Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Voja wrote:
Mnogi tvoji rezoni mi se strasno dopadaju,ali Vukanovica ne bih voleo... eto imamo Simica i sta smo dobili? Srecniji smo kad mi njima damo skart (Pavkov,Meleg,Poletanovic),a obrnuto mi se bas i ne dopada.
Valakari brate,Valakari... ako igra za Pafos,igrao bi i za Vojvodinu :)
Brate i sam znas da mi kao klub mozemo da privucemo mnogo kvalitetnije fudbalere od ovih sto igraju sad kod nas.
Ali jednostavno i sam znas kako i sta funkcionise i sta se pravi od ovog kluba decenijama.

Vukanovic nije ni meni omiljeno resenje niti volim taj profil igraca ali nama je preko potreban neko ko se ponavlja i visi u liniji ofsajda.Sama pojava takvog igraca uliva nervozu u stoperskom tandemu protivnika ovako kada je tu Mrkajic npr. Sanicanin i Vujacic nemaju posla jer Mrka stoji na 30 metara od gola i sta on tu moze da uradi?
Nemanja Nikolic je najbolje resenje za SuperLigu jer je momak nivo iznad lige ali cim predje granice Balkana on staje ali sam za njegov dolazak jer bi nam bio garant da bi bili u 4 najbolje ekipe. Ja dizem obe ruke za Valakarija ali to je igrac sa ozbiljnom vrednoscu a mi mnogo jeftinije ne mozemo da dovedemo. Nama je najveci problem sto ne gledamo te Letonske, Litvanske ili SSSR republike i ne dovodimo jeftine igrace odatle.

Za Simica se ne slazem to je po meni najbolji igrac u ekipi, jedini u stanju (mozda i Kabic) koji moze na malom prostoru da napravi razliku na terenu i da predribla nekog u punom trku ali nema pravu ulogu kod Djordjevica a nije je imao ni kod Lalatovica.
Simic decko igra u oba pravca, na testiranju ubedljivo nas najspremniji igrac. Zvali ga Duracel nakon testiranja, tako sam cuo.

Ja kad vidim da u Rijeci igra Drmic napadaca a kod nas Mrkajic meni ne bude dobro.

Smeta mi sto se ljudi sprdaju po komentarima i licitiraju sa raznim imenima i ljudima kojima je stvarno stalo do kluba ruse "sneska" jer se to ne obistini.
Opet se spominje Tufegdzic a mi njega i da prodamo pola tima ne bi mogli da priustimo.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Za LASK sve i da dovedemo nekog ko je u punom takmicarskom ritmu, tesko da moze biti pojacanje, ako uzmemo u obzir period navikavanja na tim i sve.
Trenutno bi nam najvece pojacanje bilo povratak Vukadinovica i Neskovica na teren. Neskovic je brz, mogao bi da im napravi problem pritiskom, ako bude kao osica. Vukadinovic isto.
Turija

Post by Turija »

Nisam gledao Valakarija, ali verujem u Vojinu procenu.

Medjutim, ne slazem sa Vojom oko Simica. Za njega se potpuno podudaram u misljenju sa Deep Purple.
Simic radi vrhunski posao i u odbrani i u napadu, jedino mu je slaba realizacija sansi.Sa Nemanjom Nikolicem, Simic bi eksplodirao. Nikolic je vic igrac i golgeter. Igrac 2u1; paker i realizator.
Ne moras imati igraca u timu, kojeg je tesko prodati zbog godina, ali takav ce ti prodati druge po, neuporedivo, vecoj ceni i praviti razliku na terenu. Uz sve to, uz njega ce stasati i razviti se mladi igraci.

Sa Nemanjom Nikolicem samo treba znati napraviti odnos i izvuci maksimalni kvalitet koji poseduje. Imamo sansu da ga vratimo. Ne propustimo je ponovo. Lalatovic vise nije trener, a Dundjerski je tu dobra spona za transfer i da nas obraduje pravim pojacanjem.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

https://www.instagram.com/p/CSEPLm9NyoB ... =copy_link" onclick="window.open(this.href);return false;

Ja stvarno mislim da neke stranice kupe informacije odavde. Juce sam se cuo sa njim rekao je da jos uvek nema nista i da bi imao zelju da dodje (da se ne ponavljam) i rekao mi je da ako dodje do nekog zaokreta da ce mi od srca javiti jer i sam ima veliku zelju da dodje.
Msm mozda se desilo nesto u medjuvremenu ali iskreno sumnjam.
Edit: U tekstu pise da je kontaktiran odmah posle meca sto nije tacno.

@Turija
https://youtu.be/tsQSiPIGqaQ" onclick="window.open(this.href);return false; Sjajan je Valakari igrac njega je hteo Leeds ali nije dobio radnu dozvolu. Mi moramo da budemo klub koji ce dovesti takog igraca ranije kao sto je to Pafos ucinio jer posle Pafosa momak moze samo u jace sredine ili u klubove koji imaju milionske budzete u slabijim sredinama.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Nikolic nikada nije bio nas igrac, bio je na pozajmici kod nas. Ne znam zasto neki zale za njim, tada ne verujem da bi nam dali da ga otkupimo. Sada nam je prilika da ga angazujemo ako je stvarno slobodan igrac.
Uprava napolje!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nikolic jeste slobodan i apsolutno mora biti prioritet, pogotovo jer smo u besparici nevidjenoj toliko da ce i on slobodan biti malo teza akvizicija za nas budzet. Pored takvog igraca mogu procvetati i Kabic i Neskovic.
ssnigd

Post by ssnigd »

Ako je nespreman, bice igrac manje na terenu. Kao Bastajic protiv Litvanaca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Djisa

Post by Djisa »

ssnigd wrote:Ako je nespreman, bice igrac manje na terenu. Kao Bastajic protiv Litvanaca.
Pa ne mora odmah biti starter, ali bi za mesec dana bio bolji od svih u timu!
Kup je nas!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Tesko da je nespreman, posto je igrao aktivno za Tobol u prvom delu sezone i bio u punom takmicarskom ritmu do pocetka jula. U najgorem slucaju, na nivou nase spremnosti je.
Danilo

Post by Danilo »

Ćećarić!? Sta mislite
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:Ćećarić!? Sta mislite
Odlican je Mrkaic, ne treba napadac.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote:
Danilo wrote:Ćećarić!? Sta mislite
Odlican je Mrkaic, ne treba napadac.
Oplakah :lol:

Jedna stvar koja me interesuje, vezano za Nikolića je, šta sa Čovićem ako dođe Nikolić? Njih dvojica su bukvalno identični igrači. Ajde da i ispravim svoje pisanije poslednje, možda bi se i mogao naći smisao Nikoliću, jer je sitno mlađi, ali za preko milion je otišao iz grobara a imao je neka ogromna primanja kod njih. Pride, sa učinkom iz prvog dela sezone, teško je za očekivati da ne želi da naplati te igre.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Imamo problem u napadu, Mrkaiceve golove mozemo nabrojati na prste jedne ruke. Sta da radimo? Da dovedemo igraca koji u onoj sramoti od kluba na prolece nije dvaput zatresao mrezu?

Ovi diletanti se ozbiljno priblizavaju pumpadziji, s tim da je on krimos, a ovi su kriminalno nesposobni. Do ivice imbecilnosti...
Turija

Post by Turija »

Cecaric? Stvarno?
Ne mogu da verujem.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Čabula aka Ćečarić.
Šta nije jasno?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply