Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Super Liga - sezona 2021/22

Post by Turija »

Voja wrote:A Nikolic vec dominira u Spartaku :D Fenomenalna asistencija za gol
I jos dve neiskoriscene ( jedna izbacena sa gol linije).
I sve to za provedenih 30 minuta na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:
Voja wrote:A Nikolic vec dominira u Spartaku :D Fenomenalna asistencija za gol
I jos dve neiskoriscene ( jedna izbacena sa gol linije).
I sve to za provedenih 30 minuta na terenu.
Mislim da ce obe ekipe kroz prvenstvo biti dobre
Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nakon mnogo losih trenutaka ove sezone mislim da je ovaj mec sa TSC-om kljucan i da ce ekipa pokazati konacno karakter i pobediti i nastaviti pobednicki niz. Koliki god da smo losi tu smo a igrali smo sa oba blizanca.
Ne igramo nista losije u odnosu na proslu sezonu a imamo losiji igracki kadar. Bastajic konacno poceo da pokazuje svoje kvalitete. Vratili se Djordjevic i Bjekovic
i idee bar malo na bolje.
Simic pokazuje da je medju najboljim igracima u ligi.
Covic standardno dobar. Tek ce ljudi biti dobro.
Ovde fale 10ka i spic da bi ova ekipa dobila novu dimenziju i vazno je da do zimskog prelaznog roka drzimo glavu iznad vode i budemo blizu vrha.
Jer kakvi god smo od konkurencije nismo gori samo moramo da se skupiko u svojim redovima i da konacno ekipa prodise. Kao sto kaze trener bitne su trenutno pobede i ako se slazem sa kolegom @Slanobarac da takva vrsta razmisljanja nije dobra i nije za renome Vojvodine ali trenutno je to najbitnije i ocekujem taj momenat orekretnice da se desi i da ekipa proigra ali do tada neka se skupi sto veci broj bodova. Odstranjivanje Kove podrzavam ako je razlog opravdan jer mora da se zna hijerarhija. (Ne znam da li je problem na relaciji igrac-trener ili je nesto drugo napravio Kovacevic). A pobedom na zvanicnom otvaranju stadiona Tsc-a neka povrate nase poverenje jer kakvi god bili funkcioneri kluba ipak nasi igraci kakvi god da su zasluzuju podrsku jer ipak oni nisu krivi sto su tu ali ako si vec tu gde su zasluzuju vetar u ledja. Dosta vise pesimizma. Losi smo ali hajde da budemo malo manje losiji od konkurencije za evropu.
ernesto

Post by ernesto »

Deep Purple wrote:Nakon mnogo losih trenutaka ove sezone mislim da je ovaj mec sa TSC-om kljucan i da ce ekipa pokazati konacno karakter i pobediti i nastaviti pobednicki niz. Koliki god da smo losi tu smo a igrali smo sa oba blizanca.
Ne igramo nista losije u odnosu na proslu sezonu a imamo losiji igracki kadar. Bastajic konacno poceo da pokazuje svoje kvalitete. Vratili se Djordjevic i Bjekovic
i idee bar malo na bolje.
Simic pokazuje da je medju najboljim igracima u ligi.
Covic standardno dobar. Tek ce ljudi biti dobro.
Ovde fale 10ka i spic da bi ova ekipa dobila novu dimenziju i vazno je da do zimskog prelaznog roka drzimo glavu iznad vode i budemo blizu vrha.
Jer kakvi god smo od konkurencije nismo gori samo moramo da se skupiko u svojim redovima i da konacno ekipa prodise. Kao sto kaze trener bitne su trenutno pobede i ako se slazem sa kolegom @Slanobarac da takva vrsta razmisljanja nije dobra i nije za renome Vojvodine ali trenutno je to najbitnije i ocekujem taj momenat orekretnice da se desi i da ekipa proigra ali do tada neka se skupi sto veci broj bodova. Odstranjivanje Kove podrzavam ako je razlog opravdan jer mora da se zna hijerarhija. (Ne znam da li je problem na relaciji igrac-trener ili je nesto drugo napravio Kovacevic). A pobedom na zvanicnom otvaranju stadiona Tsc-a neka povrate nase poverenje jer kakvi god bili funkcioneri kluba ipak nasi igraci kakvi god da su zasluzuju podrsku jer ipak oni nisu krivi sto su tu ali ako si vec tu gde su zasluzuju vetar u ledja. Dosta vise pesimizma. Losi smo ali hajde da budemo malo manje losiji od konkurencije za evropu.
Iskreno mislim da ce nas odvaliti od zivota.
Banujte me molim vas :beg:
slanobarac

Post by slanobarac »

Mi nemamo karakter da ovakve utakmice rešavamo u svoju korist. Nije to nikakvo sopstveno potcenjivanje već realno stanje.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

O stanju u Srpskom fudbalu govori samo jedna sitnica a to je da svaka ekipa (izuzev TSC-a na novom stadionu i nas) protiv partizana i zvezde ima elektricne reklame a protiv ostalih ekipa ne. Neko ce reci zanemarljiva stvar ali to je slika i prilika naseg fudbala.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Imamo i mi jos uvek stare limene reklame iza golova.
Sta ja znam, daju smek nekih srecnijih vremena. Kad vec vise nemamo kucicu i stari semafor. Ne kazem, naravno, da je stari semafor trebalo koristiti, ali on ima svoju sentimentalnu vrednost i mozda je trebao ostati i dozvoliti navijacima da mu daju neki dodatni smek.

Mislim da je veci problem to sto gomila klubova trenira na terenu na kojem igra. Da su sve reklame limene, a da zimi ne pravis od domaceg terena kaljugu, jer tu treniras dvaput dnevno, stanje bi bilo mnogo bolje. :cheers:
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote:O stanju u Srpskom fudbalu govori samo jedna sitnica a to je da svaka ekipa (izuzev TSC-a na novom stadionu i nas) protiv partizana i zvezde ima elektricne reklame a protiv ostalih ekipa ne. Neko ce reci zanemarljiva stvar ali to je slika i prilika naseg fudbala.
Njihove se sve utakmice prenose, plus imaju sponzora koje moraju da ispoštuju po ugovoru.
Ostali klubovi imaju jedva par sponzora pa nemaju potrebu za elektronskim reklamama.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Stexman wrote:
Deep Purple wrote:O stanju u Srpskom fudbalu govori samo jedna sitnica a to je da svaka ekipa (izuzev TSC-a na novom stadionu i nas) protiv partizana i zvezde ima elektricne reklame a protiv ostalih ekipa ne. Neko ce reci zanemarljiva stvar ali to je slika i prilika naseg fudbala.
Njihove se sve utakmice prenose, plus imaju sponzora koje moraju da ispoštuju po ugovoru.
Ostali klubovi imaju jedva par sponzora pa nemaju potrebu za elektronskim reklamama.
Prenose se mecevi svih ekipa.
Ja koliko znam po propozicijama takmicenja postoji jasan broj odnosno minimalni broj sponzora po ekipi koji svaka ekipa mora da ispuni. Sto znaci da svaka ekipa ima dovoljno sponzora sem sponzora na reklamama elektricnim moze da ide jos nesto kao sto je recimo kod nas bio slucaj sa osvajanjem kupa pa je to bilo na baneru.
Uglavnom samo su se sponzori domacina i isticali na svakom mecu sa blizancima sto ce reci da ih svaka ekipa ima dovoljno samo ostale ekipe nisu dovoljno dobre za tu cast. Koliko god da je to mozda i nebitna stvar ipak to jasno pokazuje stanje u nasem fudbalu.
Stexman

Post by Stexman »

Deep Purple wrote: Ja koliko znam po propozicijama takmicenja postoji jasan broj odnosno minimalni broj sponzora po ekipi koji svaka ekipa mora da ispuni.
Ne bih rekao da je ovo tačno. Ne moze tebe niko da uslovljava brojem sponzora. Sve i da moze u pitanju je minimalan broj, ne maksimalan, a to ne igra ulogu u ovom slucaju.
Deep Purple wrote: Uglavnom samo su se sponzori domacina i isticali na svakom mecu sa blizancima sto ce reci da ih svaka ekipa ima dovoljno samo ostale ekipe nisu dovoljno dobre za tu cast. Koliko god da je to mozda i nebitna stvar ipak to jasno pokazuje stanje u nasem fudbalu.
Ističu se i sponzori gostiju, samo ne svi. Problem je mozda i sto dipleji sa reklamama kostaju pa ne mogu svi klubovi da ih priuste. Stanje u nasem fudbalu je vec duze vreme katastrofalno, i sigurno da utice i na 99% klubova.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aka/399482" onclick="window.open(this.href);return false;
I stvarno mislim da će i Zvezda i Partizan gubiti bodove u okršajima sa nama
Eto razloga zasto ga nisu hteli kod nas. Ne daj Boze da ovako nesto pomisli igrac Vojvodine.
Turija

Post by Turija »

MiSmoFKV! wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... aka/399482
I stvarno mislim da će i Zvezda i Partizan gubiti bodove u okršajima sa nama
Eto razloga zasto ga nisu hteli kod nas. Ne daj Boze da ovako nesto pomisli igrac Vojvodine.
Hvala ti za ovo :cheers:

Inace, hteo sam i ja da napisem to, ali sam odustao, da ne bih bio ,,dosadan" sa Nemanjom Nikolicem.
Iz ovog intervjua, malo smo bolje upoznali momka. Vidimo i da je kolektivni igrac, a stalno se potencira njegova ,,individualnost u glavi".
Zbog toga, sto ga nismo doveli, ne pratim Vosu ( prelilo casu strpljenja, kao i ponasanje na skupstini) i ne nerviram se zbog Nje. Upravi (i ne samo ovoj) odgovara, bas ovakva situacija, kakva je.
U Evropi nista, a kao borimo se za Evropu, dok smo kod kuce klub za potkusurivanje i podsmevanje u medijima i sramotu na terenu. Sve u cilju da se Vojvodina sto vise ogadi ovdasnjim ljudima i iskrenim njenim navijacima, izmuze maksimalno i ugasi na kraju, kao ,,prirodna stvar".
U tome ne zelim da ucestvujem, ni na koji nacin. Hocu da mogu da kazem da sam navijao za Vojvodinu, sve dok je ona bila ugledan Klub, ali sve manje i manje u poslednje tri decenije.
A, sada je ona, zaista, postala Udruzenje grupe gradjana, ali one interesne, sa kojom niti imam, niti zelim da imam bilo kakve veze. Distanca je jedino resenje, jos mnogo godina ( ako Klub i opstane toliko?).Sve drugo je iluzija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Dobar intervju, čitljiv i bez onih ofucanih fudbalerskih fraza, al jedna stvar mi ipak bode oči... I ovde i u svim sličnim razgovorima....
Dakle, kako neko može da IZGUBI bodove u duelu sa nekim, kad te iste bodove nije ni imao tada?? Fudbal se igra na osvajanje novih bodova, a ne na gubitak postojećih...
Turija

Post by Turija »

Sta bi Buacu veceras, od taktike, sastava do izjava, rezultata i igre??? Katastrofalno u svim segmentima.

Ukljucim tv na pocetak utakmice i kad videh sastav Spartaka iskljucim tv.
Oko 60og minuta ponovo ukljucim tv, ocekujuci da vidim ulazak 3 najbolja igraca Suboticana ( Nikolic, Milosevic i Mihajlovic), koji su iz cudnih razloga izostali iz pocetnog sastava.
Medjutim, Buac ih uvodi u igru tek kasnije (pri rezultatu 0:4) u totalnom rasulu ekipe. Skroz besmisleno, isto onoliko kao sto nisu zapoceli ovu utakmicu.
Na kraju, ipak, uspeh da vidim dva prava fudbalska dodavanja Nikolica i dobre odbrane Dubljanica (zahvaljujuci golmanskom talentu, ali i svojoj visini).
Sta se radi u klubovima, sta rade treneri, ali ovaj nas domaci fudbal ne moze gledati i pored najbolje volje.
Sporo, bezidejno, tehnicki i takticki neobuceni igraci, plus bez kondicije. Uzas od fudbala. I u takvoj situaciji, malo bolji stranac pravi ogromnu razliku u nasoj ligi.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Sta se radi u klubovima, sta rade treneri
Mislim da ovaj put nije do trenera... vise licilo na farsu
Image
Post Reply