Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Posto smo za vikend slobodni (bez utakmice) ocekujem sletanje pojacanja ko na traci
Image
Turija

Post by Turija »

Voja wrote: Thu Aug 25, 2022 10:12 pm Posto smo za vikend slobodni (bez utakmice) ocekujem sletanje pojacanja ko na traci
Ja ocekujem 31. Avgusta u ponoc.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd

Post by ssnigd »

Receno je sve. Vezni koji zna sa loptom, levi bek koji zna da centrira, stoper nivoa Traorea. Ako Nikolica ceka duza povreda, spic pod obavezno.
Zukic, Neskovic nemaju kvaliteta za dalji napredak kluba i iskorak na tabeli. Nazalost.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ssnigd wrote: Thu Aug 25, 2022 10:28 pm Ako Nikolica ceka duza povreda, spic pod obavezno.
A Vidakov,djetic,Milosevic!?
Image
srkins

Post by srkins »

Mismo se zeznuli sto smo pustili Matica kakav je takav je vise bi koristio ekipi od svih napadaca sem Nikolica
Milosevic je bas zelen bolje da igra u omladincima ako je ideja da mu se podigne cena ovim igrama se samo spusta decko jos nije za seniorski fudbal
od Vidakova do sada nisam nista video ali ajde mozda i proradi cetica su izgleda i treneri zaboravili tako da kad nema Nikolica nama bas tup napad
A posto se gosn predsednik hvalio koliko smo zaradili nek sada dovodi Stulica npr. eto domaci mlad i iznanadjenje
ssnigd

Post by ssnigd »

Voja wrote: Thu Aug 25, 2022 10:32 pm
ssnigd wrote: Thu Aug 25, 2022 10:28 pm Ako Nikolica ceka duza povreda, spic pod obavezno.
A Vidakov,djetic,Milosevic!?
Milosevic vec napisah da je zelen, njemu trebaju utakmice da raste i da se razvija. Vidakovu takodje, zao mi je sto se nisu uparili on i Nikolic. Vukcevic nista u odnosu na prethodnu dvojicu.

Sve zavisi od stepena povrede Nikolica.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Барај на клупу Симић на крило и довести 10-више сам и сам себи досадан. :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Kabic i Milošević treba da imaju sa kim da igraju da bi rasli i pokazali kvalitet.Nemož ti da rasteš uz bazuku i da očekuješ napredak.Odigrao čovek preko 100 utakmica za Vošu a ne mož izbrojati na prste jedne ruke gde je dobro odigrao.
Ne znam što se stalo sa pojačanjima i šta se koji moj čeka.
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Nego, do kad zvanicno traje prelazni rok, do 31. ili? Ta desetka se nece sama "poroditi" vec ga treba sto prije dovesti. Pri tome, niko ne misli na broj na dresu, vec od desetke se ocekuje da pravi razliku na terenu razigrava, bude neka vrsta pleja. Nekad mi se cini da bilo ko dođe, prosto bi se uklopio u ovo sivilo od ekipe. Zukic je mozda bio predodređen u mlađim kategorijam za takvu poziciju ali prosto ne vidim da je igrac za to, Iako se previ kritikuje na forum, nije tako los igrac, mozda ce napraviti solidnu karijeru kada ode iz Vose, ali diskutabilno je da li je za prvi tim. Ne lezI mu nesto, ne vazi samo za njega, nedostatak motivacije ili sta vec.
Marko93

Post by Marko93 »

Redjaju se pojacanja ko na traci ne mogu sve postici da vidim ko nas je pojacao u poslednje vreme :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Marko93 wrote: Sat Aug 27, 2022 8:41 pm Redjaju se pojacanja ko na traci ne mogu sve postici da vidim ko nas je pojacao u poslednje vreme :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pojačali džepove :mafia:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sad je situacija malo nezgodna,sad je tesko odabrati (na moguca pojacanja mislim) Vosu kad su tu i Partizan i Cuka i Novi Pazar i Vozdovac...
Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

U nekim razmisljanjima bio bi zadovoljan i jednog igraca da dovedu do kraja prelaznog roka.Zamislite da na mestu gde igra bazuka mi imamo nekog ko stvarno zna da igra i pravi razliku.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

churguzijanac wrote: Sat Aug 27, 2022 10:31 pm U nekim razmisljanjima bio bi zadovoljan i jednog igraca da dovedu do kraja prelaznog roka.Zamislite da na mestu gde igra bazuka mi imamo nekog ko stvarno zna da igra i pravi razliku.
I jos da bude u formi :wink:
Image
Post Reply