21. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 1:1 (0:0)
Re: 21. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA 1:1 (0:0)
Nadam se da je ovo Zbogom i Slavoljubu i Ljubiši 

Re: 21. kolo: Novi Pazar - VOJVODINA, subota 13.00
Forsira kad nema koga da stavi u tim pa onda kao forsira?ernesto wrote:Slavoljub misli da je sve u najboljem mogucem redu.Cane wrote:Slavoljube i Ljubiša, vi ste sada na potezu. Učinite jedinu ispravnu stvar i istinski ćemo to ceniti. Ne sumnjamo u vaše dobre namere, ali videli ste sve i sami. Pokažite time svima da ste časni ljudi.
4.mesto koje vodi u Evropu plus 1/4 kupa.
I “forsira” mlade igrace.
Gde Kabic cele sezone?Koliko je odigrao utakmica ?Gde Toroman?Miletic?Pa i Topic,Novevski i Zukic?Slabo je on to nesto forsirao

Nisam bio u prilici da odgledam tv prenos, ali pokusacu reprizu utakmice, ako je bude na areni?
Gledajuci sastav Vojvodine nije mi jasno zasto je on bio takav?
Zasto je toliko igraca izostalo, a ni tada Kabicu i Mileticu ni minut na terenu? Ako ni zbog cega drugog, onda se samo zbog ovoga treneru treba zahvaliti na radu i ,,podmladjivanju" ekipe, kao i SD na pojacanjima.
Cetvrto mesto nista ne znaci, statisticki je alibi koji ne stoji. Jer i Proleter na osmom mestu je na 3 boda zaostatka od Vose, a 10. Vozdovac na 4 boda. Jedna izgubljena utakmica i Vosa je je cak u plej autu.
Tim je bez igre, strategije, energije i harmonije. Nijedan igrac, osim V. Simica se nije cak ni profilisao ove polusezone.
Zasto je toliko igraca izostalo, a ni tada Kabicu i Mileticu ni minut na terenu? Ako ni zbog cega drugog, onda se samo zbog ovoga treneru treba zahvaliti na radu i ,,podmladjivanju" ekipe, kao i SD na pojacanjima.
Cetvrto mesto nista ne znaci, statisticki je alibi koji ne stoji. Jer i Proleter na osmom mestu je na 3 boda zaostatka od Vose, a 10. Vozdovac na 4 boda. Jedna izgubljena utakmica i Vosa je je cak u plej autu.
Tim je bez igre, strategije, energije i harmonije. Nijedan igrac, osim V. Simica se nije cak ni profilisao ove polusezone.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
A i za tog Veljka Simića ćemo dobiti tepsiju ribe zavisi koliko je % naš igrač.Turija wrote:Nisam bio u prilici da odgledam tv prenos, ali pokusacu reprizu utakmice, ako je bude na areni?
- Deep Purple
Ako bi pristao da gostuje i pored ovakvih komentara i loših igara morao bih da mu skinem kapu.ernesto wrote:Poslao sam treneru poruku na viber, da li bi zeleo da gostuje ovde kod nas na forum.
Nista jos nije odgovorio.
Neka dođe i objasni nam dosta stvari šta se dešava u ekipi.
A premotavanje unazad (do 30 dana),sto to ne koristis?Turija wrote:Nisam bio u prilici da odgledam tv prenos, ali pokusacu reprizu utakmice, ako je bude na areni?
Ni ja nisam gledao prenos,jutros sam pogledao samo izvestaj na youtubu i slazem se sa onim sto gospodinfkv napisao da je Mrkajic isao sa namerom da vrati udarac. Mozda je crveni prestrog (mada start s ledja na onakvom terenu,dodatni udarac posle starta... mozda se u prenosu i bolje videlo),ali Simovic je lagan na kartonima,i na to se moralo ukazati igracima pre pocetka meca. Neskovic gluposcu sam sebi uskracuje mukom stecenu minutazu. Vuklis i Simic

Trener na forumu!? Novogodisnji poklon forumasima

- gospodinFKV
U prenosu se tacno videlo kako u toku klizeceg pokusava dodatno da ga cakne u glavu, i to sve pred nogama pomocnog sudije. Kretenski potez, krajnje. Ja razumem frustracije igraca, stanje u klubu, sve, ali moras stvarno biti poseban penal da uradis ovako nesto, a da utakmica maltene jos nije ni pocela. Jos pogotovo sto znamo da Simovic voli da pokaze karton igracu Vojvodine vise nego rodjenu mamu, ali koga je jos u tom timu briga za klub dovoljno da zna takve stvari...
Nekako sam stekao utisak da je Simovic lagan na kartonima i penalima podjednako prema bilo kom timu (blizance ne racunam oni igraju neko svoje prvenstvo,u nekom njihovom svetu)gospodinFKV wrote: Jos pogotovo sto znamo da Simovic voli da pokaze karton igracu Vojvodine vise nego rodjenu mamu, ali koga je jos u tom timu briga za klub dovoljno da zna takve stvari...

- Deep Purple
@Voja
Vidiš da Borjan odlazi zbog pritiska teško bi on izdržao pritisak kod nas. Kad krenemo mi forumaši da udaramo i 350 ljudi na tribinama.
Ja bih vratio Nikolu Perića, dobro znam kako ga je klub ostavio na cedilu a on i dan danas voli Vošu.
Vidiš da Borjan odlazi zbog pritiska teško bi on izdržao pritisak kod nas. Kad krenemo mi forumaši da udaramo i 350 ljudi na tribinama.

Ja bih vratio Nikolu Perića, dobro znam kako ga je klub ostavio na cedilu a on i dan danas voli Vošu.
Jel otišao onaj iskušenik s klupe? I što nije?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ovo bih podrzao... Sta je sa nasih bekova iz Lalatovog prvog mandata!? Oni su za ove sadasnje bili ubice... pa ako publika zeli i Medojevica sto da neDeep Purple wrote:@Voja

Ceka covek prvo Forum da odradiKrle wrote:Jel otišao onaj iskušenik s klupe? I što nije?

Ne mozemo mi da dovodimo igrace iz Lucana!
Jedino ako im istakne ugovor pa da dodju, Nesko uvek zacepi veliki obestecenje za njegove igrace.
Jedino ako im istakne ugovor pa da dodju, Nesko uvek zacepi veliki obestecenje za njegove igrace.
Banujte me molim vas 

ma nema problema u Srbiji koji "crvena" ne resavaernesto wrote:Nesko uvek zacepi veliki obestecenje za njegove igrace.

Dolazili jedan Apia,Ailton i Taribo Vest iz stranih zemalja da igraju u Srbiji,a da ne dodje igrac iz Lucana u Vosu

A o ovim pojacanjima gore navedenim pricam iz pozicije da ja dodjem u klub,al vec godinama niko sa foruma mi nije dao podrsku

Vratiti Merya on je za u to sam ubeđen ali mi nemamo te pare 

Fare brate ajde budi malo realan.fare wrote:Vratiti Merya on je za u to sam ubeđen ali mi nemamo te pare
Zasto bi covek u najboljim igrackim godinama gde zaradjuje milion godisnje dosao kod nas????
Banujte me molim vas