Naš predsednik

Locked
lesa

Post by lesa »

bilo bi super da kad procheprkaju po dokumentima ispadne da su cvetko i brka najkrlivlji i lepo njih u aps. uff... bio bi jako sretan chovek :D
...ti si nasa prva ljubav...
lesa

Post by lesa »

e da... moze i g.duboju
...ti si nasa prva ljubav...
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Dejan wrote:Moramo dati predsedniku podrsku :!: Zele na kvarno da destabilizuju Vojvodinu, a svima je jasno da smo pravna drzava da u istanbulu ne bih postojao fudbal!

MI SMO JEDNO, TO JE NASA SNAGA :!:
Bravo!

Kad uhapse Miskovica, verovacu u pravnu drzavu! Pa, onda nek robija i Bata - ali zajedno sa Zekom i Bulicem! Ovako - PREDIZBORNA KAMPANJA PICKI!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

vladans wrote:u zivotu uvek pokusavam da budem maksimalno realan i objektivan koliko
je to u tom trenutku moguce,ali naravno da u ovakvoj situaciji
nemogu biti 100posto ni realan ni objektivan ne zato sto sam ja neki
zaludjenik u lik i delo naseg predsednika vec zato sto je ovo otvoreni
atak na klub koji volim od kad znam za sebe!
trenutak u kom se ovo sve desava je zaista vise nego interesantan,fudbal nam je u ozbiljnoj krizi,partizan i posebno zvezda nikad losiji,reprezentacija gubi od tamo nekog kazahstana,dok nam "strucni savet"na celu sa sve samim strucnacima bata djorom,sanijem,kosanom,ljupkom i ostalom kompanijom non stop soli pamet!na sve to pojavljuje se spasiteljica srpskog fudbala brankica(na hrabrosti i emisiji joj svaka cast) sa svojim insajderom gde smo juce u masi optuzbi na racun zvezde,partizana,ofk beograda i crnogorskih klubova za razne mahinacije i namestanja mogli cuti onako u prolazu da je bata navodno povezan sa tim famoznim branom micunovicem!
i sve to meni uopste nebi bilo cudno da je kojim slucajem bata u fudbalu bio bar deset godina,ali ovako mi vise nego smrdi!
znaci zlocinacko udruzenje koje funcionise vise od petnaest godina na
celu sa "nasa dva najveca kluba",fudbalskim savezom,zurnalom i njihovim satelitima u vidu ofk beograda,banata,bezanije,cukarickog,vozdovca,ranije obilica,zeleznika,pojedinih sudija,beogradskih mafijasa(citaj menadzera) je cisto pred ocima zakona,dok je predsednik vojvodine(koji je na celu kluba tj.uopste u fudbalu skoro dve godine) vec prekaljeni clan srpsko-crnogorskog fudbalskog podzemlja!
daleko od toga da je bata neki svetac i da je sve pare zaradio na legalan nacin,ali to mene u ovoj situaciji uopste neinteresuje,da su imali nesto protiv njega mogli su ga svih ovih godina hapsiti milion puta,ali ne,njima je izgleda najvise odgovaralo da padne na fudbalu jer ih to izgleda najvise boli!
i bas zbog toga sam ja siguran da je ovo sve samo jedna velika farsa,jer slozicete se samnom da je bata u sve
ovo svesno usao obelezen kao sumnjiva licnost i prosto bi bio izuzetno
glup ukoliko bi tako nesto uradio, a ja cisto sumnjam da je on glup!
pa oni nisu u stanju ni da posle sedam godina od arkanove smrti poniste ono sramno prvenstvo,al su zato u stanju da stanu na put jednoj vojvodini koja je jedina svetla tacka naseg fudbala u ovom trenutku!
TREBA DA IH JE SRAMOTA!
Ovako nekako i ja razmisljam. Nije slucajno da su pored svih "krupnih riba" iz beograda krenuli da (navodno) ciste srpski fudbal bas od Vojvodine i bas sada kad smo za petama blizancima, kad smo se usudili da im pokazemo zube i na terenu a i tako sto im nismo prodali nase najbolje igrace...

Dok god ne dodju ovako da hapse po zvezdi i partizanu, fudbalskom savezu i onim silnim donedavno tramvaj-ligasima a sada mafijaskim klubovima iz predgradja beograda, sve je to samo FARSA...
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

PRIJATELJ wrote:E ako smo mi kao klub doziveli da nam namestaju utakmice,da time sticu nase simpatije i stvaraju nove vrednosti,zbogom klubu,zbogom tradiciji,zbogom generacijama postenih Vojvodjana koji su vodili,navijali i igrali za ovu svetinju.Posto se i ja smatram delom ove porodice molim te Stara-gardo moju cast ne brani tamo.
8)
Mogu da primetim da se novonastalom situacijom ozbiljno drma topik "Zasto se Vojvodina razlikuje od ostalih klubova?"
Владика
Administrator

Post by Владика »

Каква фарса, каква забава за народ! У овој причи колико видим постоји неколико елементата којi се препознају од раније. Прво ово је очигледан напад на клуб јер је оптужба толико смешна да нема шансе да прође на суду а и сам кривични закон не предвиђа неку озбиљну казну за такву работу! Нисмо дали Качара и Деспота, следи јавно понижавање човека који се усудио да се суспростави државним пројектима из београда. Затворе улицу,упадају са хеклерима у кућу? Ало бре људи, па цео град зна где може Бата да се нађе и убеђен сам да је позван у полицију да би сам отишао.
Друго, очигледно је да се наставља тихи рата клана који подржава Терзића и нашег клуба.

п.с. Пријатељу, нећу да мерим ко је колики Војводинаш али питање за тебе -Да ли се осећао Војводинашом док су у управи седели Аћимовић, Попивода, Костић, Панков, Шоколовачки, Поповић,....?-
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

podbara wrote:Прво ово је очигледан напад на клуб јер је оптужба толико смешна да нема шансе да прође на суду а и сам кривични закон не предвиђа неку озбиљну казну за такву работу!
Podbara, pretpostavljam da nisi upoznat sa zakonskim merama u ovom slucaju (pa nije uredu da se kaze da ne postoji ozbiljno kaznjavanje), a one predvidjaju kaznu od 6 meseci do 5 godina iz resetaka, a tu je i odstranjivanja iz sveta fudbala za ucesnike dogadjaja.
Jambo

Post by Jambo »

Чекајте мени овде ништа није јасно.Полиција ухапси људе за подмићивање судија и то против Лучана.А сад ми идемо да дамо њима подршку.
Butorovicu-THE END !!!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Red Firm wrote:
podbara wrote:Прво ово је очигледан напад на клуб јер је оптужба толико смешна да нема шансе да прође на суду а и сам кривични закон не предвиђа неку озбиљну казну за такву работу!
Podbara, pretpostavljam da nisi upoznat sa zakonskim merama u ovom slucaju (pa nije uredu da se kaze da ne postoji ozbiljno kaznjavanje), a one predvidjaju kaznu od 6 meseci do 5 godina iz resetaka, a tu je i odstranjivanja iz sveta fudbala za ucesnike dogadjaja.
Знам друже, али са добрим адвокатима јасно ти је да од тога неће бити ништа!
п.с. Једно је неког оптужити а друга ствар је доказати кривицу!
Buca

Post by Buca »

Stara Garda wrote: Bata je zadrzan u istrazi 72 sata pa ce biti priveden kod sudije.
Sutra u 12h je konferncija za stampu navijaca Vojvodine,a kad bude privodjen u sud budite spremni da nas dodje sto vise i da damo bezrezervnu podrsku,tu se brani cast Vojvodine,tu pokazujemo svoju snagu,tu javno postavljamo pitanje kome smeta jaka Vojvodina.
Veceras nas je ispred supa bilo preko 100 sto smo se na brzinu skupili i pesmom pruzili podrsku i Bati i Cabricu...

jer mi smo jedno to je nasa snaga
Gde ce biti odrzana konferencija?Jer otvorena za sve?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Druze, shvatam ja tu pricu, ali sam skrenuo paznju zbog toga sto si se osvrnuo na odredbu zakona, a ne na krajnji ishod procesa.

EDIT: Ali ajde ovako jedno pitanje: Sta ce se desiti u slucaju da se dokaze krivica? Da li u tom slucaju podrska tim ljudima koji su ucestvovali u namestanju utakmica ide u korist ili na stetu FK Vojvodina?
mihailov

Post by mihailov »

Ja bih ovom prlikom cestitao gospodi koji su ucestvovali u hapsenju sto su konacno nasli krivce za stanje u nasem fudbalu i sto su konacno stali na put namestanju utakmica.Prvenstvo je regularno,a jedan covek je nasao da prekine niz i namesti jednu utakmicu!Doslo je vreme da se publika vrati na stadione jer je problem sasecen iz korena.E da,insajder je presudio u istrazi!SRAMOTA :!:
Napred Voso!
Joe

Post by Joe »

Čitam vaše komentare i ne mogu da verujem. Ljudi razmislite malo pre nego što imate neki stav i date komentar. Svaka čast Red Firmu i Podbari. Ljudi jel vi ne shvatate da će klub najviše izgubiti ako bude Bata osuđen?
Ispašćemo u treći ligu, ugled će nam biti ukaljan, a što je najgore biće nam jasno da Vojvodina nikada neće moći uzeti titulu. Mi ćemo se raspasti kao navijači, Mišković će srušiti stadion i izgraditi Delta city, ....
Ovde nije poenta braniti Batu nego klub što smo uvek radili. Može ko hoće da bude za i protiv Bate, ali kada se ovako nešto desi moramo svi biti složni u interesu kluba, a mislim da je svima jasno da Bata nije uhapšen zbog nameštanja utakmice. Mislite o tome.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Joe wrote:Čitam vaše komentare i ne mogu da verujem. Ljudi razmislite malo pre nego što imate neki stav i date komentar. Svaka čast Red Firmu i Podbari. Ljudi jel vi ne shvatate da će klub najviše izgubiti ako bude Bata osuđen?
Ispašćemo u treći ligu, ugled će nam biti ukaljan, a što je najgore biće nam jasno da Vojvodina nikada neće moći uzeti titulu. Mi ćemo se raspasti kao navijači, Mišković će srušiti stadion i izgraditi Delta city, ....
Ovde nije poenta braniti Batu nego klub što smo uvek radili. Može ko hoće da bude za i protiv Bate, ali kada se ovako nešto desi moramo svi biti složni u interesu kluba, a mislim da je svima jasno da Bata nije uhapšen zbog nameštanja utakmice. Mislite o tome.
I to je ono sto vecina i kaze, tako da ne shvatam s kim se raspravljas :)
Cika_toma

Post by Cika_toma »

mihailov wrote:Ja bih ovom prlikom cestitao gospodi koji su ucestvovali u hapsenju sto su konacno nasli krivce za stanje u nasem fudbalu i sto su konacno stali na put namestanju utakmica.Prvenstvo je regularno,a jedan covek je nasao da prekine niz i namesti jednu utakmicu!Doslo je vreme da se publika vrati na stadione jer je problem sasecen iz korena.E da,insajder je presudio u istrazi!SRAMOTA :!:
:lol: samo jedna ispravka, ako mi dozvolis: ne onima koji su ucestvovali, vec onima koji su ga organizovali. Ili jos bolje, onima koji su ga NARUCILI!
Locked