Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Srecno Cumicu! Dobro dosao u Vosu :cheers:

Moramo imati istinsku konkurenciju na krilnim pozicijama, da ne dodje do kvalitetnog pada kada se izvrsi izmena, vec ta izmena donese novi kvalitet na teren (umesto umornog igraca ili indisponiranog u datom mecu).

U napadu smo sada dobro popunjeni, treba ojacati vezu i stopersku poziciju.
Da ne mastamo o desetki ( preskupa je), Radoja bi, sa postojecim kadrom, bio top resenje za Vosu i Satara na stoperu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Krle

Post by Krle »

Vidim, spominje se Nikolov. Deluje realno, jer je bez kluba. Jel zna neko, jel čemu?
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Karlsson

Post by Karlsson »

Da li je druga postava po kvalitetu tu negde sa prvim timom iz prošle sezone?

Image
Turija

Post by Turija »

Za Voju ( komentar Prijatelja na mozzartu)
Prijatelj |

01.09.2022. U 14:34

Cumic je imao fin jacu ponudu Partizana. Dosao je u Vosu zbog sportskog direktora. Cekaju se odgovori B Nikolova, Satare, Ozegovica i Antonijevica. Ima jedna 10-ka, zanimljiv meksikanac. Zeli da dodje, ali verovatno ne bi bio odmah za prvih 11. Nudjeni su na levom beku Hajdin i mladi izraelac. Valakarijev potpis, bez plate kosta gotovo 3m, taj klub vode sumnjivi tipovi iz istocne evrope
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Krle wrote: Thu Sep 01, 2022 9:27 pm Vidim, spominje se Nikolov. Deluje realno, jer je bez kluba. Jel zna neko, jel čemu?
Malo sam pogledao neke snimke pregleda nekih mečeva gde je igrao. Jer zaseban highlights nema. Interesantan igrač. Igrao je sa Vardarom ligu Evrope onda kad su čudo napravili, kasnije igrao Ligu Šampiona sa Sherifom a i redovan je reprezentativac Makedonije, 43 nastupa za reprezentaciju. Ima neke velike pobede u karijeri. Real je dobio u Madridu, skoro Italijane sa Makedonijom, postigao gol u 90+ protiv Šahtjora u Donjecku kojim je odveo Sherif manje više u Ligu Evrope itd itd. Nmg ništa više o njegovim kvalitetima jer nema odvojene preglede pa da se fokusiram na njjegovu odvranu, kretanja i dodavanja. Ali samo kad mu vidiš CV jasno je da će biti ozbiljno pojačanje. Ima karijeru za respekt.
Last edited by Deep Purple on Fri Sep 02, 2022 7:58 am, edited 1 time in total.
Krle

Post by Krle »

Videh i ja, deluje po snimcima kao gol mašina, a igra osmicu.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Krle

Nije gol mašina ali po principu kada uđe u šansu daće gol ali mi deluje da igra povučenije, ne toliko ofanzivno. Recimo u stanju je da za sezonu postigne pet golova pa u sledećoj nijedan. Brojke su mu iste u svakoj ligi. U reprezentaciji su mu isto takve brojke. Broj mečeva/gol. A opet 28 godina, najbolje godine. Ima ozbiljno iskustvo. Koliko god nekome ovo kao ludilo zvučalo mene ne bi čudilo da je ništa lošiji igrač od Radoje makar po CV-u. Igra redovno za reprezentaciju, teško je i napraviti komparaciju šta je bolje, igrati u donjem delu Španske lige ili igrati u ekipama koje se bore za Evropu a pritom ulazio je u Evropu sa tim ekipama.
Last edited by Deep Purple on Fri Sep 02, 2022 8:19 am, edited 1 time in total.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Jeste, pisao je Voja ovde kako su makedonski igrači koji igraju ling long tehnički potkovaniji nego naši. Nešto nisam obraćao pažnju pre toga, ali izgleda da ima istine.
Ako ga dovedu, to ce biti 10 ka sa iskustvom igranja evrope i onda jos Radoja i Šatara i mogu da rade na stadionu :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Ако је уопште истина за хајдина, тај нас је циган већ пар пута оладио због звездане, е сад нека иде у графичар, чуј нуди се....
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Uvek sa tobom wrote: Fri Sep 02, 2022 8:20 am Ако је уопште истина за хајдина, тај нас је циган већ пар пута оладио због звездане, е сад нека иде у графичар, чуј нуди се....
Kad smo vec kod odbijanja kluba zbog navijačkog opredeljenja...Dobro obavestene ptičice javljaju da je razlog dolaska Cumica u Vošu a ne npr u Partizan, baš to...
Djisa

Post by Djisa »

Uvek sa tobom wrote: Fri Sep 02, 2022 8:20 am Ако је уопште истина за хајдина, тај нас је циган већ пар пута оладио због звездане, е сад нека иде у графичар, чуј нуди се....
To sam i ja hteo da napisem. Nije nas oladio on zbog zvezde, nego je gospodin umislio da je Vojvodina ispod njegovoe reputacije, pa je rekao da bi u Srbiji, pored zvezde igrao samo za Vozdovac, Cukaricki i Topolu. Pa nek ide u Vozdovac. Samo dalje od nas. Nemoj da je nekom palo na pamet da dovede njega, pankova i despotovica. To su najveci smradovi od igraca trenutno!
Kup je nas!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

NorthTribune wrote: Fri Sep 02, 2022 9:49 am
Kad smo vec kod odbijanja kluba zbog navijačkog opredeljenja...Dobro obavestene ptičice javljaju da je razlog dolaska Cumica u Vošu a ne npr u Partizan, baš to...
Па кад је човек сланинар :greenbutt:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@NorthTribune

Loše su ti ptičice. Crni prodaju priču kako su cigani vršili pritisak na Oly da ne pusti Čumića u partizan. Jer im je izgleda ispod časti da im Vojvodina preotme igrača. U stvari oni su hteli na rate da plaćaju a svi znamo kakvu transfer politiku ima Oly ni po babu ni po stričevima.
Glavnu ulogu je imao Mare koji ga je upravo i prodao Olimpijakosu pre par godina i u dobrom je kontaktu sa Olympiacosom. Sve ostalo su izgovori za široke narodne mase. A i da je tako ne bi se pregovaralo sa Olympiacosom skoro dva meseca, jako su teški za pregovore.
A i vlasnik Olympiacosa nam je poželeo da uskoro skinemo zvezdu sa trona toliko o vašem bratstvu i jedinstvu :cheers:
NorthTribune

Post by NorthTribune »

Deep Purple wrote: Fri Sep 02, 2022 10:15 am @NorthTribune

Loše su ti ptičice. Crni prodaju priču kako su cigani vršili pritisak na Oly da ne pusti Čumića u partizan. Jer im je izgleda ispod časti da im Vojvodina preotme igrača. U stvari oni su hteli na rate da plaćaju a svi znamo kakvu transfer politiku ima Oly ni po babu ni po stričevima.
Glavnu ulogu je imao Mare koji ga je upravo i prodao Olimpijakosu pre par godina i u dobrom je kontaktu sa Olympiacosom. Sve ostalo su izgovori za široke narodne mase. A i da je tako ne bi se pregovaralo sa Olympiacosom skoro dva meseca, jako su teški za pregovore.
Ok, neka bude da je tako..Da ne širimo sad temu..Mada me zanima šta znaš o Radoji? Da li je istina da je u januaru bio u pregovorima sa Zvezdom?
Po Areni sport i ovog leta je imao kontakta sa Zvezdom, ali su ovi zapelo baš za Ada pa je Radoja ostao na stendbaju..

Ma marinakis je govnar, još gori lik od npr Terzića...Nazalost tamo se nista ne pitaju momci iz Gate7, privatan su klub...zato je i smesna ova priča grobarska da je Zvezda kriva što Cumic nije završio u FkP.
LIMAN

Post by LIMAN »

NorthTribune wrote: Fri Sep 02, 2022 9:49 am
Niko ni ne ocekuje od decka koji je iz Uzica da navija za novosadsku Vojvodinu, ali to dolazi vremenom, ljubav prema klubu i gradu. Najbitnije je da postuje klub u kom igra i da kida protiv oba blizanca, to je vec dovoljno za simpatije publike. A za koju nedelju, pre meca sa zvezdom, pevace "Zvezdu da mi ponude...", za koga god navijao :wink:
Само храбро до нове победе, але...
Post Reply