1. Veljko Simić 5

2. Mamadou Traore 5
3. Yves Baraye 2
Jeste bio slabiji nego u prva dva meca,ali su svi bili isto toliko slabiji,a uz to on je jedini stizao i krpio kad je gorelo pod nogama. A i rezervisti su uticali da Traore bude najbolji u mojim ocima vecerasRed Marquis wrote: ↑Sun Jul 24, 2022 11:43 pm Utisak sa utakmice svih oko mene je da je Traore danas bio slab, pa me čude ove ocene. Možda ste vi na televizoru nešto drugo videli, ali promaja je duvala nazad i on je dosta grešio.
+1MiSmoFKV! wrote: ↑Mon Jul 25, 2022 12:01 am 3 - Veljko Simić. Konstantno opasan, konstantno uporan. Šteta za poništen gol, ali fenomenalno pozicioniranje i udarac glavom
2 - Baraj - dobar, izostao gol, ali biće ih.
1 - Lazarević - dvoumio sam se da li dam njemu, Nikoliću ili Bjekoviću bod, i odlučio sam se za Lazarevića jer je pokazao napredak u odnosu na prošlu utakmicu.
+1N13 wrote: ↑Mon Jul 25, 2022 12:00 am 3 Simic - po meni ubedljivo najbolji danas
2 Baraye - nekoliko zaista atraktivnih poteza. To je ono sto publika zeli
1 Traore - Da smo pobedili, dobio bi Nikolic 1 bod, jeste slab u realizaciji, ali njegova lucidnost me odusevljava. Posto nismo pobeidli, bod ide najzasluznijem igracu odbrane, buduci da nismo ni primili gol.
Traore jeste bio nesigurniji veceras, nego u prve dve utakmice, ali su bili takvi i drugi. Medjutim i takav nas je spasavao.ogi wrote: ↑Mon Jul 25, 2022 12:14 am+1N13 wrote: ↑Mon Jul 25, 2022 12:00 am 3 Simic - po meni ubedljivo najbolji danas
2 Baraye - nekoliko zaista atraktivnih poteza. To je ono sto publika zeli
1 Traore - Da smo pobedili, dobio bi Nikolic 1 bod, jeste slab u realizaciji, ali njegova lucidnost me odusevljava. Posto nismo pobeidli, bod ide najzasluznijem igracu odbrane, buduci da nismo ni primili gol.