Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

slanobarac wrote: Mon Jun 06, 2022 4:57 pm Najviše volim prelazne rokove. Ništa me ne može nasmejati kao ovo trošenje para na transfere. Predsednik obećao borbu za titulu a SD reče da su u planu 3,4 pojačanja. Ajde recite mi koja bi to pojačanja bila da bi mi mogli uzeti titulu? Kao da se svi mi zakopčavamo na leđima. Do juče nismo imali cvonjka a sad se razbacujemo parama. Dosta maštanja, spustite se na zemlju.
Mi na forumu svaki prelazni rok shvatimo ozbiljno :) Nasi predlozi nisu nikakvi mega star igraci,vec jednostavno biramo najbolje za sto manje novca. A kvalitetnih igara u Evropi nema za tim ciji je prosek vrednosti igraca 150 000 e. Treba se tu isprsiti,i dovesti igrace koji imaju lepe naznake kvaliteta,a koji su sa godinama takvi da se na njima moze i zaraditi posle.

@Stexman ma samo ja sam "zapeo" i "zapazio" Valakarija,ostali se svi sprdaju na moj racun :D Jednostavno mi se dopalo kako decko igrao na prvom mecu na kojem sam ga gledao,posle je pokazao kontinuitet i na narednim mecevima,bacim oko na statistiku vidim da je dobra i to je to... mlad,brz,ne libi se sutirati,ima odlican pregled igre,efikasan... a nije u nekoj ligi da se kaze da je nedostizan za nasu zemlju. Kontam da ga je malo forumasa i pogledalo,jednostavno je SAMO MOJA zelja,a to je nedovoljno :D

Sustina je,a to se najbolje moze videti i na relaciji zvezda-partizan.... bez ulaganja iskoraka nema.... sad samo ostaje pitanje da l je ova uprava spremna za to ili cekamo jos koju... deceniju
Last edited by Voja on Mon Jun 06, 2022 6:50 pm, edited 2 times in total.
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Karlsson wrote: Mon Jun 06, 2022 5:32 pm Niko nije rekao da se ove sezone napada titula, već Evropa. Čak je Zbiljić naglasio da je sa Rastavcem potpisan ugovor na dve godine, jer od sledeće sezone očekuju od njega ozbiljan rezultat.
Zbiljić:
"Осим што морамо да имамо резултате, морамо да размишљамо о финансирању од првог дана мог мандата, што значи да идемо у три правца. Један је да изборимо пласман у Европу, што је веома важно, најбоље би било директно у Лигу шампиона, ако не, онда кроз квалификације са позиције број два....Да се нико не љути, али ми сигурно идемо на прво место од првог кола..... "
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Karlsson

Post by Karlsson »

slanobarac wrote: Mon Jun 06, 2022 6:48 pm
Karlsson wrote: Mon Jun 06, 2022 5:32 pm Niko nije rekao da se ove sezone napada titula, već Evropa. Čak je Zbiljić naglasio da je sa Rastavcem potpisan ugovor na dve godine, jer od sledeće sezone očekuju od njega ozbiljan rezultat.
Zbiljić:
"Осим што морамо да имамо резултате, морамо да размишљамо о финансирању од првог дана мог мандата, што значи да идемо у три правца. Један је да изборимо пласман у Европу, што је веома важно, најбоље би било директно у Лигу шампиона, ако не, онда кроз квалификације са позиције број два....Да се нико не љути, али ми сигурно идемо на прво место од првог кола..... "
Eto, a u poslednjem intervjuu je rekao da ne očekuje prvo mesto već u prvoj sezoni, ali da od sledeće da.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Voja
Vala ja se ne sprdam ispratio sam ga malo još onda kada si mi rekao. Žao mi je što na EP nije igrao.
Karlsson

Post by Karlsson »

Šta kažete o Urošu Đuranoviću koji je napustio Kolubaru? Može da pokrije više pozicija napred, navijači ga izabrali za najboljeg igrača sezone, novopečeni crnogorski reprezentativac.

Zvezda jeste nedodirljiva, ali Partizan baš i nije. Prave totalni remont tima što može i da im se obije o glavu, imaju problem da pronađu trenera. Dakle daleko od toga da im cvetaju ruže, a drugo mesto vodi u kvalifike za LŠ.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Karlsson wrote: Mon Jun 06, 2022 9:21 pm Šta kažete o Urošu Đuranoviću koji je napustio Kolubaru?
Gotivim Urosa... ali bih u ovom trenutku ovako rezonovao: za proslosezonsku Vosu mega pojacanje,ali zelim da verujem da Vosa za ovu sezonu pravi veliki iskorak da ne kazem trokorak po pitanju izbora kvalitetnih igraca. Nadam se jos boljem spicu. Pitanje je samo koliko ce me jos dana drzati optimizam i vera u nesto kod nas (ne)moguce :)
Image
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

29 godina, zauzima mesto stranca sa prvim ioče ozbiljnijim učinkom u karijeri upravo ove sezone u Kolubari? Šta se čeka!?

@Karlsson zaboravljaš da smo mi završili 7. sa 53 boda manje od partizana... Nije bilo 15 razlike, pa da kažeš aj sad da zbijemo redove, dopunimo ekipu i idemo jako na 2. mesto. Budimo realni i recimo da bi velik uspeh bio pobiti se sa Čukaričkim za treće mesto, a da bi kao cilj trebalo postaviti da se održimo iznad TSCa i Radničkog.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Izvinjavam se sto ponovo spominjem Cukaricki, ali oni su nam konkurenti za to trece mesto i naravno da moramo da gledamo i sta oni rade. Mozemo ih mi zvati i Trgovacki, ali ljudi zaista znaju da rade svoj posao. Dovode i Marjanovica, mozda i Ninkovica, bice to mnogo jak tim. Jos sam procitao u Zurnalu kako kazu "Mi radimo, dok drugi samo pricaju", ne znam zasto, ali ovo kao da su mislili na nas.
Sramota za nas ako ne iskoristimo ovu sansu kada se ne moramo da se probijamo kroz kvalifikacije, vec direkt sa treceg mesta idemo u grupnu fazu. Sramota za grad Novi Sad da ne vidi ovde nikakav interes, od novca koji bi klub dobio, culo bi se za Vojvodinu i Novi Sad sirom Evrope (nije isto kada igras grupnu fazu ili kvalifikacije), otvaraju se vrata dovodjenju zvucnih pojacanja iz inostranstva,dolazak velikog broja gostujucih navijaca, sto dovodi do prihoda u budzetu grada...
Uprava napolje!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Istocno stajanje wrote: Tue Jun 07, 2022 9:30 am Izvinjavam se sto ponovo spominjem Cukaricki, ali oni su nam konkurenti za to trece mesto i naravno da moramo da gledamo i sta oni rade. Mozemo ih mi zvati i Trgovacki, ali ljudi zaista znaju da rade svoj posao. Dovode i Marjanovica, mozda i Ninkovica, bice to mnogo jak tim. Jos sam procitao u Zurnalu kako kazu "Mi radimo, dok drugi samo pricaju", ne znam zasto, ali ovo kao da su mislili na nas.

Док се ми појачавамо по коментарима,после Чукаричког и ТСЦ се појачао.По писању ФТБЛ довели су Крајишника,Цветковића и Сашу Јовановића.
Ми вероватно чекамо да видимо колико ће конкуренција да се појача а онда ми доведемо јаче,брже,боље, играче.

И ја сам писао с поентом да не радимо ништа и да каснимо за конкуренцијом која је и овако испред нас,имамо пуно посла, мало времена.Овде почели да објашњавају како Цветковић који је у идеалном тиму супер лиге,како Крајишник и Саша Јовановић који су до скора били жеље форумаша,не ваљају за нас,па на основу ког појачања се то тврди,на основу појачања у коментарима.Чекајте прво да ми доведемо неког па да кажемо дал је неко достојан нас или не.Што написа неко горе ми смо имали 50 бодова мање од партизана,озбиљан посао је пред нама а ми имамо сто каде.
Karlsson

Post by Karlsson »

- U pregovorima smo s trojicom igrača koji su nam zanimljivi i danas, najkasnije sutra, očekujemo njihove odgovore na ponude koje smo im dostavili. Jedan od njih je stranac, tako da mogu da istaknem da smo veoma ozbiljno pristupili ojačavanju igračkog kadra i verujem da ćemo taj posao brzo i efikasno da privedemo kraju – dodao je Marko Jovanović, sportski direktor Vojvodine.

Uprava Vojvodine zainteresovana je da vrati u Novi Sad Slobodana Medojevića, nekadašnjeg člana ovog kluba. Prethodnih sezona Medojević je igrao za AEL iz Limasola i sigurno bi predstavljao veliko pojačanje za klub iz Novog Sada.

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... a?lang=lat
Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Tue Jun 07, 2022 9:13 am 29 godina, zauzima mesto stranca sa prvim ioče ozbiljnijim učinkom u karijeri upravo ove sezone u Kolubari? Šta se čeka!?
A kod nas sve vrvi od stranaca pa nema mesta. :lol: Slobodan je igrač, ne vidim šta bi izgubili da dođe barem i na probu, pogotovo što je kroz karijeru pokrivao sve pozicije napred. Ako ne zadovolji i nije zadovoljan pozicijom u timu uvek se može raskinui ugovor na zimu ili iduće leto. Ne vidim ga kao korak unazad u odnosu na Matića i Bastajića. Pogotovo uz Vidakova, Miloševića, Ivanovića, Kabića, Neškovića...
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Od tih svih koje si naveo, meni je samo taj Đuranović višak... Uz klince neki iskusan i dobar špic, a ne ovi što kasno cvetaju u nameštenim ligama. Ako nam ne treba iskorak u odnosu na Mrku i Matića, može. Ništa ne možemo da izgubimo. Ni da dobijemo, al nećemo sitničariti sada.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Istocno stajanje wrote: Tue Jun 07, 2022 9:30 am Sramota za nas ako ne iskoristimo ovu sansu kada se ne moramo da se probijamo kroz kvalifikacije, vec direkt sa treceg mesta idemo u grupnu fazu. Sramota za grad Novi Sad da ne vidi ovde nikakav interes, od novca koji bi klub dobio, culo bi se za Vojvodinu i Novi Sad sirom Evrope (nije isto kada igras grupnu fazu ili kvalifikacije), otvaraju se vrata dovodjenju zvucnih pojacanja iz inostranstva,dolazak velikog broja gostujucih navijaca, sto dovodi do prihoda u budzetu grada...
E bas zbog tog novca nece da se moze da bilo ko izvan BG bude na tom trecem mestu. Za nas i ostalu "buraniju iz vukojebina" (iz perspektive Beogradjana) rezervisane su mrvice sa stola nakon sto se prestonicka partijska vojska namiri.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Radoye wrote: Tue Jun 07, 2022 2:23 pm
Istocno stajanje wrote: Tue Jun 07, 2022 9:30 am Sramota za nas ako ne iskoristimo ovu sansu kada se ne moramo da se probijamo kroz kvalifikacije, vec direkt sa treceg mesta idemo u grupnu fazu. Sramota za grad Novi Sad da ne vidi ovde nikakav interes, od novca koji bi klub dobio, culo bi se za Vojvodinu i Novi Sad sirom Evrope (nije isto kada igras grupnu fazu ili kvalifikacije), otvaraju se vrata dovodjenju zvucnih pojacanja iz inostranstva,dolazak velikog broja gostujucih navijaca, sto dovodi do prihoda u budzetu grada...
E bas zbog tog novca nece da se moze da bilo ko izvan BG bude na tom trecem mestu. Za nas i ostalu "buraniju iz vukojebina" (iz perspektive Beogradjana) rezervisane su mrvice sa stola nakon sto se prestonicka partijska vojska namiri.
Neka me prvo nasi ubede da su pokusali i dali sve od sebe,pa tek onda mogu da krivim druge
Image
slanobarac

Post by slanobarac »

Tako je Vojo. Uvek nam kriv BG. Treba se pogledati u ogledalo i sve će se kazati. Ako se ne pojačamo baš, baš opet nam skedi borba za play off.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply