Ni bodovi se ne deleNeizlecivi wrote: Eto nije sve tako crno...

Ni bodovi se ne deleNeizlecivi wrote: Eto nije sve tako crno...
Tu mora biti mesta i za Kovačevića !gospodinFKV wrote:@Turija, prvi korak ka svemu tome bi bio pozitivan ishod danas. Da ne zalazim dublje, ali svima je jasno da riba smrdi od glave.
Ne bih se slozio da su kondiciono inferiorniji toliko. Ovde mali broj igraca kondiciono iskoci, pa se razlika vidi tek kada neki tim izadje u Evropu. Drzali smo loptu konstantno, bilo je na momente i smislenih akcija, ali mi kriminalno stojimo nazad. Mi juce ono nismo zasluzili da izgubimo. Stavise, da je usla ona prva lopta u gol, mislim da bismo ih sahranili. Onih 3-4-3 od juce ne izgledaju lose. Videlo se iz aviona da problem nije formacija. Problem je individualni kvalitet, pogotovo u zadnjoj liniji. Kopitovic je juce bio okej, vukao je loptu, neretko bio i na 20m od njihovog gola, sto je odlicno. Problem lezi u igracima poput Matica, Stevanovica, Bastajica, i njihovom apsolutnom nedostatku kvaliteta, uz sramotno mali voljni momenat Topica, Zukica, Devetka,...
Evropa nije daleko bodovno, ali je miljama daleko ako uzmemo u obzir formu. Napredak u igri je vidljiv, to svako ko je gledao prethodne dve utakmice, i pored rezultata, moze da kaze. Uzeli smo loptu, kontrolisemo igru bolje, ali promasiti ono sta je Matic promasio, u ekipi koja prethodnih nekoliko utakmica nije dala gol je nedopustivo u takvom trenutku. Rekao bih i bez obzira na gol kasnije, koji je najvise golmanov, onda Vukcevicev, pa tek onda Maticev. Ipak, i pored male bodovne razlike, ne treba to da nam bude fokus, vec utakmicu po utakmicu spremati ove klince i ako dodje do promene uprave, probati da zadrzimo Gagu, makar na sezonu, da vidimo sta moze, jer napredak u igri od onog bolida ne vidi samo onaj ko ne zeli. S obzirom da trener stranac nije opcija, u ovoj drzavi postoji odredjen broj trenera koji bi bili dobri, da iza sebe imaju stabilnost i strpljenje. Gagu smatram jednim od tih.
Do tada:
Puskic - Jelicic, Kopitovic, Devetak - Lazarevic, Miletic, Topic, Djordjevic - Vukadinovic (Kabic), Vukcevic, Simic (Neskovic)
Za Neskovica i Kabica moramo obezbediti minimum 30-45min u proseku do kraja sezone i to podici na 60 sledece.
Samo potpuni debil bi se odlučio za formaciju sa trojicom štopera imajući u vidu trenutni igrački kadar. Mi u ekipi jedva da imamao jednog centralnog odbrambenog na nivou prve lige, a kamoli trojicu. Stevanović je drugoligaški igrač, Kopitović uopšte nije za profesionalni fudbal. Kovačeviću bi bilo bolje da je završio karijeru nakon one blamaže protiv Linca. Ni Jeličić, nažalost, ne obećava. Spor je (Škuletić ga pretrčao), slab u duelu, nema visinu. Najmanje perspektivan od mladih igrača koje imamo. Većinu golova ove sezone smo primili zbog očajnih štopera. Jesenas nas je dosta vadio Nikola Simić, koji je ovde dosta kritikovan. Međutim, ako se njegove odbrane uporede sa partijama (bolje reći, brljotinama) Rockova, mislim da mu kritičari duguju debelo izvinjenje.gospodinFKV wrote: Ove idiote ni Ferguson ne bi poslozio u pristojnu ekipu.
Ovo jeste prvi korak ka izlazu i jedino rešenje za spas FKV.Turija wrote: Izvrsiti privatizaciju Kluba po principu akcionarskog drustva, uz uslov, da se ne moze promeniti osnovna delatnost Kluba i vlasnistvo Stadiona.
Ne bih se slozio za formaciju, ali za to sluzi forum. Covek je nasledio ovo smece od tima. Broj stopera iz tog ugla ne znaci nista. Tri nekvalitetna stopera nece biti gora od dva nekvalitetna stopera, a s obzirom da smo se zalili da s onom budalom igramo odvratan dekadentan fudbal, moramo pokusati da nadjemo nacin da od go**na napravimo kakvu-takvu pitu i gurnemo tu loptu napred konacno.021 wrote:Samo potpuni debil bi se odlučio za formaciju sa trojicom štopera imajući u vidu trenutni igrački kadar. Mi u ekipi jedva da imamao jednog centralnog odbrambenog na nivou prve lige, a kamoli trojicu. Stevanović je drugoligaški igrač, Kopitović uopšte nije za profesionalni fudbal. Kovačeviću bi bilo bolje da je završio karijeru nakon one blamaže protiv Linca. Ni Jeličić, nažalost, ne obećava. Spor je (Škuletić ga pretrčao), slab u duelu, nema visinu. Najmanje perspektivan od mladih igrača koje imamo. Većinu golova ove sezone smo primili zbog očajnih štopera.gospodinFKV wrote: Ove idiote ni Ferguson ne bi poslozio u pristojnu ekipu.