Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Ne vidim zasto bi na treneru bila veca odgovornost u odnosu na ta tri iskusna igraca. Trenera je lakse skloniti i nadati se kao necemu. Ovom timu ne pomaze ni Anceloti licno. Ko god misli da se od veznog reda koji cine Busnic - Topic (Maksimovic) moze igrati ofanzivan fudbal vara se. Po meni je Miletic vec sad zasluzio da igra pre sve trojice i da bi trebalo da mu se trazi najkompatibilnije moguci igrac od trojice nabrojanih sa kojim bi igrao i napredovao.
Imamo lose rezultate, situacija u i oko kluba nije sjajna i msm da ne treba siriti informacije dok ne budu stoprocentno tacne jer moze samo dodatno naskoditi.
Mislim da je na treneru najmanja odgovornost sto se tice rezultata ali da ce kao i uvek trener prvi platiti.
Sigurno je da neko ima suprotno misljenje i da okrivljuje trenera ali ja mislim da on nije glavni i odgovorni za sve ovo.
Imamo lose rezultate, situacija u i oko kluba nije sjajna i msm da ne treba siriti informacije dok ne budu stoprocentno tacne jer moze samo dodatno naskoditi.
Mislim da je na treneru najmanja odgovornost sto se tice rezultata ali da ce kao i uvek trener prvi platiti.
Sigurno je da neko ima suprotno misljenje i da okrivljuje trenera ali ja mislim da on nije glavni i odgovorni za sve ovo.
@ Deep
I po meni je Miletic ispred obojice. Ako su vec uporedjivali Topica sa Jokanovicem, sto nije prici, onda je Miletic blizi tom poredjenju.
Voleo bih da ga vidim vise na terenu, da bih bio sigurniji u svoj stav o momku.
Zato nam je fudbal i pao na niske grane, jer ne igraju bolji, vec uticajniji menadzerski igraci, zvanicnih menadzera ili nezvanicnih.
I po meni je Miletic ispred obojice. Ako su vec uporedjivali Topica sa Jokanovicem, sto nije prici, onda je Miletic blizi tom poredjenju.
Voleo bih da ga vidim vise na terenu, da bih bio sigurniji u svoj stav o momku.
Zato nam je fudbal i pao na niske grane, jer ne igraju bolji, vec uticajniji menadzerski igraci, zvanicnih menadzera ili nezvanicnih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da ovaj tim ima bar 50% bolje znanje i umece nego sto ga sad pokazuje.A isto sam misljenja da su pre svega lose igre (meni rezultati nikad nisu primarni u odnosu na igru) cist plod trenerovih zamisli i njegovog razmisljanja. Druze drz se ti bivsih klubova,tamo se pobedjuje i kad ne igras,dovoljno samo da se pojavis,i da sudije budu tu.Vojvodina da bi pobedjivala mora da igra fudbal,lep fudbal,da sme sa svakim da se uhvati u kostac,bez povlacenja i zatvaranja ociju u duelu pa uz Boziju pomoc sta se desi.... jednostavno da u svaki mec udjemo sa zeljom da se nadigravamo. A da bi to postigli,bar na terenu treba da imamo sistem,da nam tim bude kompozicija,da imamo jaku lokomotivu koja ce da vuce sve vagone zajedno,a mi je trenutno nemamo,treba nam plej,treba nam vodja,treba na lider i srce ovog tima. Nijedan igrac trenutno u timu to nije,jednostavno i ako ima nekih naznaka da bi mogao biti,to su one stare lokomotive,treba nam nova,savremena.... brze su i pruge
E ako se ne varam,imamo jos dva dana da nadjemo lidera,i onda na osnovu njegove snage,velicine,znanja,slazemo ostale vagone u kompoziciju,i ako je svaki vagon na svom mestu,onda se mogu slepati i jedan ili dva u losem stanju,ici ce ta kompozicija. Ali ukoliko ne obezbedimo dobru lokomotivu,ovi vagoni kakve sad posedujemo,pa jos pogresno i poslagani moci ce samo negde u staro gvozdje. Jos je malo vremena ostalo,i sve manje verujem da cemo osavremeniti i ubrzati nasu kompoziciju. Realno trudi se trener,lozi on nasu parnjacu,ali em je ona matore i spora,em su vagoni lose poslagani. Kontam bice bolje kad se uhvatimo neke nizbrdice,al onda.... ubedjen sam da ce kocnice biti neispravne 
edit: jel istina ovo za Proleter i igraca (Evandro) kome je cena na TM 700 000? Pa to je cena u rangu Valakarija

edit: jel istina ovo za Proleter i igraca (Evandro) kome je cena na TM 700 000? Pa to je cena u rangu Valakarija

- Deep Purple
@Voja
Razlika je sto je Evandro odigrao 12 meceva za dve godine zbog povreda a Valakari je standardan i ima fantasticne sezone iza sebe na Kipru. Skup je Valakari sport za nas...
Razlika je sto je Evandro odigrao 12 meceva za dve godine zbog povreda a Valakari je standardan i ima fantasticne sezone iza sebe na Kipru. Skup je Valakari sport za nas...
Od iskusnijih, 30+, mamo Maksu, Mrku, Vuklisa, Covica.Forza Voša wrote:Dobio sam danas informaciju da su tri iskusnija igraca u klincu sa trenerom i da je pokusao da ih "skloni". Razlog ne znam ali se iskreno nadam da je fudbalske prirode jer bi to samo poguralo razlaz sa alibi trenerom koji od pocetka priprema trazi strpljenje iako se konture (samo konture) performansa ne vide ni posle tri meseca.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- slanobarac
Ne razumem o kakvim vi pojačanjima sada pričate?! Da vadimo sezonu? Da igramo lep fudbal? Da jurimo Evropu? Opstanak? Da podrže naše mlade igrače? Sada, kada je prošla četvrtina prvenstva? Nema smisla. Treba sa ovim što imamo izgurati do zime a onda ako bude para dovesti igrače. Do tada pratiti i beležiti eventualna pojačanja a zahvaliti se pojedincima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Forza Voša
+1Voja wrote:Mislim da ovaj tim ima bar 50% bolje znanje i umece nego sto ga sad pokazuje.A isto sam misljenja da su pre svega lose igre (meni rezultati nikad nisu primarni u odnosu na igru) cist plod trenerovih zamisli i njegovog razmisljanja.
Naša je sreća da imamo dobar raspored u naredna dva meseca tako da ako ne pre već od naredne polusezone očekujem novog trenera.
ne treba nama plej kad trener ne zeli da play; do sada vidjeno nam govori da zelimo konstantno 8 igraca iza lopte (i u odbrani i u kao napadu). Uostalom, ja smatram da bi Neskovic tako lepo mogao da odigra tu ulogu da toga puno nas nije ni svesno (ali ne kod ovog trenera i sa njegovim zamislima).Voja wrote:treba nam plej
dosta nam je ovaj lider sto nas vuce nizbrdo, previše bi bilo imati i jednog pravog na terenu da nas vuce istim smeromVoja wrote:treba nam lider
„Hasta la Victoria Siempre!“
- gospodinFKV
Dobro je da se prelazni rok zavrsava uskoro. Sve je manje vremena da se dovlace drva, a jos igramo danas.
Ne postoji pojacanje koje nas trenutno moze spasiti sivila sredine tabele. Makar ne s ovakvom postavkom i epskom bunkericom.
Ne postoji pojacanje koje nas trenutno moze spasiti sivila sredine tabele. Makar ne s ovakvom postavkom i epskom bunkericom.
Dunđerski je gori nego Lazetić.ernesto wrote:Turija, Nemanja Nikolic u Spartaku!
- gospodinFKV
Iskreno se nadam da je u pitanju povratak Dundjerskog u fotelju tamo.Kako su iz subotičkog kluba za Mozzart Sport istakli, vode se pregovori oko još jednog bombastičnog potpisa, ali zbog činjenice da još uvek nije postignut dogovor, nisu želeli da otkrivaju detalje.

- churguzijanac
Ne znam šta se očekuje.Jel su jednom poslušali forum i doveli Merija,igrača bez tala, pa šta bi vi više i njihova deca treba da žive.Jednom su se zajebali i neće više.
Mi ladno nikog nismo doveli!
Potsjno sam se nadao da ce stici makar jedan spic ….
Potsjno sam se nadao da ce stici makar jedan spic ….
Banujte me molim vas 

Oterati Dunderskog pod hitno sta on predstavlja u klubu ??? 

Ako bi dovodili kao ove do sada i bolje da nisu nista.
Gojko Kacar wrote: