Djisa wrote:Prvo: kad je trener bivsi odbrambeni igrac, 90% je balvan u startu jer nema kreativnost ni fudbalsku inteligenciju za vise. Cast izuzecima, naravno
drugo: kad trener predje iz manjeg u veci klub, treba da shvati da ne moze isto da igra, on to nije shvatio. Hoces da mi kazes da je Spartak tehnicki daleko obucenija ekipa od pa moze da igra presing, a mi ne mozemo. Pa onda da se ubijemo!!!!!!
trece: ne volim trenere kojima je taktika vaznija od tehnike.
cetvrto: Cigan je
peto: nije igrao u Vojvodini
sesto: Nije rodjen u Vojvodini
sedmo: stranacki je covek
osmo: dovela ga je ova uprava
deveto: obestecenje je placeno za jos jednog balvana, a ne mozemo da dovedemo normalnog igraca
deseto: svi ostali su dovedeni iz timova koji su ispali iz lige
1. Zbog misljenja da su stoperi vecinom balvani fudbal nam je tu gde jeste. Uvek se na takve tvrdnje setim one od pokojnog Zivadinovica kako su Englezima uvek dva stopera buzdovani. Stoperi i golman su jedini fudbaleri na terenu koji vide preko 90% stvari koje se desavaju na terenu jer se stvari desavaju ispred njih a to je veoma dobra osnova za potencijalnog trenera.
2. Ima slicno popunjen tim, slicnim tipovima fudbalera tako da to nema veze sa manjim/vecim klubom. I Barnli i Celsi su igrali isti fudbal u doba Murinja a razlika u klubovima i kvalitetu je bila ogromna.
3. Spartak je drugacije sklopljen tim sa drugacijim tipovima fudbalera. Spartak je i prosle sezone i pretprosle sezone igrao bolji fudbal od nas za oko.
4. To je vec tvoj licni subjektivni osecaj, kakve tipove trenera volis.
5. Kakve to veze ima veze sto je cigan?
6. Sta ce covek bio je kvalitetniji i igrao je u zvezdi.
7. Nista da uvedemo kao Atletiko Bilbao da za Vojvodinu mogu da igraju ljudi rodjeni na severu Srbije.
I za Bilbao zaigra po neko iz Francuske oblasti pa mi mogao i kod nas neko iz Madjarske. Ili ako je neko imao nekog pretka sa te oblasti.
8. Ne znam kojoj stranki pripada. Niti mislim da je to bio faktor zbog koga je dosao kod nas.
9.Doveo ga je pokojni Kosan odnosno zapoceo je kontakt sa njim tako da je tacno da ga je dovela ova uprava. Znaci i ako ti se ne uklapa kao trener ne bi ti se uklapao nijedan jer bi morala da ga dovede ova uprava.
10. Dundjerski je sportski direktor, to moze da se odnosi samo na njega ne i na Djordjevica. Tek cemo videti da li je Stevanovic balvan.
11. Sva pojacanja izuzev Stevanovica su ispala iz lige i zato nisu kadra nasem timu? Da li to znaci da smo iste fudbalere doveli prosle sezone da bi onda oni bili dostojni naseg tima jer pretprosle nisu ispali iz lige?
Mislim da se iskljucivo treba gledati kvalitet a me iz koje ekipe su stigli. Nazalost trenutno od akvizicija nismo videli mnogo.
Na kraju @Djisa ovo nije nista licno samo mislim da se preteruje sa kritikama upucenim ka Djordjevicevoj adresi.