@Slanobarac Moja prognoza je da ćemo biti treći i da nećemo toliko biti daleko iza blizanaca.
Sad ću navesti glavne razloge.
Ostao je najbolji igrač. (Veljko Simić).
Od njega očekujem 10+ golova nešto slično kao prošle sezone. Uz njega dovedeni su Baraye i Nikolić i njih troje će biti udarna trojka našeg napada plus Bastajić.
Baraye će prvi put u karijeri igrati ligu u kojoj će biti ofanzivno orijentisan (doduše i dok je igrao za Parmu, Parma je bila najbolja ekipa tih Italija skih nižih liga) i od njega očekujem 10+ golova. I onda dolazimo do Nikolića od koga isto to očekujem. I po prvi put nakon x godina mislim da imamo tri igrača sa 10+ golova u ligi. Ako kliknu mislim da moramo igrati na gol više. Ostaje žal za Uroša Nikolića jer momak je pre par sezona bio baš ozbiljan igrač ali povrede.
Bastajić će definitivno biti bolji nego prošle sezone. Vidi se da se opustio i da ne igra sa tim pritiskom kao kad je stigao. Ako ponovi partije iz Inđije onda ćemo stvarno imati jedan ozbiljan napadački fond. Ostali igrači pogotovo mlađi su za sezonu iskusniji i moraju pokazati iskorak. Najviše mislim na Zukića a i sad je dobio drugačiju ulogu.
Neki igrači kao Stevanović i Kopitović moraju bolje jer gore definitivno ne može.
Lazarević se ukomponovao i predstavljaće još veću pretnju protivnicima.
Bjeković se vratio a ja na to gledam kao pojačanje.
Mamadu Traore je odigrao jedan meč za reprezentaciju a novo pojačanje lartizana na krilu je reklo kako je Mali baš kvalitetna reprezentacija i da sebe ne vidi još u njoj a momak igrak u Turskoj i Engleskoj znači opet neki kvslitet treba i za tu jednj utakmicu za reprezentaciju.
Osim toga kad se doda Rastavac i uzme u obzir da se podigla atmosfera unutar ekipe sve izgleda bolje.
Da ne idem sad sve igrače pojedinačno da komentarišem ali mislim da ako se dobro stsrtuje a lep nam je raspored da će se entuzijazam podići i ds sve ovo stvarno lepo može da izgleda. Fali ta desetka siguran sam da se posle povrede Nikolića traži igrač na toj poziciji. Opet kao što je rekao Jovanović pratiće se i dovešće se fudbaleri u zimskom prelaznom roku za dodatan iskorak plus još neke akvizicije na leto ako se obezbedi evropa. I stv mislim da je to jedan realan proces od tri prelazna roka da se ekipe izdefinise i ko zadovolji da ostane.
Medojević mi je rekao da se nada da će sledeće sezone da se vrati i da sve isključivo zavisi od ljudi koji vode klub jer ako oseti da su se uozbiljili i da vode klub u pravom svetlu i da žele da naprave nešto veliko da će se vratiti.
Zato je sad naredan period veoma važan jer klub može da se izdigne i ponovo potvrdi makar kao za vreme Bate da smo best of the rest i da se sa tom evropom mnoge stvari podignu i vrate. Eto moj je tip 3ća pozicija pa da lepo krenemo sa x rezultatom Tsc-a i Čukaričkog već ovog vikenda
Dobar start sezone i da se "ćeramo"