Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Danilo

Re: Transferi

Post by Danilo »

Pitanje sta ciniti, za Milosevica je cifra 3 mil i procenti....imali smo tu situaciju sa Topicem zukicem, sad ih ne mozes prodati za 200.000
Postali linglong prosek
Turija

Post by Turija »

Danilo wrote: Fri Jun 10, 2022 9:43 am Pitanje sta ciniti, za Milosevica je cifra 3 mil i procenti....imali smo tu situaciju sa Topicem zukicem, sad ih ne mozes prodati za 200.000
Postali linglong prosek
Problem za nas je sto, skoro, niko nije video Milosevica uzivo na terenu da bi izneo licno misljenje o transferu i ceni, pogotovo u seniorskoj konkurenciji naseg mladog centarfora.

Topic mi nikad nije nesto posebno obecavao i bio je prehvaljen u omladinskoj konkurenciji, najverovatnije zbog fizicke dominacije.
Zukicu je nedostajala brzina, a to nije bio neki veci minus u juniorskom uzrastu, a fizicki je isto bio snazniji u tom dobu.

Tako, da valjda struka i uprava (sada) zna sta radi? Da nisu samo zinuli na evre, pa ma koliki iznos bio?
Last edited by Turija on Fri Jun 10, 2022 10:08 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Danilo wrote: Fri Jun 10, 2022 9:43 am Pitanje sta ciniti, za Milosevica je cifra 3 mil i procenti....imali smo tu situaciju sa Topicem zukicem, sad ih ne mozes prodati za 200.000
Postali linglong prosek
Ja bih odmah prihvatio, bez razmišljanja. Pogotovo zbog procenata, jer Benfika isto živi od prodaje igrača, a oni ih tek prodaju za ozbiljne pare.
Ako neko misli da ćemo kasnije izvući više vara se. Nemamo mi uslova da razvijemo igrača od 5-6 miliona evra kao recimo blizanci koji stalno igraju Evropu, zatvorene utakmice, imaju mnogo jače sastave, pa uz sve to mladi igraču mogu samo da napreduju i budže statistiku i cenu. Milošević je sada supertalenat, ali mi ne znamo na šta će on ličiti i koliko će biti tražen za 3 godine. Sada je vruća tema zbog EP-a i na Tviteru dosta stranci pišu o njemu.
Mi bi sa 3 miliona rešili (valjda) sva dugovanja i još imali para da dovedemo par igrača koji prave razliku, a sreća je i to što pored Miloševića imamo Ivanovića koji je isto mnogo talentovan napadač. Nije mala stvar sa 17 godina biti drugi strelac omladinske lige.

Što se tiče Senegalca ne vidim problem što ima 30 godina. Nije on došao da bi bio prodan, već da bi pravio razliku i pomogao u borbi za treće mesto, a mladost nam svakako ne fali. Odigrao je polusezonu u jednoj od najjačih liga sveta, 13 utakmica 2 gola i 2 asistencije, a piše se da ga je želeo i AEK. Valjda onda vredi nešto?
srkins

Post by srkins »

Postali linglong prosek
Ili prodati ili ga forsirati ako ce nam sedeti na klupi stalno onda bolje ga prodati i uloziti nesto para u tim
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nismo prodali igraca za 3 miliona jos od Gojka Kacara.
Ako je to istina, sto Deep rece - sa sve masnicom.

@Turija, mislim da je najmanji problem to sto ga nismo videli na terenu, a mnogo veci to sto jesmo videli XY trenera koji su nam sahranili talente time sto su im davali 2min po sezoni, a klub odbijao da ih proda.
Rastavac ima moje poverenje samo donekle, na osnovu rezultata i zelje, ali jeste deo strukture kluba na koji smo se nebrojeno puta opekli.

Rad, i samo rad, donosi poverenje i rezultate. Do tada, ako je ponuda stvarno 3 miliona + procenti, pitao bih samo gde treba potpis da udarim, sto zbog nas kao kluba, sto zbog njega kao igraca kojeg nece upropastiti srpska (ne)struka. Ovde ne mislim da Rastavca, vec na defile trenera koji su sedali na tu klupu kada bi kola neminovno krenula nizbrdo, a posto smo mi FKV, samo je pitanje vremena. Neka ide dete, neka se kali i uci od najboljih. Benfika je strasan razvojni centar.

Topic, Zukic, Devetak, Neskovic,...i to su samo trenutni igraci koji su jezivo stagnirali, jer klub nije hteo da ih proda kada je trebalo, a treneri nisu hteli da ih forsiraju. Sta je sa silnim talentima od pre 4/5/6 godina...
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Malo sam pogledao highlightsi nisu reper ali se vidi da je pokretljiv i da nije sebičan. Pogledao sam i izolovan highlights protiv Benfike vidi se da igra prosto i jednostavno. Dobar je defanzivac, podseća na Simića, samo manje drži loptu u nogama.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Полетановић потписао за Заглебје две године.
Danilo

Post by Danilo »

Slazem se i ja bi uzeo tu lovu za Milosevica pa da se nadju i na 2, 5mil plus 10%
slanobarac

Post by slanobarac »

Gledajući ovaj video, Baraj izgleda lošiji igrač od Milosavljevića. Možda je i do montažera, šta znam? Meni se tako čini. Upravi se mora priznati da je ako ništa bar je dosledna. Uzimaju igrače iz timova koji ispadnu iz lige.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Djisa

Post by Djisa »

Ako verujemo Rastavcu i ako su ova pojacanja po njegovom izboru, ja podrzavam. Trebaju nam igraci za prvi tim koji ce praviti razliku. A izmene i zamene da budu mladi igraci iz nase skole. Ove godine moramo biti najmanje treci, da konacno igramo grupnu fazu u Evropi.
Kup je nas!
Karlsson

Post by Karlsson »

Prvotimac u jednoj od najjačih liga sveta. Pre nekoliko godina je naš kapiten otišao u drugu portugalsku.
Ako je Baraj uspeo u paklenoj ligaškoj konkurenciji, za najslabiju napadačku ekipu na 13 utakmica da postigne i asistira po 2 gola onda očekujem da će sa nama na našim livadama protiv Pazara, Radnika i Kolubare imati barem duplo bolji učinak.
Da je sreće pa da i u budućnosti dovodimo igrače iz donjeg dela tabele u Portugalu, Belgiji, Holandiji i slično, jer očigledno su nam pristupačni.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Fri Jun 10, 2022 1:37 pm Gledajući ovaj video, Baraj izgleda lošiji igrač od Milosavljevića. Možda je i do montažera, šta znam? Meni se tako čini. Upravi se mora priznati da je ako ništa bar je dosledna. Uzimaju igrače iz timova koji ispadnu iz lige.
Valjda ce u nasoj ligi izgledati bolje? I na mene Baraj nije ostavio neki jaci utisak na ovom snimku.

Da li je dolazak NN u izgledu? Da li se, uopste, sa njim pregovara?
Ako ne dovedemo pravu desetku, onda je NN najbolje resenje, a verovatno i mnogo jeftinije.

PS
Jedna dobra vest za nas je sto je Poletanovic potpisao za Zaglebje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
torrente

Post by torrente »

hard core na forumu se nastavlja...
jbt,kakvo ludilo ,citas i neveruješ
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Na naslovnoj stranici Foruma, gore gde piše "mesto gde je Voša uvek prva", treba da stoji "E, sad neću ni kako ja oću!" :oops:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija
Sa NN se pregovara ali on želi da ide preko. Ako bude ostajao u Srbiji 99% će potpisati za nas.
Post Reply