Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"
Italijanske, spanske i druge ino fudbalske legende, jedino, promovisu Vosine legendarne igrace i kasnije trenere, dok mi ni ime Stadionu ne mozemo da damo po nekom od njih.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1505128/ ... oskov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zveda moze da ga nazove po svojoj fudbalskoj legendi Rajku Miticu, takodje i mnogi drugi poznati evropski klubovi, po svojim legendama, samo Vosa ne.
Da nije Bosko Perosevic dao Fudbalskom centru ime Vujadin Boskov, ne bi ni to delo Vujketa ostalo ovde zapamceno.
Toza ne moze da dobije Stadion, cak ni posthumno.
Bruka, nikad boljeg centarfora nismo imali, a i kao treneru Vose, oteta mu sampionska Titula. Vole ga i velicaju i Grci i Turci, a njegov Klub i Grad ga zavidno, pakosno i udvoricki zapostavlja.
I mnoge druge tako.
Takac, ni tribinu da dobije, a omogucio je reflektore na Vosinom stadionu.
I tako dalje, i tako dalje...nastavljamo propadanje Kluba i saljemo u zaborav svoje Legende. Bezobrazno i tuzno.
Ponekad nas samo stranci podsete na njih i opomenu da treba da se sadasnja Vojvodina stidi svog ponasanja.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1505128/ ... oskov.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zveda moze da ga nazove po svojoj fudbalskoj legendi Rajku Miticu, takodje i mnogi drugi poznati evropski klubovi, po svojim legendama, samo Vosa ne.
Da nije Bosko Perosevic dao Fudbalskom centru ime Vujadin Boskov, ne bi ni to delo Vujketa ostalo ovde zapamceno.
Toza ne moze da dobije Stadion, cak ni posthumno.
Bruka, nikad boljeg centarfora nismo imali, a i kao treneru Vose, oteta mu sampionska Titula. Vole ga i velicaju i Grci i Turci, a njegov Klub i Grad ga zavidno, pakosno i udvoricki zapostavlja.
I mnoge druge tako.
Takac, ni tribinu da dobije, a omogucio je reflektore na Vosinom stadionu.
I tako dalje, i tako dalje...nastavljamo propadanje Kluba i saljemo u zaborav svoje Legende. Bezobrazno i tuzno.
Ponekad nas samo stranci podsete na njih i opomenu da treba da se sadasnja Vojvodina stidi svog ponasanja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
[video]https://www.youtube.com/watch?v=FiftM68 ... FCStadiums[/video]
Ja sam odusevljen kako su Madjari sve stadione podigli na jedan visi nivo, za relativno kratak period. Dokaz kako se sve moze kada postoji sistem. Koliko je ulaganja potrebno da se ovako nesto napravi? Ja ne verujem da je to preterano skupo... Uklanjanje atletske staze, podizanje tribina (nema potrebe za nekim preteranim kapacitetima), nova trava, uredjenje unutrasnjih prostorija, loze, svlacionica, toaleta i kraj price.
Uz normalan sistem i bez ugradjivanja, ovo je izvodivo!
Ja sam odusevljen kako su Madjari sve stadione podigli na jedan visi nivo, za relativno kratak period. Dokaz kako se sve moze kada postoji sistem. Koliko je ulaganja potrebno da se ovako nesto napravi? Ja ne verujem da je to preterano skupo... Uklanjanje atletske staze, podizanje tribina (nema potrebe za nekim preteranim kapacitetima), nova trava, uredjenje unutrasnjih prostorija, loze, svlacionica, toaleta i kraj price.
Uz normalan sistem i bez ugradjivanja, ovo je izvodivo!
- gospodinFKV
Sam si sebi odgovorio na pitanje.N13 wrote:Uz normalan sistem i bez ugradjivanja, ovo je izvodivo!
Nacin na koji gradjevinska mafija divlja po Srbiji, ne bih im dao ni garazu da sazidaju.
- Red Marquis
- Moderator
Ako nekad negde, uspeju iz prve da naprave bazen da valja, možda bi moglo se nešto i kompleksnije pout stadiona probati.
Do tad, hvala, ne hvala.
Do tad, hvala, ne hvala.
Io odio Belgrado
Po svemu sudeci i stadion partizana ce dobiti ime po njihovom legendarnom igracu, nazalost preminulom, Momcilu Moci Vukoticu, sto potpuno podrzavam. Bio je sjajan fudbaler i mislim da je bio i vrlo odmeren covek.
Znaci, blizanci mogu da daju ime svojim stadionima po njihovim legendarnim igracima, samo Vojvodina i Novi Sad ne mogu po svom legendarnom vrhunskom igracu i treneru, Novosadjaninu, Todoru Tozi Veselinovicu.
A, toliko je Toza dao Vojvodini, Reprezentaciji, tragicno izgubio sina Zorana i grad ne moze da mu se oduzi imenom stadiona na kojem je igrao, davao golove, razgalio srca navijaca.
Ne, ne moze tom stadionu dati ime u znak priznanja i secanja na Legendu kakvu Novi Sad nece imati jos jako, jako dugo.
Svi veliki fudbalski klubovi daju ime stadionu po svojim legendama, samo ne Novi Sad. On se stidi svojih velikana marginalizuje i potcenjuje njihovu velicinu i znacaj. I ne samo u fudbalu.
Neizmerno je Toza voleo fudbal, FKV, Salajku i Novi Sad, ali grad to ne oseca i ne prepoznaje, iako fudbalski Novi Sad obelezavaju Vujke i Toza i to, ne samo u Srbiji, vec u celoj fudbalskoj Evropi.
Znaci, blizanci mogu da daju ime svojim stadionima po njihovim legendarnim igracima, samo Vojvodina i Novi Sad ne mogu po svom legendarnom vrhunskom igracu i treneru, Novosadjaninu, Todoru Tozi Veselinovicu.
A, toliko je Toza dao Vojvodini, Reprezentaciji, tragicno izgubio sina Zorana i grad ne moze da mu se oduzi imenom stadiona na kojem je igrao, davao golove, razgalio srca navijaca.
Ne, ne moze tom stadionu dati ime u znak priznanja i secanja na Legendu kakvu Novi Sad nece imati jos jako, jako dugo.
Svi veliki fudbalski klubovi daju ime stadionu po svojim legendama, samo ne Novi Sad. On se stidi svojih velikana marginalizuje i potcenjuje njihovu velicinu i znacaj. I ne samo u fudbalu.
Neizmerno je Toza voleo fudbal, FKV, Salajku i Novi Sad, ali grad to ne oseca i ne prepoznaje, iako fudbalski Novi Sad obelezavaju Vujke i Toza i to, ne samo u Srbiji, vec u celoj fudbalskoj Evropi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ko da da dobri moj Turija,njima je Vosa na zadnjem
mestu!
Dok ne dodju Slaninari na celu kluba, bice ovako kako je.0
mestu!
Dok ne dodju Slaninari na celu kluba, bice ovako kako je.0
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
'Ne treba da iznenadi i ako UEFA u narednim godinama stavi ''rampu'' na odigravanje utakmica grupne faze evropskih takmičenja u Humskoj, a Zečević je otkrio i zašto to već do sada nije učinjeno.''To što oni nas puštaju, zapravo još neko vreme moraju, jer Vels, Irska i Island još uvek igraju na poljanama'', uverava Zečević."
Ja koliko sam upoznat stadion u Humskoj je godinama bolje prolazio reviziju od stadiona Rajko Mitić. Znači uskoro će blizanci morati da traže "novu kuću". Verovatno će igrati na svojim stadiona do izgradnje Nac. Stadiona a na Nac. Stadionu dok ne krenu u izgradnju i završetku njihovih projekata.
Proleter je najavio gradnju svog stadiona kapaciteta od oko 5k mesta.
Čuo sam da gradnje stadiona u Loznici i Leskovcu fino napreduju dok u Zaječaru imamo već i prve opipljivije konture stadiona.
Počinju radovi na stadionu u Kragujevcu.
Uskoro će se otpočeti rekonstrukcija Čaira i čak šta više načuo sam da je u planu završavanje i renoviranje Sartida od par projatelja iz Smedereva. Valjda je u planu ponovno podizanje kluba.
Po svemu sudeći mi opet ispadamo kao da smo od zla oca i još gore majke. Nas ako se sete, sete se.
Ako se ne sete, nikom ništa.
Ja koliko sam upoznat stadion u Humskoj je godinama bolje prolazio reviziju od stadiona Rajko Mitić. Znači uskoro će blizanci morati da traže "novu kuću". Verovatno će igrati na svojim stadiona do izgradnje Nac. Stadiona a na Nac. Stadionu dok ne krenu u izgradnju i završetku njihovih projekata.
Proleter je najavio gradnju svog stadiona kapaciteta od oko 5k mesta.
Čuo sam da gradnje stadiona u Loznici i Leskovcu fino napreduju dok u Zaječaru imamo već i prve opipljivije konture stadiona.
Počinju radovi na stadionu u Kragujevcu.
Uskoro će se otpočeti rekonstrukcija Čaira i čak šta više načuo sam da je u planu završavanje i renoviranje Sartida od par projatelja iz Smedereva. Valjda je u planu ponovno podizanje kluba.
Po svemu sudeći mi opet ispadamo kao da smo od zla oca i još gore majke. Nas ako se sete, sete se.
Ako se ne sete, nikom ništa.
Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce Mladost GAT igrati na Karadjordju ako udju u Super Ligu!!
Banujte me molim vas 

- Deep Purple
Odlično a da mi organizujemo superligaški balon pa neka svaka ekipa igra na našem stadionu, lepo organizujemo turnir i udri.ernesto wrote:Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce Mladost GAT igrati na Karadjordju ako udju u Super Ligu!!
Deep Purple wrote:Odlično a da mi organizujemo superligaški balon pa neka svaka ekipa igra na našem stadionu, lepo organizujemo turnir i udri.ernesto wrote:Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce Mladost GAT igrati na Karadjordju ako udju u Super Ligu!!
Mi cemo ispasti sa ovim balvanom, pa cemo igrati na Novom Naselju!
Kup je nas!
-
Kako mogu 3 kluba da igraju na istom stadionu?
Kakav bi samo teren bio, kao oranica.
Kakav bi samo teren bio, kao oranica.
Uprava napolje!
- slanobarac
-
Mladost ce da udje u ligu.slanobarac wrote:To se neće desiti.
A to sto gradski lopovi ne dozvoljavaju da se vojvodina privatizuje e to je druga prica.
- slanobarac
Mladost možda uđe ali neće igrati na Karađorđu.novosadskirealista wrote:Mladost ce da udje u ligu.slanobarac wrote:To se neće desiti.
A to sto gradski lopovi ne dozvoljavaju da se vojvodina privatizuje e to je druga prica.
Neki drugi lopovi su u pitanju a ne gradski. Gradski su zaduženi za kvadrate.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!