Zanima sta Mrka iskreno misli kakav je igrac?!
Ne znam, ali mene je iznervirao bezidejnoscu i nekoriscenjem svog glavnog oruzija: brzine i snage, a slabo je pomagao odbrani.Radoye wrote:Da ovo je bio ono bas WTF momenat.Maki wrote:Đorđević izvodi Vukadinovića umesto Mrkaića.
ernesto wrote:Kriv je dodavač.
Verovatno što i ovde neki misle, da je dobar, samo nema sreće.
![]()
![]()
![]()
Zanima sta Mrka iskreno misli kakav je igrac?!
Deep Purple wrote:Ne krivim Mrkajica jer je Devetak sutirao a ne dodavao. Mnogo ostar centarSUT odbila se od Mrkajiceve noge pored gola. Nije imao srece.
Bolje da je propustio loptu, jer na drugoj stativi je cekao Vukadinovic. To vec i mi gledaoci znamo da Vukadinovic dobro utrcava na drugu stativu.Maki wrote:ernesto wrote:Kriv je dodavač.Verovatno što i ovde neki misle, da je dobar, samo nema sreće.
![]()
![]()
![]()
Zanima sta Mrka iskreno misli kakav je igrac?!Deep Purple wrote:Ne krivim Mrkajica jer je Devetak sutirao a ne dodavao. Mnogo ostar centarSUT odbila se od Mrkajiceve noge pored gola. Nije imao srece.
Pa i mi smo nikada jadniji, zato su nas i dobili. Nameri se junak na junaka.ssnigd wrote:Bezveze.
Cigani nikada jadniji u zadnjih nekoliko godina i opet nas dobili...
Nisam bio na utakmici ali moj kolega inače zvezdaš je bio, igrom slučaja je sedeo iza Zukićevog brata i čuo je razgovor njega i još jednog lika da zvezda dobija 2:1 preokreću u prvih 15 minuta i posle se staje na loptu kao što je i bilo igra se prijateljska utakmica kao što je i bilo pametnom dosta e sada dal je to slučajnost ne bih rekaonaseljekolumbija wrote:Па шта рећи, прво полувреме је требало да буде 2:0 за нас. Сад шта је било на полувремену у свлачионици,не знам. Али знам да сам у другом полувремену гледао дилетанте у црвено-белим дресовима. И после два примљена гола пријатељску утакмицу. Ај здраво