Transferi
Re: Transferi
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... eca/397566" onclick="window.open(this.href);return false;
Stojsavljević prešao u Trenčin.
Srećno!
Stojsavljević prešao u Trenčin.
Srećno!
- Pera Centar
Niz propusta se nastavlja:Danilo wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... s-u/397460
Evo ga
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... koj/397586" onclick="window.open(this.href);return false;
Cigani su prodali Krstovica za 400.000eur. Ej, onu malu netalentovanu dijabolu Krstovica za 400.00eur.
Mi nismo mogli Sanicanina, sada ne mozemo ni Zukica, ni Topica, ni Simica, ni Vukadinovica...
Umesto Andrica, doveli smo Cucina. Umesto Bojica, Bastajica?!?! Kakve su to zamene???
Mi nismo mogli Sanicanina, sada ne mozemo ni Zukica, ni Topica, ni Simica, ni Vukadinovica...
Umesto Andrica, doveli smo Cucina. Umesto Bojica, Bastajica?!?! Kakve su to zamene???
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Kaže naš narod- spram sveca i tropar. Kakav smo postali klub, takva i pojačanja.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Jeftine....nema ko da plati drugessnigd wrote:Cigani su prodali Krstovica za 400.000eur. Ej, onu malu netalentovanu dijabolu Krstovica za 400.00eur.
Secate se da smo prosle sezone sa Lalatom imali skup tim , sad nemamo skup....ali ni kvalitet
Valakari starter protiv Kazahstana,mislim da ce biti prenos na Sport Klubu 3,pa eto prilika za nase skaute da vide vredi li taj igrac i da li bi se moglo zaraditi na njemu 

Pametni momci ( i Ilic i Knezevic) odose u EU. I svako, kome se ukaze sansa, ce otici odavde.
Vojvodina je toliko nisko pala da u nju niko ne zeli da dodje, a ostaje samo ko mora. Cak i oni najiskereniji navijaci su prestali da dolaze i navijaju, jer im se sve smucilo.
Odavno Vojvodina nije taj Klub, zbog cega su se ljudi opredelili da navijajaju za njega. Postala je klub bruke i sramote ove Ravnice i Novog Sada.Verovatno je to i bio cilj, da kad se ugasi: lakne svima. Najvise onima, koji su je najvise voleli; da se dalje ne sramote Osnivaci, Legende Kluba i navijaci.
Ovaj topik postaje besmislen, kao i ovaj Forum. Iluzorno trosimo svoje vreme i nerve. Eto, Novom Sadu sada Mladost i Proleter. Vojvodina im ocigledno ne treba. Veliko im hvala sto su unistili klub - simbol i ponos grada, po kojem se grad prepoznavao na mapi fudbalske Evrope i Sveta. Kako napisa najpoznatiji Novosadjanin ,, ...putuj planeto, super smo se druzili, nama je lepo, taman kako smo zasluzili".
Vojvodina je toliko nisko pala da u nju niko ne zeli da dodje, a ostaje samo ko mora. Cak i oni najiskereniji navijaci su prestali da dolaze i navijaju, jer im se sve smucilo.
Odavno Vojvodina nije taj Klub, zbog cega su se ljudi opredelili da navijajaju za njega. Postala je klub bruke i sramote ove Ravnice i Novog Sada.Verovatno je to i bio cilj, da kad se ugasi: lakne svima. Najvise onima, koji su je najvise voleli; da se dalje ne sramote Osnivaci, Legende Kluba i navijaci.
Ovaj topik postaje besmislen, kao i ovaj Forum. Iluzorno trosimo svoje vreme i nerve. Eto, Novom Sadu sada Mladost i Proleter. Vojvodina im ocigledno ne treba. Veliko im hvala sto su unistili klub - simbol i ponos grada, po kojem se grad prepoznavao na mapi fudbalske Evrope i Sveta. Kako napisa najpoznatiji Novosadjanin ,, ...putuj planeto, super smo se druzili, nama je lepo, taman kako smo zasluzili".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cist izgovor. Zasto gomilamo igrace? Sta su to Cucin i Bastajic pokazali do sada.Danilo wrote:Jeftine....nema ko da plati drugessnigd wrote:Cigani su prodali Krstovica za 400.000eur. Ej, onu malu netalentovanu dijabolu Krstovica za 400.00eur.
Secate se da smo prosle sezone sa Lalatom imali skup tim , sad nemamo skup....ali ni kvalitet
Krstovica za 400.000eur??? Da covek ne poveruje.
Gojko Kacar wrote:
Bravo Turija!!Turija wrote:Pametni momci ( i Ilic i Knezevic) odose u EU. I svako, kome se ukaze sansa, ce otici odavde.
Banujte me molim vas 

Za Bastajica stvarno ne razumem zasto je doveden, znam da je prosle sezone bio najbolji igrac inđije, ali po meni apsolutno nama nepotreban na tij poziciji i sa tim godinama.ssnigd wrote:Cist izgovor. Zasto gomilamo igrace? Sta su to Cucin i Bastajic pokazali do sada.Danilo wrote:Jeftine....nema ko da plati drugessnigd wrote:Cigani su prodali Krstovica za 400.000eur. Ej, onu malu netalentovanu dijabolu Krstovica za 400.00eur.
Krstovica za 400.000eur??? Da covek ne poveruje.
Cucina znam da ne volite , ali na toj poziciji nemamo alternativu, neko ce reci imamo nekog klinca iz podmlatka, verujte kvaliteta ni blizu Bjekovicu i Cucinu.....Cucina zbog par crvenih kartona , nivi klub....ne bi tako lako otpisivao, po meni ima kvalite za Vojvodinu danas i egal je za Bjekovicem u svim parametrima ako kazem nesto vise , razapece te me

Krstovic da je nama dosao legao bi nam kao budali šamar, bio bi novi ozegovic kod nas, steta
Oni su otisli jer klub sa ovim budzetom ne moze da iafinansira njihove plate, secate se da je lalat stalno pricao nema plata...ovako plate su redovne.....za nesto vise mora se jos neko ukljuciti pored Srbijagasa
Da zadnjih 4,5 prelaznih rokova nikoga nismo prodali....nazalost i to je izvor nekih novih prihoda koji bi nas ojacao i koji bisigurno dao mogucnost dovodjenja kvalitetnijih igraca....Nase igrace pretpostavljam niko nije hteo a sa platama koje au imali ovde nije se ni njima islo
Danilo, nisu problem plate ( igrali su u njoj Boskov, Toza i druge velike fudbalske Legende i reprezentativci za daleko manje). Glavni problem su odnosi u Klubu i prema Klubu.
Lepo je to sto je predsednik vlade, cije je ime i naseg kluba, bio na otvaranju Stadiona i Akademije u Topoli, ali sta je uradio da ne propadne najuspesniji i najpoznatiji klub Pokrajine, ciji je aktuelni Predsednik? Sta je uradio Glavni grad iste za FKV?
OK je to sto cemo dobiti jos jedan prepoznatljiv klub u Pokrajini i Srbiji, a sta sa FKV? FKV nam vise ne treba? Zbog cega? Sta je problem sa FK Vojvodinom, pa da je treba poniziti i ugasiti?
Najmanje je vazno da li je bolji Bjekovic ili Cucin, Bastajic ili Mrkaic, Busnic ili Topic itd, itd. Niko od njih ne bi igrao u nekadasnjoj Vojvodini, cak i u onoj godini kada je ispala iz Prve Savezne lige.
Ali su se tada Klub i poslovni ljudi u Gradu i Pokrajini prenuli, zastideli velike sramote i za dve godine Vojvodina je postala Sampion onolike drzave u velikoj konkurenciji fudbalskog kvaliteta ostalih prvoligasa.
Sada ne znamo da li cemo moci pobediti i zonase.
Kad smo osvojili Kup sa Lalatovicem, jedva smo pobedili Rumenku (uz veliku sportsku srecu), a provlacili se i sa drugim protivnicima do finala. U Finalu, isto, na penalima. U sportu je potrebna i sreca, ali se na nju ne sme oslanjati. Neophodan je kvalitet i kontinuitet za klub kakav je Vojvodina.
Lepo je to sto je predsednik vlade, cije je ime i naseg kluba, bio na otvaranju Stadiona i Akademije u Topoli, ali sta je uradio da ne propadne najuspesniji i najpoznatiji klub Pokrajine, ciji je aktuelni Predsednik? Sta je uradio Glavni grad iste za FKV?
OK je to sto cemo dobiti jos jedan prepoznatljiv klub u Pokrajini i Srbiji, a sta sa FKV? FKV nam vise ne treba? Zbog cega? Sta je problem sa FK Vojvodinom, pa da je treba poniziti i ugasiti?
Najmanje je vazno da li je bolji Bjekovic ili Cucin, Bastajic ili Mrkaic, Busnic ili Topic itd, itd. Niko od njih ne bi igrao u nekadasnjoj Vojvodini, cak i u onoj godini kada je ispala iz Prve Savezne lige.
Ali su se tada Klub i poslovni ljudi u Gradu i Pokrajini prenuli, zastideli velike sramote i za dve godine Vojvodina je postala Sampion onolike drzave u velikoj konkurenciji fudbalskog kvaliteta ostalih prvoligasa.
Sada ne znamo da li cemo moci pobediti i zonase.
Kad smo osvojili Kup sa Lalatovicem, jedva smo pobedili Rumenku (uz veliku sportsku srecu), a provlacili se i sa drugim protivnicima do finala. U Finalu, isto, na penalima. U sportu je potrebna i sreca, ali se na nju ne sme oslanjati. Neophodan je kvalitet i kontinuitet za klub kakav je Vojvodina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Da je klub normalno organizovan, i da je Srbija normalna drzava (a nije ni jedno ni drugo):
1. Znalo bi se kako se Skupstina bira, koga predstavlja i kome odgovara.
2. UO bi bio zaposlen u klubu i primao platu za to, i bio odgovoran za izvrsenje svog posla i postizanje zacrtanih rezultata, svako bi tamo znao sta mu je posao i kojim se sektorom bavi i koje su posledice ako ne ispune zacrtani cilj.
3. Nekome u UO bi posao bio i nalazenje sponzora i obezbedjivanje finansijskih sredstava za funkcionisanje kluba.
4. Klub bi rashodovao manje nego sto prihoduje, pa koliko rezultatski i organizaciono s tim moze da se pruzi.
5. Bilo bi sredjeno imovinsko stanje, znalo bi se tacno cime klub raspolaze sto se tice pokretne i nepokretne imovine, koliko potrazuje od koga i kome je koliko duzan, ne bi bilo nikakvih blanko menica koje iskacu od ko zna koga i ko zna kad.
Ali ovako kako jeste, umesto svega toga imamo haos, javasluk, korupciju, nesposobnost, sabotazu - i naravno da je jedini moguci rezultat svega toga raspad na svim nivoima kojem svedocimo. A oni koji su u situaciji da odlucuju i mozda nesto i promene vec godinama trude se da ovakvo stanje produze jer im bas ovako odgovara, mogu da nesmetano lapaju sto u zdravom klubu ne bi mogli, i zato niko i ne radi na postavljanju kluba na zdrave noge. Realno, nije nama kriva ni vlast ni FSS ni blizanci (a krivi su i svi oni) koliko su nam krivi mangupi iz sopstvenih redova.
1. Znalo bi se kako se Skupstina bira, koga predstavlja i kome odgovara.
2. UO bi bio zaposlen u klubu i primao platu za to, i bio odgovoran za izvrsenje svog posla i postizanje zacrtanih rezultata, svako bi tamo znao sta mu je posao i kojim se sektorom bavi i koje su posledice ako ne ispune zacrtani cilj.
3. Nekome u UO bi posao bio i nalazenje sponzora i obezbedjivanje finansijskih sredstava za funkcionisanje kluba.
4. Klub bi rashodovao manje nego sto prihoduje, pa koliko rezultatski i organizaciono s tim moze da se pruzi.
5. Bilo bi sredjeno imovinsko stanje, znalo bi se tacno cime klub raspolaze sto se tice pokretne i nepokretne imovine, koliko potrazuje od koga i kome je koliko duzan, ne bi bilo nikakvih blanko menica koje iskacu od ko zna koga i ko zna kad.
Ali ovako kako jeste, umesto svega toga imamo haos, javasluk, korupciju, nesposobnost, sabotazu - i naravno da je jedini moguci rezultat svega toga raspad na svim nivoima kojem svedocimo. A oni koji su u situaciji da odlucuju i mozda nesto i promene vec godinama trude se da ovakvo stanje produze jer im bas ovako odgovara, mogu da nesmetano lapaju sto u zdravom klubu ne bi mogli, i zato niko i ne radi na postavljanju kluba na zdrave noge. Realno, nije nama kriva ni vlast ni FSS ni blizanci (a krivi su i svi oni) koliko su nam krivi mangupi iz sopstvenih redova.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ja se apsolutno slazem da je najveci problem organizacija kluba, nema coveka koji se time istinski time bavi.Vec svi pomalo...a tako ne moze....jedan mora da se pita
Cinjenica je da se ljudi iz uprave tu po zadatku i da ih klub ne interesuje....
Sa druge strane niko ni ne moze da se bavi klubom , niti bilo ko normalan hoce da dodje .....razlig su navijaci u skupstini u upravi i svi mi to dobro znamo....mislite da oni skandiraju sto kao klubu ne ide....pa znali smo svi da ubacivajem mladjuh necemo imati rezultat........naravno da ne.....hoce pare....
Cinjenica je da se ljudi iz uprave tu po zadatku i da ih klub ne interesuje....
Sa druge strane niko ni ne moze da se bavi klubom , niti bilo ko normalan hoce da dodje .....razlig su navijaci u skupstini u upravi i svi mi to dobro znamo....mislite da oni skandiraju sto kao klubu ne ide....pa znali smo svi da ubacivajem mladjuh necemo imati rezultat........naravno da ne.....hoce pare....
- slanobarac
Sad smo otišli skroz van teme. Godinama pišemo gotovo istovetne stvari u vezi (ne)funkcionisanje kluba i ništa. Mogli smo pokrenuti bilo šta da pokažemo da nam je stalo do kluba. Bilo šta. Sve je bolje od ovog pisanja po forumu jer ovo vodi ka još većem osipanju i dalje ka gašenju. Ne kluba, već foruma a klub će (p)ostati da tavori i biti kao što i jeste raj za političare i kriminalce. Ja mislim da većina ovde to ne želi. Ako želimo promene onda treba i da se angažujemo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!