Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Transferi

Post by Rabba »

Katanić je meni jedan od tih likova sa kojim sam nit tamo nit vamo... U prvoj ligi je divljao, u superligi je na nivou Mrkog, s tim da je mlađi i to dosta. Iskreno Katanić je i mnogo bolje rešenje od Mrke, ali i nije dovoljno dobro rešenje za nas...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja
Problem sa Sumom je njegova ogromna plata i interesovanje Americkih klubova za njegove usluge vec jedan duzi vremenski period.
Suma je madjionicar ali to je igrac za kog je partizan dao 1.5 mill eura i tesko bi u bilo kakvoj situaciji seli za sto sa nama u vezi tog posla. Sem da smo mogli da im ponudimo 6 meseci pre isteka ugovora Sanicanina i 500k eur a pitanje je da li bi i to bilo dovoljno plus Sumina plata... Ima za nas dovoljno itekako dosta besplatnih agenata ali ljudi u klubu ne vide, dzaba...
Ebesilio je jedan od igraca koje smo mogli na probu da dovedemo i mozda potpisemo za manje pare jer nije igrao dugo mada sam cuo da ne haje i da ne igra sa popustom pa zato i nema klub ali sad odlazi negde u Grcku.
Nama treba neko bezobrazan u ekipi recimo karakterno igraci kao sto su Krpic i Lovric... Lovrica Hajdukovci vredjaju ceo mec i momak im da gol i ucutka ih (kasnije su izgubili pa su nastavili u tom ritmu da ga vredjaju) ozbiljan igrac.

@Rabba
Katanic me podseca na Matica.
Turija

Post by Turija »

Bez brige, Katanic u Lucanima. :)
Samo da ne ,,proradi" protiv Vose.

PS
Meni nije jasno, sto je nama glavni problem (pored spica) desni stoper? A, graditelj igre nije?

Kovacevic je sasvim OK, kada bi nasi zadnji vezni mogli da iznesu loptu do pola igralista. Kovacevic, odmah, doda loptu njima i zavrsi posao.
Ali, ako trener hoce da gradi igru i napad sa stoperima, bojim se da je to vrlo nerealno, s obzirom na nase igrace i da gubimo vreme. Ni Bralic, ni Sanicanin nisu to mogli dobro da izvedu i bilo je previse opasnih gresaka u dodavanju lopte dugim pasom i iznosenju.

Mi imamo na poziciji desnog stopera i mladog Jelicica, a na levom i Devetka, kada se vrati Djordjevic u ekipu. Ili, ponovo, Devetka i trener Djordjevic vidi na levom beku?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slanobarac

Post by slanobarac »

Izgleda da je na forumu veća briga i polemika o pojačanjima nego u upravi kluba.
Kao da čekaju ispadanje iz Evrope a onda nam ni ne trebaju više. Izborićemo se nekako i sa ovim što imamo. :evil:
.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote:Izgleda da je na forumu veća briga i polemika o pojačanjima nego u upravi kluba.
Kao da čekaju ispadanje iz Evrope a onda nam ni ne trebaju više. Izborićemo se nekako i sa ovim što imamo. :evil:
.
Ako ispadnemo, sto je dosta realno, pojacanja postaju nebitna.
Dugorocno OK, treba, ali velika je greska, steta i greh, ispustiti ovogodisnju priliku za igru u zavrsnici Lige Konferncije. U svakom pogledu.

Dogodine, mozda, i sa tim pojacanjima, ne izborimo pravo ucesca u LK? Sve zavisi kakva ona budu, a s obzirom na sposobnost uprave i budzet, tesko da ce biti zvucna i kvalitetna, cak i za nasu ligu?

TSC se zahuktava, dobija nov stadiona, Cukaricki je, trenutno, bolji od Vose, a mozda iskoci jos neko u borbi za prva 4 mesta u domacoj ligi. Tako da nam treba mnogo vise od 2 kvalitetna pojacanja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Siguran sam da se čeka ishod protiv LASKa. Ako prođemo, očekujem nekog Ilića iz Javora i nekog Mojsova, a ako ispadnemo ide neki Ašćerić još nekolicina tog kalibra
fare

Post by fare »

Možda bi smo mogli probati dovesti Milutina Vidosavljevića iz Čuke napadač levak nezgodan za čuvanje baš sam ga pratio par utakmica i odigrao skroz ok i protiv nas je uvek bio dobar jedno vreme se i cigani bili interesovaliza za njega
Ima 20 godina. A vidim da uopšte nije u planovima trenera nije bio ni u protokolu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

fare wrote: Ima 20 godina. A vidim da uopšte nije u planovima trenera nije bio ni u protokolu.
U planovima je on trenera,al ako sam dobro zapamtio mislim trenera Levantea,tamo je on... mada klub treba proveriti,al 95% mislim da je Levante
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ispali smo, aj sad da vidimo tu drvnu građu koju treba da plaćamo godinu dana
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Не треба нам ни један играч испод квалитета Алексе Вукановића.Изненадио сам се јуче кад сам видео Дунђерског био сам убеђен да је на одмору.
Pera Centar

Post by Pera Centar »

Dunđerski je najveći krivac za poraz od LASK-a.

Njemu na dušu ide loša selekcija i slab igrački kadar.

1989. Jovan Smederevac i Kosanović nisu imali para, ali su od lokalnih igrača, otpisanih talenata i precrtanog Šestića napravili šampionsku ekipu.

Sportski direktor FK Vojvodine treba da nalazi igrače sa potencijalom i da ih dovodi u klub.
Vojvodina ni sada ni ranije nije mogla da kupuje igrače to mogu samo blizanci.

Blizanci su i za vreme Tita bili povlašteni, ali ne ovoliko jer je diktatura bila slabija.

Tačnije sistem je dozvoljavao više slobode, pa je postojala ekipa funkcionera u Novom Sadu, koja je kontrilala velikoj četvorci.

Toga sada nema, funkcioneri(kadrovi) su sve sami dupelizci.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

vdn slaninar wrote:Изненадио сам се јуче кад сам видео Дунђерског био сам убеђен да је на одмору.
S obzirom na to kako nam ekipa izgleda, nisam siguran da je njegova funkcija bilo sta drugo osim jedan veliki godisnji u marionetskom klubu u namestenoj ligi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Izašao intervju našeg "predsednika" na maxbetsportu, kaže blizu smo mladog špica kojeg je Đorđević trenirao. Znači ili ciganski otpadak ili neki od surduličkih supertalenata
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Burmaz sumnjam da je, jer je sad presao u Radnicki.
To vrlo lako moze biti Ilija Babic, sto je otisao kod njih kad su nam sve one klince pokupili.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Iz Surdulice prvi na listi je ovaj Uroš Milovanović, bilo je piškanja po novinama po njemu kad je otišao Makarić. Drugi je Bogdan Stamenković. Spartak Subotica, Bratstvo Prigrevica, Radnik Surdulica. Bilo bi lepo da mesta odakle su mu klubovi nastave da se rimuju. Naravno, nikad ne treba zanemariti činjenicu da krilo kod nas vazda igralo špica, pa su tu još i Spasić i Bogdanovski iz Surdulice
Post Reply