elivelto : "Veliko zadovoljstvo bi mi bilo da igram za klub kao sto je Vojvodina, ako me uprava kluba bude zelela bicu vas, atmosfera je bila fantasticna ali nista ne znam niti me je menadzer jos uvek obavestio"
Brazilac, nije skup, odlican igrac na poziciji na kojoj smo tanki...
Uprava napolje!
Mislim da bi nam Nikolić legao kao budali šamar 
Od 30 Jula je slobodan igrač.

- Deep Purple
Malo sam se cuo sa njim i bas je odusevljen klubom deluje kao neko ko nas vidi kao ozbiljnu stanicu u karijeri. Istice mu ugovor u Novembru. Cak sta vise cak mi je postavljao neka pitanja u vezi kluba. Nadam se da ga klub vidi kao neku opcijuIstocno stajanje wrote:To bi bilo extra pojacanje!Deep Purple wrote:Elivelto : "Veliko zadovoljstvo bi mi bilo da igram za klub kao sto je Vojvodina, ako me uprava kluba bude zelela bicu vas, atmosfera je bila fantasticna ali nista ne znam niti me je menadzer jos uvek obavestio"
Brazilac, nije skup, odlican igrac na poziciji na kojoj smo tanki...

Nekad stvarno mislim da bi mi navijaci sklopili bolju ekipu.
Elivelto i Nikolic ili Elivelto i Vukanovic i zatvaraj radnju.
Koliko bi mogli takvih igraca kao sto su Elivelto za male pare da dovedemo samo da ima malo vise htenja.
Imam drugara u Fk Bačka pa mi je napisao.Rabba wrote:Otkud znaš?fare wrote:Trajno
Mnogi tvoji rezoni mi se strasno dopadaju,ali Vukanovica ne bih voleo... eto imamo Simica i sta smo dobili? Srecniji smo kad mi njima damo skart (Pavkov,Meleg,Poletanovic),a obrnuto mi se bas i ne dopada.Deep Purple wrote: Elivelto i Nikolic ili Elivelto i Vukanovic i zatvaraj radnju.
Koliko bi mogli takvih igraca kao sto su Elivelto za male pare da dovedemo samo da ima malo vise htenja.
Valakari brate,Valakari... ako igra za Pafos,igrao bi i za Vojvodinu

Skupljamo perspektivne 30ogodišnjake?
Ni Nikolić, ni Elivelto, ni Vukanović. Došao Bastajić da dopuni kvotu godina, dosta. Jel ima igrača od 23-24-25 godina da su dobri? Šta, Busnić, kiksara od 150 hiljada ili Cucin može, al ne može da se iskopa neki kvalitetan igrač tih godina? Dajte ljudi...
Ni Nikolić, ni Elivelto, ni Vukanović. Došao Bastajić da dopuni kvotu godina, dosta. Jel ima igrača od 23-24-25 godina da su dobri? Šta, Busnić, kiksara od 150 hiljada ili Cucin može, al ne može da se iskopa neki kvalitetan igrač tih godina? Dajte ljudi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uhh, voleo bih Nikolica, ponovo, u Vosi.fare wrote:Mislim da bi nam Nikolić legao kao budali šamar
Pa, Dundjerski bi, bar, trebao da moze da ga dovede i da zna kako sa njim postupati, da bi bio zlata vredan za ekipu. Slicno kao Sestic '89 sa mladim Mihajlovicem, Jokanovicem....
Elivelto bi nam, takodje, legao. Sa njima dvojicom bi resili problem organizacije i realizacije napada. Imali bi igrace koji mogu da zadrze loptu i dodaju je unapred. Vise bih voleo njih dvojicu, nego Vukanovica, iako bi nam i Vukanovic bio pojacanje. Ali sa njime se ,,guse" Kabic i Vukadinovic, ako ostanu u Vosi? Pa i Novevski, mozda i Bastajic. Licno nisam previse ocekivao od Bastajica. Za sada je pokazao manje i od mog ocekivanja. Dosao je u Vosu potpuno nespreman.
Ne mozemo gledati samo godine igraca u vezi pojacanja. Mora biti i starijih u ekipi. Vidimo koliko skripi bez njih.
PS
Voleo bih videti i levog beka Javora kod nas, ali tu je malo komplikovanija situacija, jer kad se Djordjevic oporavi, nastaje problem, ko ce na klupu. Isto i Ilic iz Javora bi nam bio pojacanje i lepa perspektiva.
Sa svima njima bi bili ozbiljan tim za respekt.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov